To jest znak, że panowie z gts kończą z masowym rozdawnictwem biletów i chcieliby, żeby zaczęto płacić za oglądanie ubeków.
-
-
Co to ma być i jak sie przed tym bronić?!!!!!!
Nie jest to raczej prawda. Rozdawnictwo biletów od lat jest wpisane w ich strategie marketingową i wątpię aby to się zmieniło. Po prostu rozmiar tego najnowszego przestarzałego stadionu w Polsce;) [opinia fana z tamtej strony nie moja] niedługo im skoczy z 17 na 33 tysiące i coś z tym (całkiem zresztą sensownie) próbują zrobić.
Polecam poczta.pl - darmowe, zero spamu.;)
Khalidzie, na razie nie grozim im (w tym sezonie) powiększenie pojemności: nie ma kamer, kołowrotków, ani pieniędzy na to.
Liptoon. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla mnie to spam jak każdy inny (czyt. śmieć).
>
> Jednak tym razem postanowiłem odpisać:
>
>
> http://i55.tinypic.com/vfdqaw.jpg
Obawiam się że nic to nie da, skrzynka na którą to odesłałeś nie jest czytana
Możesz nawet wyjawić nie wiem jak pilnie strzeżoną tajemnicę państwową
I tak nikt tego nawet nie otworzy (oprócz może programu rejestrującego przepływ informacji w sieci)
na interii mozna oznaczyć taka poczte jako spam i wiecej już nie przyjdzie taki mail .....
ja odpisałem ze nie życzę sobie takich e--maili :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)