W Gdyni u mistrza Pawłowskiego i w Krakowie Roberta Wąsa z YMAA
Niestety juz nie ćwiczę, Mieszkam w Starym Bieżanowie i lipa z dojazdami...
Brakuje mi tego.
Bardzo lubilem formy z kijem.
-
-
Muay Thai, Krav Maga, itp itd. czyli Krakowskie Szkoły Walk
Polecam Akademie Sztuk Walki Krzystofa Kęska , trener jest wielokrotnym mistrzem europy i v-ce mistrzem swiata w kf tradycyjnym jak i w san shou
Do mnie w tej chwili przemawia wyłącznie Win Tsun z racji tego, ze bardzo duzo trenowałem Shaolin Luohan Quan oraz style zwierzęce (szczególnie wąż i trochę modliszki). Wąż i modliszka są dość podobne a z nich blisko do Win Tsun. Z Szuszkiewiczem miałem do czynienia i wiem, ze jest dobry.
Tylko, ze zawsze brak czasu.
To już nie moja bajka, chociaż formy 5 zwierząt i modliszki chcąc nie chcąc musiałem się uczyć, robi to wrażenie :)
'' Sztuki walki ? Na siekiery nie ma mocnych'' - D., kibic Cracovii.
Polecam street boxing :)
Dla Pasiaków z gminy Liszki i okolic treningi Kickboxingu w Czułowie.Info dla zainteresowanych na priv
może ma ktos ochote na sparingi?
Rękawice, kaski i tak troche dla rozrywki, zabawy, rozruszania kosci, wymiany wiedzy itd
zbliza sie lato. Wystarczy park i troche chęci.....
sprzęt, ochraniacze- wszystko jest. Tylko kondycji brak :)
Ponawiam pytanie:
może ma ktos ochote na sparingi?
Rękawice, kaski i tak troche dla rozrywki, zabawy, rozruszania kosci, wymiany wiedzy itd
zbliza sie lato. Wystarczy park i troche chęci.....
w imieniu trenujacych przypominam ze dziala u nas sekcja bokserska. a kazdy kolejny trenujacy jest mile widziany. jak chcesz sie uruchomic to zapraszam na treningi. mysle ze wiele moze pomoc, a chwilowa zmiana ustawien i pracy nog pewnie nie zaszkodzi. szczegoly dot. sekcji na priv.
12 dni później
dzisiaj odbyły się Mistrzostwa Krakowa młodzieży w kickboxingu forma Light-contact: http://www.krakow.pl/3401,obj,1417,patronaty.html
jedną z kategorii wygrał młody z FC Rabka :)
6 dni później
znacie jakas dobra pasiasta szkole walki ktora prowadzi zajecia poznym wieczorkiem? najlepiej od 21 ? O Ile taka w ogole jest.
112 dni później
na Kozłówku (ul. Spółdzielcza) z tego co wiem, ale w jakich godzinach teraz nie wiem, nie byłem, nie mój rewir
Czakey Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> znacie jakas dobra pasiasta szkole walki ktora
> prowadzi zajecia poznym wieczorkiem? najlepiej od
> 21 ? O Ile taka w ogole jest.
po co Pasiasta szkoła ? patrz na to żeby jakiś poziom był na treningach, żebyś się rozwijał!
25 dni później
jak ktoś lubi boks, to niech szybko przełączy na EuroSport :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)