mecz dno , strach przed zagraniem czy pójsciem do przodu kiedy powinni mieć przez trenera wpojone ze tylko atak az sie zrzygają ze zmenczenia. Niestety schodzili po meczu bez kropli potu ,koszulek nawet nie zabrudzili.Super Kaczmarek , bardzo zle Giza i po raz drugi Jarabica.Reszta w przecietności.Walczyć
-
-
Śląsk Wrocław-Cracovia Kraków[ 4-03-11, 17:45] 17 kolejka!
zachranite se!Cracovia PANY!!!
Kaczmarek duży plus, mógłby poprawić tylko grę nogami.
Puzigaća ambitny, może coś z niego będzie.
Klich coś się stara ale to juz nie ten sam Klich.
Reszta niestety dno i tona mułu, przykre ale nie gramy w piłkę tylko co najwyżej ją kopiemy.
Ale musi być dobrze!!!
Jezeli to ma być drużyna, która ma nam zapewnić utrzymanie...to ja się już szykuje na przyszły sezon i mecze na szczycie z Bogdanką i Flotą Świnoujście. Dzisiaj najlepszy był Dudzić i Krzywicki, który dwa razy dobrze się zastawił i raz dał sie sfaulować no i takie tam . Giza dzisiaj na ławce chyba był, Klich oddał dwa strzały. Suvorov biegał jak dziecko we mgle, no i dobrze ,że mamy w druzynie doświadczonego stopera, który był najlepszym piłkarzem ligi bosniackiej ;) A tak na poważnie to tylko Kaczmarek zasłużył dzisiaj na słowa uznania, a reszta to totalne dno !!!
Taaaaaaaaaaaaak będzie dobrze ale w 1 LIDZE !
Panowie i Panie jestem załamany jakbym oglądał mecze za ulatowskiego.
Kaczmarek wielka postać tego meczu-BOHATER
Nawotczyński,Puzigaca,Struna Ntibazonkiza-duże wyróżnienie
Jarabica,Krzywicki- MEGA katastrofa
Mecz w naszym wykonaniu pyta z bułą
Mecz - masakra.
Giza i Dudzic całkowicie bezużyteczni, zupełnie odcięci od reszty drużyny.
O co chodzi z tym Masarykiem? Dlaczego nie możemy go wypróbować nawet w sytuacji, gdy gramy 80 min bez żadnej zauważalnej formacji ofensywnej?
Bartczak... no może kiedyś coś pokaże i się do niego przekonam - ale dzisiaj grał dramatycznie, kilka strat w kluczowych momentach, które z pewnością skończyłyby się stratą gola, gdybyśmy grali z jakąś przyzwoitą drużyną.
Kaczmarek brawo, wielkie dzięki za tą niesamowitą obronę w 93 min., ale (łyżka dziegciu) jego wykopy też potrafią podnieść ciśnienie.
postęp jest taki, że za Ulatowskiego to byśmy przegrali 0-1 taki mecz, jeżeli będziemy przywozić z każdego wyjazdu 1 pkt to nie będzie tragedii pod warunkiem, że będziemy wygrywać u siebie
Dziś totalne dno !
BÓG z NAMI za PASAMI !
Boże uchroń tę drużynę przed spadkiem
Nie tego po meczu z ległą się spodziewałem
to vis ze jo, nei jina moznost!!!!!!!!!!
gdzie Ci obroncy Dudzica pytam sie? koleś się nie potrafi zastawić , nie potrafi wyskoczyc do pilki , biega jak kon z klapkami na oczach, a do tego jeszcze nie potrafi sie ustawic we wlasciwym miejscu. TO JEST MEGA DREWNO , nie powinien juz nigdy wyjsc na boisko ekstraklasy , jego poziom to okregowka jak nie gorzej.
teraz gdzie sa obroncy Radomskiego? co to za koles ktory jak idiota kopie pilki na 50 metrow(jak ponad polowa druzyny) na dudzica ktory jest kryty przez 2 zawodnikow , kazda wybicie do przodu to strata!.
pozdrawiam tych co uwazaja ze Dudzic lepiej gra ,
aha kto zauwazyl ze wszystkie pilki Klicha to nie pilka po ziemi tylko ciagle podaje jakies gorne pilki , nie wie co to technika , a sie bierze za to , 95% jego pilek to straty.
kocepcja gry jak widac jest jedna i boję się, że prędko się nie zmieni. Krzywicki w przodzie i ten sam środek co mecz czeka nas chyba przez dłuższy czas..Ciekawe kiedy "będzie pora" wypróbować Masaryka i resztę "nowych" w jednym, od pierwszych minut zespole.
