Kaczmarek - 6
Jarabica - 4
Nawotczyński - 6
Trivunović - 5
Kosanović - 5
Suvorov - 6
(70 Visnakovs) - 4
Klich - 5
Radomski - 4
Ntibaonkiza - 7
Giza - 4
(81 Krzywicki) - 6
Dudzic - 6
(90 Szeliga) - niby za krotko gral ale w tym czasie same straty 2
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 16 kolejka - Legia Warszawa
Kaczmarek - 7
Jarabica - 3
Nawotczyński - 7
Trivunović - 4
Kosanović - 4
Suvorov - 4
(70 Visnakovs) - 3
Klich - 4
Radomski - 5
Ntibaonkiza - 5
Giza - 4
(81 Krzywicki) - 4
Dudzic - 5
(90 Szeliga) - b.o.
Kaczmarek - 7 ładnie!
Jarabica - 5
Nawotczyński - 6 - chyba największe zaskoczenie tego meczu
Trivunović - 6 - poprawnie
Kosanović - 6 - w 2 połowie dużo akcji jego stroną i mało pomocy od drużyny
Suvorov - 6 - w końcu zagrał od początku :)
(70 Visnakovs) - 3 - nic nie pokazał
Klich - 5
Radomski - 4 - nie raz będąc blisko Kosanovica nie zbiegł i mu nie pomógł w walce z rzeźniczakiem i manu :/
Ntibaonkiza - 7 - więcej spokoju i precyzji w strzałach Saidi! :)
Giza - 6
(81 Krzywicki) - b.o. - mam nadzieje że po włączenie do kadry Masaryka poleci do ME
Dudzic - 7 - pierwsza połowa na 5 a w 2 był jednym z lepszych, brawo! Nie spodziewałem się tyle po nim :)
(90 Szeliga) - b.o. - mało czasu ale wszedł i od razu 2 głupie straty, dostał piłkę i panikował
Kaczmarek - 7 Nieźle
Jarabica - 4 Bramka bramką, ale straty piłek poważne
Nawotczyński - 5 Trochę lepiej niż cała obrona
Trivunović - 3 Nie zauważyłem człowieka, może dlatego taka ch.jnia w obronie była że się gdzieś szwędał
Kosanović - 3 Jak wyżej
Suvorov - 5 Przeciętnie
(70 Visnakovs) - 2 Kiszka
Klich - 4 Słabo
Radomski - 3 Kilka razy popatrzyłem nie na akcję tylko na Kapitana. Żenada, gra "na alibi" puszcza przeciwnika, pozawala rozwiniąć się akcji, będą z tego nie raz problemy. A jak chce daje kapitalne "passy". Może powinien zająć się menedżerką?
Ntibaonkiza - 5 Fatalne strzały, jeden gol, kilka rajdów, kilka strat, żółtko, meczu nie wygrał, choć pozwolił nie przegrać.
Giza - 4 Cieńko jakoś
(81 Krzywicki) - 4 Zastawiał się przytomnie i dał się sfaulować tam gdzie to sie przydawało, ale poza tym nic nie wniósł
Dudzic - 6 Robił mnóstwo zamieszania, zarobił karnego, ale za dużo strat. Jak przeciwnicy wejdą w sezon, może nie istnieć. Tak w ogóle, nie ma już 19 lat, i 50 bramek w juniorach Oświęcimia czy czegoś tam, przemawiających za nim i wróżących na przyszłość...
(90 Szeliga) - bo
Ogólnie mecz emocjonujący, choć raczej na niezbyt wysokim poziomie mecz.
