Zna go na pewno, jak nie z Łodzi to z kadry. Ulatowski pracował też jako astystent Beenhakkera, a Kowalczyk zaliczył podczas jego kadencji kilka występów.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Mi chodziło o ten okres juniorski :) pozdro
edit: albo precyzyjniej - chciałem wyprostować wypowiedź kolegi forumowicza.
wiadomee... Ciekaw jestem kto nas opuści z tych co powracali. Ja tak myśle że jeszcze może 1 max 2 transfery i tyle... Bo nie bedzie co zrobić z tyloma ludźmi.
A fahoofcy z wybiórczej jak zwykle błysnęli :D:
Jednym z kandydatów jest testowany Milosz Kosanović, który na pewno zostanie w klubie do soboty i zagra w sparingu z Odrą Wodzisław. Wiosną stopera Mladosta Apatina, [b]beniaminka serbskiej ekstraklasy,[/b] obserwował Tomasz Rząsa, dyrektor sportowy Cracovii. Za 20-letnim Serbem przemawia fakt, że ma świetne warunki fizyczne i od lipca będzie wolnym zawodnikiem.
- Zdecydowałem się opuścić mój klub, bo chcę się rozwijać. [b]Mam nadzieję wrócić do reprezentacji, bo grałem już w kadrach młodzieżowych np. do lat 18[/b]. Zazwyczaj występuję na pozycji stopera, ale jestem lewonożny, więc niektórzy trenerzy ustawiali mnie też na boku obrony - zapewnia Kosanović.
Co do pierwszego pogrubienia jasne jest, że pie*$%^$ 3 po 3 (jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości - http://www.soccerassociation.com/94/0910/index1.htm), natomiast ciekawy jestem czy ten miniwywiad jest prawdziwy czy też z d^$% wzięty...
Rozmawiałem dzisiaj z zaprzyjaźnionym z Cracovią redaktorem, który powiedział, że Serb musiałby być lepszym od Polczaka to wtedy by go zostawili, a na to się nie zanosi.
Pocieszające jednak jest, że trenował już dzisiaj z Pasami Adrian Marek.
To bardzo dobra wiadomość. Orientujecie się czy to rasowy stoper czy grywa też na lewej stronie i z jakim skutkiem?
Na lewej obronie to grywa Serb. Marek to środkowy obrońca/defensywny pomocnik.
Co z tym bambusem z poniedziałku?
Nie widziałem żadnego bambusa. Widziałem natomiast RadoMatu, który trenował lżej od pozostałych i nie brał udziału w wewnętrznej gierce. Indywidualnie trenował natomiast wracający po kontuzji Mierzejewski w towarzystwie pana Sochy i Surmy.
na gierkach podczas treningu obydwaj grali na srodku obrony
Ten Marek jakiś dobry jest?
Nic szczególnego dzisiaj nie pokazał, ale to jeszcze nie czas.
skoro grał w 2 lidze to raczej szału nie ma się co spodziewać
ktos tu juz wczesniej wspomnial,ze nadzieja umiera ostatnia,tak jak i u mnie,ale mam zle przeczucia,ze bedzie jedna wielka kupa ,a nie transfery.Powoli nas do tego przygotowuja,tekst trenera,ze Cracovia z takim potencjalem (grajki)nie zasluguje na to miejsce w tabeli,jakby sugerowal,ze bedziemy grac tymi super pilkarzami w nastepnym sezonie:(
Z tego co pisza wszedzie o Marku to typowy stoper.
A ja mam pytanie co dalej sie dzieje z Matusiakiem??Komunikacja sie juz poprawila czy dalej ma jakies problemy??Cos za cicho o nim i zastanawiam sie czy nas czasem nie opusci a szkoda by bylo go oddac za darmo.
Matusiak podobno dzisiaj już trenował z zespołem.
(usuwam propozycje)
http://www.90minut.pl/news/127/news1270496-Maciej-Sadlok-zostaje-w-Ruchu.html
Sadlok przedłużył kontrakt i zostaje w smRodziarni.
Czyli wszystkie spekulacje raz na zawsze ucięte.
A temu Panu który informował nas o tym, że klub za wszelką cenę chce Sadloka już podziękujemy :D
a tak btw. jak my mamy wzmacniać się Markami to ja dziękuje :) po prostu masakra z sezonu na sezon coraz bardziej zaczyna mnie wkurwiać pitolenie Filipiaka o wielkich pieniądzach, teraz dołączył do niego Rząsa i też pitoli :) M-A-S-A-K-R-A!!! tak to w życiu nie ściągną ludzi na trybuny - jednym darmowym Radomskim.
Niech oni chociaż potestują jakieś odpadki darmowe z lig europejskich żeby coś się działo :D
Adrian Marek bedzie wzmocnieniem!!! JEśli tylko do nas przyjdzie.
winiak nie osłabiaj mnie :) gracz z 2 ligowego zagłębia sosnowiec będzie dla nas wzmocnieniem z marszu do pierwszego zespołu?
może będzie wzmocnieniem ale za 2-3 lata.
Niech testują jakieś śmieci i odpadki z lig europejskich - żeby się media od nas odczepiły :)
Ja to Wam powiem jedno - z klubem będę na dobre i na złe - a do tematu transferów i wielkich pionów sportowych współpracy z TSV i pieniędzy podchodzę od teraz całkowicie na jaja! przestaje być naiwny i łatwowierny.
Serba obserwowałem na 2 gierkach i był niezły .Ma 20 lat jest wysoki ,sprawny ,dobrze gra głową .Jak nic nie kosztuje bo jest wolnym zawodnikiem to był go brał -na lewą obronę się przyda.Ryzyko żadne ,a zysk ewentualny spory.
Można zaryzykować roczny kontrakt z możliwością przedłużenia (tzn o pół roku klub mógłby jednostronnie przedłużyć np na 2 lata.).Jak faktycznie Rząsa nie wziął go z łapanki tylko obserwował to musi byc niezły .Tomek na obrońcach się zna bo sam był obrońcą.
Marek jest ciekawym zawodnikiem -to reprezentant Polski młodzieżówki i za grosze .Trzeba zapłacić tylko 60-70 tys ekwiwalentu za wyszkolenie.Ryzyko żadne ,a na pozycji stopera po odejściu Tupalskiego mamy przynajmniej 2 miejsca(powinniśmy mieć 4 stoperów).Duży + to słowa Marka że dla niego Cracovia JEST WYMARZONYM KLUBEM I JAKBY ZAPROPONOWALI MU GRĘ TO BY SIĘ NIE ZASTANAWIAŁ.To świadczy że dla Cracovii chce oddać zdrowie i nogi nie cofnie .
Skład trzeba przewietrzyć bo mamy w tej chwili za dużo zbędnych piłkarzy.Trzeba kilku sie pozbyć ,kilku wypożyczyć i za zaoszczędzone pieniądze ściagnąć 1 bardzo dobrego piłkarza (raczej z zagranicy)
Odszedł Olszewski i Tupalski to co najmniej 40 tyś m-cznie razem mniej w wypłatach na m-c
Trzeba pozbyć się Grzegorzewskiego ,Kuliga to pewnie kolejna taka kwota na m-c.
Do tego wypożyczył bym Dudzica ,Snadnego,Baligę ,Dynarka ,Uszalewskiego
i ewentualnie Krzywickiego lub Kaszubę jak by nie przebili się do kadry.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)