Uwierzyłem w utrzymanie! Brawo Cracovia! Brawo Kaczmarek!
Tylko Pasy!
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Lech Poznań 13 marca 2011 g. 17:15
Wygralismy.To inna druzyna,walczy,milo sie ogląda,chce sie tego oglądac! !teraz hokej! jest mistrz! miłej zabawy!
Wreszcie!!! Zwyciestwo, ktorego tak bardzo potrzebujemy. Na dodatek w koncu debiuty (choc bardzo krotkie czasowo) zawodnikow na ktorych liczymy.
Na pewno gramy lepiej defensywnie i w defensywie. Jest walka, zaangazowanie i choc wciaz zdarzaja sie lapsusy, to jednak juz w drugim meczu pod rzad nie tracimy bramki. Mam nadzieje, ze dobra passe bedziemy kontynuowac z Korona. Kolejne 3 pkt bardzo by poprawily nasza wciaz niedobra sytuacje.
jestem wzruszony,choć Bogu dziekuje,że w ataku Lecha grał Bartek Ś., który na nasze szczęście lubi sporo marnować.
Gramy do końca!!
ps
przy okazji świetny komentarz w c+ (bodajże Rosłoń i Śrutwa), często chwalący Pasy
Drugi raz zamiast na meczu z Lechem byłem na mszy św. i Pasy wygrały!
Panie Boże dziękuję!
Zamiast na następny mecz z Lechem też pójdę na mszę :)
Cos niesamowitego ! Wreszcie nadzieja rosnie !
Gratulacje - i tak do konca , "Walczyc jak Sparta ..."
Ps:
Az zal ,ze nie jestem w Krakowie - oj dzis bedzie sie dzialo !
Napinacz Ty zyjesz ? Padles ze szczescia:)
Ufff. odetchnalem chwile po meczu i wazne ze 3pkty zostaja u Nas!!!
Gra mi sie podobala choc z kryciem nie bylo dzis za dobrze u naszej pary stoperow ale trzeba ich usprawiedliwic bo Rudnevs to klasowy zawodnik.
Raz nas uratowal spalony przed karnym po glupim faulu Kosanovicia na Stiliciu(chyba) ktory byl na szczescie na spalonym.Jesli chodzi o boki obrony to troszke sie obawialem i w sumie racje mialem bo zbyt pewnie nie grali.Choc o wiele lepiej niz w innych meczach.
Srodek pola czyli Bartczak i Radomski wg. mnie bardzo dobrze(Radomski swoj blad naprawil wslizgiem w polu karnym wiec jest na 0)ale podobal mi sie spokoj tej dwojki i ilosc pilek wywalczonych w srodku boiska.Klich bardzo pozytywnie a nawet wiecej.
Co do skrzydel to pozytywne zaskoczenie Visni.Jak dla mnie o wiele pozyteczniejszy od Suvorova do tego o wiele szybszy i wiecej dajacy druzynie.Saidi za kazdym razem podwojony ale tez rade dawal.
Jesli chodzi o Dudzica to niestety poza szybkoscia niestety nic nie daje za duzo zespolowi.Szkoda ze sie gosc gotuje pod jak ma pilke na nodze bo byl by z niego naprawde dobry napastnik a tego mu brakuje.
Na koniec Kaczmarek-gosc poprostu kolejny raz broni poprostu jak w transie.Wielkie brawa i powtorze ze w koncu Cracovia ma bramkarza a nie pajaca w bramce!!!!
Pozdro dla wszystkich.
Dzis piekny dzien mamy i teraz tylko czekajmy na mistrza w hokeju.
p.s gratki za doping panowie!!!Dzis robil wrazenie niesamowite.
Przepraszam,nie denerwujcie się moją obecnością.
Jestem kibicem Legii Warszawa ale chylę czoło przed Cracovią Kraków za mecz z Lechem.
Legenda polskiej piłki nie spadnie a moja Legia powinna brać z was przykład.
Wielkie brawa.
Wszystkiego dobrego.