Koszmarne błędy obu obron. Może my przez to tracić wiele goli (polecieć do drugiej [pierwszej] ligi)
Nasi w końcówce wyraźnie opadli z sił. Słynne\y polski brak świeżości. Niech lepiej nabierają świeżości, bo każdy mecz jest "o coś", a za 3 miesiące koniec rundy, musztarda po obiedzie
Tamci technicznie wyraźnie lepsi, nasi bez wielu podań, czytelne rozwiązania, jedynie długa piła na Saidiego, albo wysoka wrzuta w pole karne "na aferę"
Kupieni zawodnicy nie rzucają na kolana, delikatnie mówiąc
Czemu Klub nie kupi (ewentualnie wyprodukuje netto) w końcu napastnika z prawdziwego zdarzenia? Nie jakichś weteranów w stylu BŚ, RM, czy wiecznie zapowiadających się drągali, ale zdrowego chłopa z "pier...nięciem"?
Kaczmarek - 8 bardzo duze wzmocnienie bramki , bardzo dobry mecz
Jarabica - 5 duzy plus za offensywe minus za bramke ktora idzie na jego konto
Nawotczyński - 7 szoook . Skreslony juz na starcie nie tylko za klub z ktorym siegal po MP ale i za to co sie spodziewano po jego umiejetnoisciach . Oby nie byl to tylko premierowy pokaz.
Trivunović - 5 spodziewalem sie duzo wiecej , byc moze potrzebuje czasu na zaaklimatyzowanie sie w naszej lidze ?
Kosanović - 4 wolalem jego gre w srodku obrony , brakowalo troche sił w koncowce.
Suvorov - 6 precyzyjnie wykonany karny , pozyteczny gracz , zastanawiam sie tylko czy to Jurij wpadl na pomysl by stale fragmenty wybijal Giza czy ten sam sie do nich podpinał?
(70 Visnakovs) - 5 zbyt malo czasu przebywal na boisku by dokladnie oceniac jego gre
Klich - 4 Zagral ponizej oczekiwan i mozliwosci
Radomski - 7 Takiego Radomskiego chcialoby sie widziec w kazdym meczu
Ntibaonkiza - 8 Wszystko super tylko zostan Saidi pare razy po treningu pocwiczyc strzaly zza 16 metra bramki .
Giza - 3 najslabszy na boisku , brak szybkosci i ambicji totalne dno!!! Trenerze zrobiles taka selekcje z klubu a zatrudniajac Piotrka nie zauwazyles ze ten gosc jest totalnie wypalony? Wielka zapowiedz zemsty na Legii , a wyszlo z tego meczu tylko tyle ze Skorza mial racje pozbywajac sie go z klubu.
(81 Krzywicki) - za krotko by go oceniac
Dudzic - 7 kapitalna szybkosc , nabral techniki i mysle ze wiele karnych jeszcze na nim zarobimy.
(90 Szeliga) - za krotko by oceniac.
Kaczmarek -6 niezły mecz, kilka udanych interwencji, przy bramkach bez szans
Jarabica - 4 bramkę strzelił, ale bok obrony to nie jest pozycja dla wysokiego , wolnego i mało zwrotnego zawodnika
Nawotczyński - 6 dobry mecz, szkoda ,że nie udało się go uwiecznić bramką w końcówce
Trivunović - 5 bez wzlotów i bez upadków
Kosanović - 3 nie radził sobie na boku obrony, ale wystawienie go na przeciw Manu to nie był dobry pomysł
Suvorov -5 niezły mecz, choć szkoda ,że nie zmieniał sie pozycjami z Saidim, bo on jest raczej lewym pomocnikiem
(70 Visnakovs) -bo, nie wiem czy akurat on powinien wejść na boisko. Chyba sie chłopak spalił, choć od 35 krotnego reprezentanta kraju nalezy wymagać wiekszej dojrzałosci. Wg mnie więcej pożytku byłoby jakby Aleksa zmienił Sacha
Klich - 4 wg mnie zagrał słabo
Radomski - 5 lepiej niż na wiosne, ale nie mozna powiedzić ,że rządził w środku boiska
Ntibaonkiza - 6 robił dużo zamieszania,strzelił bramkę, wczoraj był naszym najgroźniejszym zawodnikiem w ofensywie
Giza -5 spodziewałem sie po nim więcej
(81 Krzywicki) - bo
Dudzic -5 zrobił swoje, faule na nim w polu karnym to powoli staje się jego wizytówką, duża szybkość ale technika pozostawia wiele do życzenia
(90 Szeliga) -bo
Kaczmarek - 6 bardzo solidnie
Jarabica - 5 zagrał lepiej niż się spodziewałem
Nawotczyński - 6 najlepszy linii defensywy
Trivunovic - 5 z czasem powinno być lepiej
Kosanović - 4 wg mnie chłopak jest trochę za wolny na bocznego obrońcę. Mimo to bardzo mu kibicuje.