Całym sercem za Kochaną Cracovią ale czarno to widzę..
Wielu z kolegów forumowiczów nie czuło nigdy ciężaru odpowiedzialności czegoś bardzo ważnego , więc wyobraźcie sobie kochani sytuację kiedy kat zakłada wam pętlę na szyję ( 9 pkt)i wspaniałomyślnie poleca -teraz wesoło pomachajcie nogami.Taka jest właśnie nasza obecna sytuacja-(piłkarska psychika -dziury w pomocy w środkowych rejonach boiska -tego w obecnej sytuacji nie zmieniłby nawet Maurinho)).Dlatego nie krytykujcie po Śląsku Naszych .Verstanden??
Dzisiaj zrozumiałem z e Radomski to zajebisty gracz na swojej pozycji.
Krzykaczom proponuje porownac jego gre i ponoc jednego z lepszych defensywnych pomocnikow w Polsce - BARTCZAKA!!!
Rozumiem ze tonacy brzytwy sie chwyta ale bez jaj . Gize oddelegowac do MŁODEJ EKSTRAKLASY - drugi mecz z rzędu najsłabszy gracz meczu , bedac na ostatnim miejscu nie mozna grac bez rozgrywajacego , Bartczak pytanie Panie trenerze czy on wogole trenenował w ostatnim czasie czy zaraz moze sie okaze ze wzielismy zupelnie nieprzygotowanego do sezonu zawodnika?
Dudzic słabiutko jednak Krzywicki przebił wszyskich ofensywnych graczy , po ostatnich meczach liczylem ze nadaje sie na role dzokera dzisiaj jednak przestałem.
SUPIK co ci się nie podobało w grze Radomskiego? Popatrz na Klicha,Gize,BArtczaka? Sądzisz,że oni byli lepsi od niego?
Ku.r.a cały tydzień czekałem na ten mecz,miałem nadzieje na 3 punkty a tu taka padaka...
Bryndza,bryndza,bryndza -była ,jest i .....
TEODOR kolego
Krzywicki to niech się cieszy że go jeszcze nikt nie połamał
totalna piłkarska łamaga i analfabeta piłkarski.
pomoc i atak nei istnialy caly mecz sie bronilismy i nie gadaj ze radomski jest dobry po prostu bylo o wiele wiecej sytuacji w ktorych mogl sie pokazac . Zobaczymy z Lechem jak bedzie gral , po za tym wszystkich co wymieniles dostali adekwatna ocene co do ich gry czyli 1 .
Radomski nie dosc ze slaby to jeszcze nie powinien byc kapitanem bo koles kompletnie nie potrafi pomagac w ustawieniu i rozgrywaniu pilki , zero pomocy z jego strony to ze czasem pomacha lapami to za malo
Ja się ciesze z tego 1 punktu - może on być bardzo ważną zdobyczą w kontekście ewentualnych porażek Ruchu, Bytomia i Arki...
KACZMAREK [b]SUPER[/b] !! już w meczu z Legią grał świetnie pomimo 3 straconych goli , a dziś poezja :-)
Natomiast JARABICA - napisze to po raz "n" na tym forum - WYPE...alaj cieciu z Cracovii !!
Ten gość się nie nadaje do juniorów a kolejny trener wystawia go z uporem maniaka w naszej wyjściowej linii obrony :/
PS.czuje 6 oczek w najbliższych naszych 2 meczach (tylko odstawić wynalazek Nikodema Ulatowskiego Jarabice!)
aaaaaaa ja rzadko się mylę w prognozach (polecam poczytać moje posty z jesiennej rundy)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)