Kibic Legii Warszawa Krzysztof Grabski z Warszawy.
bardzo dzis podobala mi sie gra naszych def.pomocnikow Radomskiego i Bartczaka
tego oczekiwalem od Radomskiego !!! brawo!!
pozatym jak zwykle Kaczmarek , a takze Klich , cala druzyna dzis walczyla , jedna wciaz bledy w defensywie sa popelniane
mimo wszystko widac ze druzyna jak chce to potrafi , teraz wygrac z korona i bedziemy juz w lepszych humorach
BRAWO PANOWIE!!!!
Klich dla mnie rewelacja, pilkarz meczu. Bardzo dobrze Kaczmarek oraz Radomski z Bartczakiem ktorzy bardzo dobrze ze sobą wspólpracują, nawzajem sie asekuruja. Na plus Saidi, Visnakovs i Nowotczyński. In minus Struna.
5 pkt w 3 meczach rundy wiosennej, sprawia że wizja utrzymania nie jest az tak bardzo abstrakcyjna. Będzie dobrze!
Radomski zagral wreszcie jak Profesor ...Super mecz ofesywnych - Saidiego i Viesniakowsa oraz Nawotczynskiego w obronie....o Kaczmarku juz nie wspomne - bo jak tak dalej bedzie bronil to na stale mozna go wpasowac do bramkarza kolejki:)
Ale te kolejki - "magia" naszego marketingu i niefrasobliwości zarządców klubu. Średnia na jedną osobę to 3 minuty!!!! Paranoja!
szemrany Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przepraszam,nie denerwujcie się moją
> obecnością.
>
> Jestem kibicem Legii Warszawa ale chylę czoło
> przed Cracovią Kraków za mecz z Lechem.
>
> Legenda polskiej piłki nie spadnie a moja Legia
> powinna brać z was przykład.
>
> Wielkie brawa.
>
> Wszystkiego dobrego.
>
> Kibic Legii Warszawa Krzysztof Grabski z Warszawy.
:)
Pozdrawiam
szemrany Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przepraszam,nie denerwujcie się moją
> obecnością.
>
> Jestem kibicem Legii Warszawa ale chylę czoło
> przed Cracovią Kraków za mecz z Lechem.
>
> Legenda polskiej piłki nie spadnie a moja Legia
> powinna brać z was przykład.
>
> Wielkie brawa.
>
> Wszystkiego dobrego.
>
> Kibic Legii Warszawa Krzysztof Grabski z Warszawy.
Jako kibicowi Legii podpowiem Ci tylko ze nie ma takiego tworu jak Cracovia Kraków... Jest Cracovia... Natomiast w przypadku Lecha jest dokładnie odwrotnie.... Jest Lech Poznań. To tak gwoli formalności a poza tym pozdrawiam.
Przypominam, ze dzisiaj 13, a 13.06.1906 r.powstalismy. Moze to jest jakis znak z gory i teraz bedzie z gorki!
powiedział niczym fenix z popiołów
No cóż, czekam teraz na tych, którzy przed meczem brali porażkę w ciemno, a remis traktowali jako cud. Zagraliśmy świetnie, praktycznie tylko Struna i Suart (w pierwszej połowie) odstawali.
W trzech bardzo trudnych meczach zdobyliśmy 5 punktów, jeśli powtórzymy taką grę z Koroną to również możemy cieszyć się ze zwycięstwa. Kaczmarek- klasa... To co broni ten facet... Wielkie brawa dla Wojtka! Radomski to nie ten sam zawodnik co w poprzedniej rundzie, świetna współpraca z Bartczakiem i najlepszym na boisku Klichem. Nasze kosmicznie szybkie skrzydła Saidi- Visniakovs również świetnie się prezentowały. Dudzic trochę słabiej, szkoda, że jego technika jest gorsza niż Jarabicy. Zwycięzców się jednak nie sądzi...
NIGDY NIE SPADNIE! CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE!
Dla takich chwil warto żyć! Brawo Pasy! Kaczmarek,Klich i Radomski najlepsi jak dla mnie na boisku.
ps.świetny doping panowie:)
Staszek zamiast czekac od dzis przed kazdym meczem bede nawijal ze spadniemy i ze niema szans to dziala :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)