Suvorov - 5 kilka fajnych wrzutek, powoli zaczną padać bramki po jego dograniach.
(70 Visnakovs) - 20 minut nie pokazał dosłownie nic, ale nie będę jeszcze oceniał.
Klich - 5 przyzwoicie
Radomski - Nie podoba mi się, że prawie w ogóle nie wspierał Kosanovica, choć widział, że chłopakowi ciężko szło.
Ntibaonkiza - 6 dałbym więcej, bo ośmieszał Legię, ale ta zmarnowana seta przyprawiła mnie o mocne wkurwienie.
Giza - 6 było dobrze, będzie lepiej.
(81 Krzywicki) - b.o.
Dudzic - 6 bardzo podoba mi się jego postawa na boisku, jest nieustępliwy, bardzo waleczny i tym nadrabia braki piłkarskie.
(90 Szeliga) - bo
Po meczu jestem bardzo umiarkowanym optymistą. Trzeba mieć nadzieje, że Masaryk zrobi różnicę. Puzigaca na lewej powinien lepiej sobie radzić od Kosanovica, no i Visnakovs nie pokazał na pewno tego na co go stać. Powinno być lepiej z meczu na mecz.
Kaczmarek - 6
Jarabica - 5
Nawotczyński - 6
Trivunović - 5
Kosanović - 4
Suvorov - 6
(70 Visnakovs) -
Klich - 4
Radomski - 4
Ntibaonkiza - 6
Giza - 4
(81 Krzywicki) -
Dudzic - 7
(90 Szeliga) -
Kaczmarek - 7
Jarabica - 3
Nawotczyński - 7
Trivunović - 6
Kosanović - 4
Suvorov - 7
(70 Visnakovs) - 5
Klich - 5
Radomski - 6
Ntibaonkiza - 8
Giza - 6
(81 Krzywicki) - 6
Dudzic - 7
(90 Szeliga) - brak
Kaczmarek - 7
Jarabica - 5
Nawotczyński - 7
Trivunović - 6
Kosanović - 6
Suvorov - 6
(70 Visnakovs) - 6
Klich - 6
Radomski - 6
Ntibaonkiza - 7
Giza - 6
(81 Krzywicki) - 5
Dudzic - 7
(90 Szeliga) - bo
Kaczmarek - 7 - wybronił trzy trudne piłki, przy trzeciej bramce miał cień szansy
Jarabica - 4 - jesteś obrońcą i strącanie piłek napastnikom legii to zbrodnia
Nawotczyński - 5 - skądś te trzy bramki się wzięły
Trivunović - bo - nie wiem jak zagrał
Kosanović - 4 - mogło być lepiej, niezbyt pewnie i za wolno
Suvorov - 5 - kilka niezłych zagrań, jak dośrodkowujesz to wyżej do cholery
(70 Visnakovs) - 4 oprócz jednego zagrania nic nie pokazał
Klich - 5 - nic specjalnego
Radomski - 6 - na zachętę, bo odpuścił krycie przy trzeciej bramce, ledwo zipiał pod koniec
Ntibaonkiza - 6 strzałów i tylko jeden wpada, trening strzelecki po zajęciach konieczny
Giza - 3 - wolny i bezproduktywny, może się rozkręci
(81 Krzywicki) - 6 - całkiem
Dudzic - 6 - jak wyżej
(90 Szeliga) - bo
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (81 Krzywicki) - 6 - całkiem
> Dudzic - 6 - jak wyżej
Czym cię tak zachwycił ten Krzywicki, że za kilkanascie minut gry dałeś mu jedną z najwyższych ocen ? Piszę, bo może cos przegapiłem i sam mu zmienię z bo na 6 czy 7. To pytanie kieruje nie tylko do ciebie, ale także do kilku innych osób , które bardzo wysoko oceniły Krzywickiego
Kaczmarek -8
Jarabica -4
Nawotczyński -7
Trivunović -6
Kosanović -5
Suvorov -6
(70 Visnakovs) -4
Klich -6
Radomski -5
Ntibaonkiza -8
Giza -4
(81 Krzywicki) -4
Dudzic -8
(90 Szeliga) -b.o
Kaczmarek - 7 bardzo dobre interwencje przy górnych piłkach. A tego nam brakowało
Jarabica - 4 Chłopak chyba musi zmienić pozycje. Gra tak radosny football że nawet podaje do przeciwnika:/ Za wolny na bocznego obrońcę.
