dobre hehe
-
-
Pozostałe mecze XVII kolejki
Ruch wyrównuje!
1-1
Od takiego Ruchu tez dostaniemy w dupe...
i juz 2-1
i żydki znowu na prowadzeniu :)
Niestety obserwując ten mecz i mając w pamięci nasze popisy we Wrocławiu, nijak nie mogę sobie wyobrazić jak mielibyśmy wywieźć 3 punkty z Chorzowa...
obrzezany i 3-1 dla gts
a jak tu coś zdobyć na gey monta
jebance maja szczescie ,z Arka tez ledwo co i farciarsko
ten klub ma naprawde farta :(
HutnikFans Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jebance maja szczescie ,z Arka tez ledwo co i
> farciarsko
> ten klub ma naprawde farta :( mam nadzieje ze mistrza nie zdobeda ,ale w razie gdyby zdobyli to pocieszam sie tym.ze wpadna na "mocarski" azerbejdzan albo armenia power club i znowu bedzie w pizdeczke , no a kaske na transferki pan cupial utapia :)
Aston1906 Napisał(a):
> Niestety obserwując ten mecz i mając w pamięci
> nasze popisy we Wrocławiu, nijak nie mogę sobie
> wyobrazić jak mielibyśmy wywieźć 3 punkty z
> Chorzowa...
Według moich obliczeń 0pkt w Chorzowie ponieważ od powrotu do eklasy jeszcze tam chyba nie wygraliśmy no i 0 na Reymonta i to będą jedyne dwa mecze, które możemy przegrać.
Edit: nie jestem w temacie, a ciekawość moja pyta się czemu tak mało psów szczekało?
Jakieś dziwne pustki w tej oborze!!!
Patrząc z perspektywy tabeli, najlepsze wyniki w pozostałych spotkaniach kolejki dla nas to :
Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin - 1 - sugerowałem się głównie tym że Górnik ma o 3 oczka więcej od Miedziowych
Widzew Łódź - Korona Kielce - 2 - gdy Widzew przegra będziemy tracić do niego 8 punktów, czyli 2 punkty byłyby odrobione
GKS Bełchatów - Jagiellonia Białystok 2 - nie wydaje mi się żeby Gks postawił się Jagielloni
Arka Gdynia - Lech Poznań - 2- mecz dwóch zaprzyjaźnionych klubów, sercem byłbym za Arką ale sytuacja w tabeli wymaga wygranej Lecha
Lechia Gdańsk - Polonia Bytom 1 - również sytuacja w tabeli
Legia Warszawa - Polonia Warszawa - 2 - Czarne Koszule idą łazienkowska już się pali...
Gdyby tak kolejka się potoczyła to punt w spotkaniu ze Śląskiem byłby bardzo cenny, strata po tej kolecje do klubów broniących się przed spadkiem przedstawiała by się tak:
do Arki - 7 pkt
do Ruchu - 8 pkt
do Widzewa - 8 pkt
do Poloni Bytom - 8 pkt
------- tragicznie to nie wygląda, dopóki piłka w grze, pozostało jeszcze dużo meczy i wszystko może się zdarzyć, teraz dwa spotkania
przed własną publicznością, powinno być dobrze! Musimy się utrzymać, Nadzieja umiera ostatnia!
Pytanie do Astona i czarnego kota, bo męczą mnie kumple z Poznania i Jasła. Czy kontraktując Nowotczynskiego zeszlismy na psy, czy jesteśmy tfu. tfu. gwardią? Za nic nie umiem im odpowiedzieć, a jestescie najbardziej zaangażowani.
napinacz- Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Niestety obserwując ten mecz i mając w
> pamięci
> > nasze popisy we Wrocławiu, nijak nie mogę
> sobie
> > wyobrazić jak mielibyśmy wywieźć 3 punkty z
> > Chorzowa...
>
> Według moich obliczeń 0pkt w Chorzowie ponieważ
> od powrotu do eklasy jeszcze tam chyba nie
> wygraliśmy no i 0 na Reymonta i to będą jedyne
> dwa mecze, które możemy przegrać.
>
> Edit: nie jestem w temacie, a ciekawość moja
> pyta się czemu tak mało psów szczekało?
> Jakieś dziwne pustki w tej oborze!!!
PODOBNO MAJĄ NOSÓWKĘ !!!!!!!
Górnik prowadzi 1-0. Bramka marzenie.
No muszę przyznać że wyszedł mu ten strzał 1-O w Zabrzu Kwiek w 35min
po 1 połowie Górnik prowadzi z Zagłębiem 2:0 , dobry wynik dla Nas
Wygląda na tragiczny błąd sędziego przy bramce, której nie było
3:0 dla Górnika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)