zachttp://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1663869,1672927#msg-1672927
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
było by pięknie gdybyśmy pozyskali Sadloka i Sobiecha..
Pewnie to nie wypali ale obym się mylił!!! Zastanawia mnie tylko czemu nie startujemy z ofertą dla Micańskiego..
Pewnie zażyczył sobie tyle kasy,że Nasi się posikali ze śmiechu.
To ze slask sie interesuje Kaźmierczakiem wcale nie znaczy ze tam pojdzie
a po co na Kaźmierczak jak mamy Radomskiego???
dokladnie to samo mialem pisac po co on nam teraz?
chyba ze Radomski ma grac stopera
Pisalismy o Nim od dlugiego czasu -i uwazam ,ze wciaz by Nam sie przydal. Radomski moze zawsze grac w obronie a Kaz w pomocy wspierajac atak. Dobry zawodnik i mysle ,ze od nadmiaru takich glowa nie boli! Gdyby przyszedl -wedlug moich oczekiwan ,to tylko jeszcze dwoch obroncow i bede patrzyl z OPTYMIZMEM na nastepny sezon CRACOVII!
Każdy dobry zawodnik się przyda.Zasrana elka zrobiła takie zakupy,że jak tak dalej będzie to zdominują ligę.Zagrozić im będzie cholernie ciężko.
Nie koniecznie może skończyć się to po prostu tym że legia postraszy wszystkich a tak naprawdę to będzie zbiór jedenastu ludzi i którzy coś tam umieją ale nic nie tworzą .
to ze biora dobrych zawodnikow nic nie znaczy , moim zdaniem ciezko bedzie Skorży scementowac ich jako druzyne , potrzeba na to czasu a patrzac na atmosfere wokol Ległej to moze tego zabraknac . Czytałem gdzies wywiad z Ulatowskim jeszcze jak byl Trenerem Gks-u ze nie wyobraza sobie pracy z zawodnikami z ktorymi nie moze sie dogadac w jednym jezyku wiec raczej ciezko mi sobie wyobrazic ze wezmiemy jakiegos piłkarza z Bałkan , chyba ze akurat bedzie dobrze operował angielskim . Nie wazne kogo my chcemy , wazne zeby Ulatowski sciagnol takich zawodnikow ktorzy mu pasuja do koncepcji i filofozii gry
Miejmy taką nadzieję.Nasze transfery pozostawiają wiele do życzenia.
Jakby nam się udało sprowadzić chociaż jednego z tej dwójki to by było ok .
a jak by się udało obydwóch to byłbym baaardzo zadowolony ;)
za Lewandowskiego tez dawaliśmy najwięcej
Panowie jak to po co Kazz?! Im wieksza konkurencja w skaldzie tym lepiej. Ilu mamy klasowych srodkowych? 33 letni Radomski z wielkim doswiadczeniem - klasa, ale na dwa sezony. Swietnie rokujacy Klich, ktory jednak ma jeszcze duze rezerwy potencjalu do wykorzystania i rywalizacja o miejsce w skladzie tylko pomoze mu sie rozwijac. Golina nie spelnia narazie oczekiwan, czas Baranka z calym szacunkiem i sympatia niestety sie skonczyl, Szeliga to rzemieslnik i jesli zostanie to jako zapchajdziura. Takze nie wiem czym sie ekscytujecie. Takiej rewelacji to znowu nie ma.
A zeby konkurowac z najlepszymi musimy miec 2 klasowych zawodnikow na kazda pozycje!!! Poza tym rotacja!!! Zawodnicy musza czuc, ze walczca o miejsce w skladzie, wtedy daja z siebie ile moga chyba, ze wola grzac lawe.
Potter: Sobota strzelił właśnie kolejnego gola ;)
dobra panowie
na tapecie jest Sadlok - nasza oferta to 1,5 mln, druga dala Legia -1,2mln i wszysko jasne po niedzieli
chcemy tez Janoszke choc nie wiem po co
no i Pilarz, bo tani?
ruch sie sypie po calosci i jest wyprzedaz na maxa do LE zostalo niewiele czasu a potrzebuja jeszcze dokonac uzupelnien skladu vide Sandecja
skąd to info?
Mjac do wyboru Sobiecha albo Janoszkę wole tego drugiego zdecydowanie
SKAD TO INFO?????????????????????????????????????????????
skad to info skad to info , z nie znanych wam zrodel!! za duzo pytan!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)