Nawotczyński - 8 To samo co Kaczmarek, wyzbyłem się cornerofobii dzięki nim
Trivunović - 5 spoko
Kosanović - 5 ok
Suvorov - 6 nieźle
(70 Visnakovs) - 3 słabo, oby było lepiej w następnym meczu
Klich - 6 całkiem dobrze, do puki były siły
Radomski - 1 - * komentarz niżej
Ntibaonkiza - 7 Dobry mecz, mógł być bohatejro
Giza - 5 Gizmo chyba jeszcze ma za duży brzuszek, początek meczu ok ale z biegiem czasu coraz gorzej
(81 Krzywicki) - 3 dziwią mnie okrzyki radości w jego stronę. Wszedł w 81 minucie i oddychał rękawami. No chyba że ucierpiał w którymś ze starć.
Dudzic - 8 Oby tak dalej
(90 Szeliga) -
* Radomski... ehh chwalicie go, a nie wiem za co?? Za to że nie wybijał piłek na oślep jak Szeliga? Dla mnie totalna pomyłka. Nie dość że gramy tylko jednym def pomocnikiem to jeszcze takim który nic nie walczy. Brak odbiorów. Brak dojścia do zawodnika. Czekał tylko aż mu piłka spadnie pod nogi i podaje do tyłu... Środek pola oddany Legii a mogło być inaczej. Już Giza miał więcej starć niż Radom.
zac Napisał(a):
> Fake Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > (81 Krzywicki) - 6 - całkiem
> > Dudzic - 6 - jak wyżej
>
>
> Czym cię tak zachwycił ten Krzywicki, że za
> kilkanascie minut gry dałeś mu jedną z
> najwyższych ocen ? Piszę, bo może cos
> przegapiłem i sam mu zmienię z bo na 6 czy 7. To
> pytanie kieruje nie tylko do ciebie, ale także do
> kilku innych osób , które bardzo wysoko oceniły
> Krzywickiego
ja go nie oceniłem akurat ale mi się podobał, ze względu na chorobę musiałem oglądać w tv i myślę że pewne sprawy są lepiej widoczne niż na stadionie, uważam, że sie pokazał dobrze jak na kilkanaście minut, nie boi sie szukać gry, walczy, dwa razy wyprzedził obrońców którzy faulowali go na żółtą kartkę, mam nadzieję, że jeszcze dostanie prawdziwą szansę.
poza tym nie rozumiem jak można tak napierdzielać na chłopaka który się stara i walczy jak może, ja go wolę milion razy od matusiaka.
u nas jest taka moda, że jak się na kogoś zacznie napierdzielać to potem choćby nie wiem co zrobił to i tak będzie wyszydzany, ale to tak jest jak się ma kompleksy to najlepiej zeszmacić kogoś innego i od razu się lepiej robi.
