Śmieszna Koronka u majtek... Chłopie, puknij się czasem w głowę. Ta "śmieszna Koronka u majtek" zajęła w poprzednim sezonie 6 miejsce.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
tyle, ze mial byc za 600 tys. jak ma kosztowac wiecej, to za wieksza kwote mozna sprowadzic lepszego grajka. pod warunkiem, ze faktycznie kogos sprowadzimy na te pozycje.
I bardzo dobrze że Korzym nie trafił do nas .
Dzisiaj oglądałem powtórkę naszego meczu w Bełchatowie i gość nic nie pokazał a nasi grajkowie przy nim to profesorzy.
Za darmo też bym go nie chciał.
no to jest załosne ... a tak wszyscy cieszyli sie ze wkoncu jakis "dobry" transfer ... na prawie wszystkich sportowych stronach pisało "Korzym w Cracovii" i teraz widać ze jest w Cracovii :/ ...... taaa jak co roku "mielismy kase na transfery" a jak narazie to na testach dwóch którzy jak do nas przyjda to za darmo no i Radomski który tez przyszedł za darmo ... KIEDY WKONCU BĘDZIE JAKIS PORZADNY TRANSFER ?? !!
Nie ma co płakać, ja tam gówniarza nigdy nie lubiłem :)
Kurdę aż pomyślałem, że skomentuję nieporadność naszego klubu w pozyskiwaniu graczy - Rząsa jest śmieszny w swoich poczynaniach - ściągać do klubu odpadki z ligi holenderskiej i serbskiej do wzmocnienia ME to on potrafi tak jak teraz 2 testowanych graczy, śmiech na sali...
...I właśnie ten moment określa nasze miejsce w transferowej roszadzie, czyli szary koniec i obnaża naszą realną "wielką sumę" pieniędzy na transfery której po prostu niema...., klub przyjął taktykę narzekania na wielkie kwoty transferów na żądania piłkarzy a to zwykła bujda maskująca brak chęci zakontraktowania zaznaczam "konkretnych graczy".
Będą u nas transfery... ale będą to wzmocnienia darmowe, i odpadki z lig w których grał Rząsa - najśmieszniejszy dyrektor jakiego widziałem :)
Filipiak chce tworzyć piony sportowe, sieć scoutingu ale z czym do ludzi.... z kłamstwami i demagogią na temat posiadanych funduszy... parodia... w klub trzeba niestety inwestować Panie Filipiak!!!
Klub, Rząsa i "pion sportowy" PARODIA :D
Wasze reakcje też mnie śmieszą... najpierw podniecacie się Korzymem, że jest u nas... teraz piszecie że dobrze że go u nas nie ma - weźcie się zdecydujcie panowie.
Ja powiem jedno że piłkarza pokroju Korzyma i jego umiejętności u nas nie ma ani jednego!
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie ma co płakać, ja tam gówniarza nigdy nie
> lubiłem :)
Nie lubiłes go bo grał lepiej od naszych grajków ... i taki ktos by nam sie sprzydał .. ktos lepszy od tych którzy juz są!
JOISTICK Napisał(a):
> Kurdę aż pomyślałem, że skomentuję
> nieporadność naszego klubu w pozyskiwaniu graczy
> - Rząsa jest śmieszny w swoich poczynaniach -
> ściągać do klubu odpadki z ligi holenderskiej i
> serbskiej do wzmocnienia ME to on potrafi tak jak
> teraz 2 testowanych graczy, śmiech na sali...
>
> ...I właśnie ten moment określa nasze miejsce w
> transferowej roszadzie, czyli szary koniec i
> obnaża naszą realną "wielką sumę" pieniędzy
> na transfery której po prostu niema...., klub
> przyjął taktykę narzekania na wielkie kwoty
> transferów na żądania piłkarzy a to zwykła
> bujda maskująca brak chęci zakontraktowania
> zaznaczam "konkretnych graczy".
>
> Będą u nas transfery... ale będą to
> wzmocnienia darmowe, i odpadki z lig w których
> grał Rząsa - najśmieszniejszy dyrektor jakiego
> widziałem :)
>
> Filipiak chce tworzyć piony sportowe, sieć
> scoutingu ale z czym do ludzi.... z kłamstwami i
> demagogią na temat posiadanych funduszy...
> parodia... w klub trzeba niestety inwestować
> Panie Filipiak!!!
>
>
> Klub, Rząsa i "pion sportowy" PARODIA :D
>
> Wasze reakcje też mnie śmieszą... najpierw
> podniecacie się Korzymem, że jest u nas... teraz
> piszecie że dobrze że go u nas nie ma - weźcie
> się zdecydujcie panowie.
>
[b]> Ja powiem jedno że piłkarza pokroju Korzyma i
> jego umiejętności u nas nie ma ani jednego![/b]
Właśnie udowodniłeś, że najśmieszniejszy jesteś ty. Bez odbioru.
Rząsa na boisko i sprawę lewej obrony mamy z głowy.
Też jest za darmo więc podchodzi pod nasza polityke transferowa.
KamilSkawina Napisał(a):
> DSS Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie ma co płakać, ja tam gówniarza nigdy nie
> > lubiłem :)
>
>
> Nie lubiłes go bo grał lepiej od naszych
> grajków ... i taki ktos by nam sie sprzydał ..
> ktos lepszy od tych którzy juz są!
Nie lubiłem go, bo się napina na boisku jak troglodyta Ubecki. Piłkarzem jest średnim, ale są gorsi. Ot w miarę solidny ligowiec.
"Śmieszna Koronka u majtek" - widzę, że kompleksy nie słabną wręcz przeciwnie
DSS Napisał(a):
> Właśnie udowodniłeś, że najśmieszniejszy
> jesteś ty. Bez odbioru.