Kaczmarek - 7 - i to mimo 3 bramek na koncie. Pewny punkt drużyny
Nawotczyński - 6- najlepszy w obronie
Jarabica - 5 jeden do góry za bramkę
Trivunovic - 5 - jakoś taki niewidoczny, a straciliśmy 3 gole...
Kosanović - 5 - na początku bardzo dobrze, później niestety gorzej
Suvorov - 6- cały czas stać go na więcej
(Visnakovs) - 3 stracone 20 minut
Klich - 6 - bywało lepiej, ale i tak nie tracę wiary w niego
Radomski - 5 - boli mnie jego gra...
Ntibazonkiza - 7- nadaktywny hehe, ale robił naprawdę dużo zamieszania. Oby tak dalej
Giza - 3- bardzo źle
(Krzywicki) - 6- jak dla mnie wielkie zaskoczenie in plus. W porównaniu Gizy grał jak profesor futbolu:)
Dudzic - 6 -bardzo dobry mecz. Szybki to zawodnik, ale jeszcze trochę chaotyczny
Szeliga- bez oceny
Kaczmarek -7
Jarabica -4
Nawotczyński -7
Trivunović -5
Kosanović -6
Suvorov -6
(70 Visnakovs) -2
Klich -5
Radomski -5
Ntibaonkiza -6
Giza -4
(81 Krzywicki) -poprawnie
Dudzic -6
(90 Szeliga) -b.o
Kaczmarek - 7
Jarabica - 5
Nawotczyński - 6
Trivunović - 6
Kosanović - 6
Suvorov - 7
(70 Visnakovs) - bo
Klich - 6
Radomski - 7
Ntibaonkiza - 7
Giza - 7
(81 Krzywicki) - bo
Dudzic - 7
(90 Szeliga) - bo
Podpisuję się pod wypowiedzią "maciek72" . Bardzo trafna ocena .
maciek72 Napisał(a):
> zac Napisał(a):
> -----
> > Fake Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > (81 Krzywicki) - 6 - całkiem
> > > Dudzic - 6 - jak wyżej
> >
> >
> > Czym cię tak zachwycił ten Krzywicki, że za
> > kilkanascie minut gry dałeś mu jedną z
> > najwyższych ocen ? Piszę, bo może cos
> > przegapiłem i sam mu zmienię z bo na 6 czy 7.
> To
> > pytanie kieruje nie tylko do ciebie, ale także
> do
> > kilku innych osób , które bardzo wysoko
> oceniły
> > Krzywickiego
>
> ja go nie oceniłem akurat ale mi się podobał,
> ze względu na chorobę musiałem oglądać w tv i
> myślę że pewne sprawy są lepiej widoczne niż
> na stadionie, uważam, że sie pokazał dobrze jak
> na kilkanaście minut, nie boi sie szukać gry,
> walczy, dwa razy wyprzedził obrońców którzy
> faulowali go na żółtą kartkę, mam nadzieję,
> że jeszcze dostanie prawdziwą szansę.
>
> poza tym nie rozumiem jak można tak
> napierdzielać na chłopaka który się stara i
> walczy jak może, ja go wolę milion razy od
> matusiaka.
> u nas jest taka moda, że jak się na kogoś
> zacznie napierdzielać to potem choćby nie wiem
> co zrobił to i tak będzie wyszydzany, ale to tak
> jest jak się ma kompleksy to najlepiej zeszmacić
> kogoś innego i od razu się lepiej robi.
Ale ja wcale na niego nie napierdzielam, tylko dziwią mnie najwyzsze oceny w drużynie za kilkanascie minut gry, bo się jak piszesz dwa razy zastawił, raz dał się sfaulować. To nie jest żaden argument, bo wchodził jako świerzy zawodnik i miał na przeciw siebie gości mąjacych w nogach prawie 90 minut gry. To chyba trochę za mało ,aby obwieszczać go jednym z najlepszych zawodników w Cracovii we wczorajszym meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)