Oj kolego kolego...popatrz najpierw na ligową tabelę, na to co piłkarz wywalczył i na ambicję z którą podchodzi do sportu... a zobaczysz, że u nas u tych dziewczyn ze składu nikt nie przejawia takich umiejętności i charyzmy jak ten "dzieciak" jak go nazwałeś.
JOISTICK Napisał(a):
> DSS Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Właśnie udowodniłeś, że najśmieszniejszy
> > jesteś ty. Bez odbioru.
>
>
> Oj kolego kolego...popatrz najpierw na ligową
> tabelę, na to co piłkarz wywalczył i na
> ambicję z którą podchodzi do sportu... a
> zobaczysz, że u nas u tych dziewczyn ze składu
> nikt nie przejawia takich umiejętności i
> charyzmy jak ten "dzieciak" jak go nazwałeś.
Po pierwsze to nazwałem go gówniarzem, a po drugie piszesz tak jakby to on ciągnął Bełchatów w tym sezonie, zapominając o tym jaką pakę mieli. Korzym w całej stawce wcale się nie wyróżniał, chyba, że niewyparzoną gębą. Większe umiejętności i charyzmę ma u nas co najmniej kilku zawodników (więcej niż pięciu). Niesamowite brednie wypisujecie.
Wymień ich to porozmawiamy na ich temat :)
A co do Korzyma piszesz że się nie wyróżniał ale był chcąc czy nie chcąc częścią tej drużyny, jak to nazwałeś "paki", i udzielił się w poczynaniach ligowych klubu.
Matek Napisał(a):
> Rząsa na boisko i sprawę lewej obrony mamy z
> głowy.
> Też jest za darmo więc podchodzi pod nasza
> polityke transferowa.
No myśle ze byłby to najlepszy "nowy" zawodnik na boisku i tez za darmo :D
Dudi 74 -piszesz na Korzyma była przeznaczona określona pula i ani zeta więcej.
Nikt nie kazał się Rzasie przebijać ,ale podejrzewam ze poszło o kontrakt indywidualny.Jak byśmy Korzymowi dali więcej lub tyle samo co Korona to by do nas przyszedł -odrzucając ofertę Korony .
Korona przebiła i to pokazuje naszą słabość.Jak nas takie kluby jak korona będą przebijać to o jakie k..... cele mamy walczyć?.Znów pompujemy balon ile to kasy nie ma na transfery ,a jak przychodzi do konkretu to kontraktujemy 1 za darmo i testujemy jakiś leszczy licząc że będa naszym zbawieniem i podniosą poziom sportowy.
Rząsa tak na prawdę nie potrafił zawalczyć o Jonczyka czy Korzyma.Kto nas przebija i jest skuteczniejszy w rozmowach?
Kluby wcale nie bogatsze od nas brudne zabrzańskie paznokcie czy korona .
Mamy nowy stadion i zamiast wzmocnić drużynę klasowymi zawodnikami testujemy leszczy,a konkurencja się wzmacnia .Wstyd panie Rząsa -równasz w ,,operatywności ''do taabisza.
Zamiast wzmocnienia mamy osłabienie składu -odszedł Ovsiannikow i na jego miejsce nikt!!!
Odszedł Tupalski i kogo mamy w zamian ?Jakiś młodych leszczy na testy.
Jedyne wzmocnienie to za darmo Radomski.To jest śmiech na sali .
Gratuluje panie Rząsa operatywności -śpij dalej snem niedźwiedzia razem z tabiszem!!!
Noi to zostaje to co zwykle kupimy jakichs Łuczaków i Kaliciaków a potem bedzie gadanie ze mielismy pieniadze a nie bylo zawodnikow do kupienia
potter - trafiłeś w sedno sprawy.
Jakie kompleksy ludzie - a co to jest Korona Kielce???
Kiedys mieli swoje 5 minut w postaci wujka Klickiego i jedynego nowoczesny stadionu w Polsce. Dziś to klub z wątpliwą reputacją, skażony korupcją, finansowany w wiekszosci z miejskiej kasy, z tradycjami siegajacymi roku ...1973.
Ja osobiscie nigdy za nimi nie przepadałem (nawet kiedy mielismy z nimi oficjalną zgode) - wiec o co chodzi???
MY JESTEŚMY C_R_A_C_O_V_I_A !!! i jeśli mamy wrócić do swojej przedwojennej pozycji w lidze polskiej - to nie wolno nam przegrywać takich prestizowych bojów transferowych. Zrozumiałbym jesli przebiłby nas Lech czy Legia ale Korona...
Trzeba się Panowie szanować - szanować naszą najstarszą i uznaną w Polsce markę
Tego chyba zbyt wielu nie rozumie - a ciekawe co po tej transferowej wtopie powie Ulatowski, ktory bardzo- bardzo zabiegał o tego gracz, a tu taki numer i o taką smieszna kwotę się rozbiło (w porownaniu z deklarowanymi 3 mln budżetu transferowego)
Jończyka podkupił nam Górnik, Korzyma Korona - "BRAWO" Tabisz, "BRAWO" RZĄSA, "BRAWO" FILIPIAK
Kto następny dołączy do naszej listy niedoszłych wzmocnień?
Big mouth strikes again Napisał(a):
> Nesta
>
> ludzie Korzym poszedl juz do korony! dajcie juz
> spokoj i czytajcie informacje
>
>
> tzn gdzie mamy czytać? masz jakieś nowe
> informacje? na 90 minut jest napisane (via Radio
> Kielce) jest napisane ze NIE poszedł
poprostu mnie sluchajcie nastepnym razem , jak mowilem ze wkoronie to w koronie ..
po drugie pan ktory zalozyl watek '' Korzym witamy w Cracovii '' BAN z miejsca!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)