niestety ciężko bo nie siedzie w tym zwłaszcza od strony mobilnej : natomiast dali nam po kilka kodów a noz sie komus przydadzą :)
-
-
Super zniżki, promocje, zakupy grupowe
...
24 dni później
jakby ktos kupowal, przedluzal umowe z Orange na telefon mobilny, neostrade lub funpack. Pisac
na mobilny zalatwie kodzik 200 zł taniej na telefon lub inne urzadzenia (modem, tablet)
na neostrade lub funpack - monitor 19' za 1zł
Tyczy sie:
Telefonii komórkowa : Smart Plan Halo, Smart Plan Multi, Smart Plan iPhone, Smart Plan Mix
Internet mobilny :Orange Free, Orange Free Set
Neostrada/Funpack
z uwagi iz kilka osob z forum łyknęło i chyba zadowoleni z darmowego monitorka a ze przedluzyli nam "promocje" podbijam ... aktualne do 6.06
85 dni później
na gruponie ostatnio jest bardzo duzo ofert z reustaracji róznorakich
dobre żarcie za ,,psi" ;) pieniądz
8 dni później
[b]Pozycjonowanie strony www / Reklama w internecie[/b]
http://gruper.pl/x.php/1,47355/Biznes-Pozycjonowanie24.com.pl-90-dniowy-abonament-na-katalogowanie-stron-www.html
Bardzo ciekawa i tania oferta!
45 dni później
Jak ktoś planuje kupno okularów (oprawki + dwie soczewki) w Vision Express to PRIV.
5 dni później
W Kauflandzie mrożona pizza Gusseppe za 3,99 zł.
Ludzie kupują po 10 sztuk albo i więcej.
ja mam zapchany cały zamrażalnik ;)
Liptoon. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W Kauflandzie mrożona pizza Gusseppe za 3,99
> zł.
> Ludzie kupują po 10 sztuk albo i więcej.
> ja mam zapchany cały zamrażalnik ;)
dzięki za informacje...jutro pewnie zakupie...
dla tych co jeszcze nie jedli - lepsza od niejednej zamawianej :)
dokladnie ;) a ostra jest najlepsza ^^
http://www.groupon.pl/oferty/krakow/Chicks-champs/27884826?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_285&a=399
Chick champs :)
29 dni później
Może nie do końca zgodne z tematem, ale napiszę...
Dostaję w pracy bilety mpk na podróże służbowe (głównie po 3,80), mam ich już z 50, jako, że mam miesięczny na wszystkie linie chętnie je odsprzedam, powiedzmy po 3 zł za sztukę.
Jak coś to priv.
10 dni później
W Mydlniczce do końca roku promocja w sklepie Levi's - 2 pary jeansów za 349 zł.
Są fajne modele, spory wybór.
Liptoon. Napisał(a):
> W [b]Mydlniczce[/b] do końca roku promocja w sklepie
> Levi's - 2 pary jeansów za 349 zł.
> Są fajne modele, spory wybór.
że gdzie? :O
BuzzY Napisał(a):
> Liptoon. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W Mydlniczce do końca roku promocja w sklepie
> > Levi's - 2 pary jeansów za 349 zł.
> > Są fajne modele, spory wybór.
>
> że gdzie? :O
No tam...wiesz gdzie... Factory outlet.
Modlniczka? Mydelniczka? Mydlniczka? niedaleko Ikei.
;)
13 dni później
Pisze tu bo nie wiedzialem w jakim temacie.
Potrzebuje do ogarnięcia MULTISPORTa. Najlepiej 2. Jeśli pracujecie, lub macie znajomych w jakis większych firmach to podpytajcie bardzo prosze. Czekam na priv. Z góry dzieki nawet za checi:)
W razie czego przeniescie posta do najbardziej odpowiedniego tematu.
Super oferta na roczną reklame naszego sklepu/forum czy firmy
http://www.eurobon.pl/deal/1669/roczne-katalogowanie-strony-www/#.UqHXDPTuKnY
23 dni później
Domino's Pizza w Dekadzie (Kurdwanów) - dowóz 50% taniej przy zamówieniu on-line - trzeba wpisać kod promocyjny i083.
Dowóz gratis mają o ile dobrze przeczytałem od 26 zł więc warto sobie coś dobrać, ja wczoraj uderzyłem w ciastko czekoladowe i napój, a dziś w tosty serowe. Promocja trwa do 30.12.2013 czyli do jutra włącznie.
Ogólnie ceny tam mają kosmiczne bo za dużą pizzę trzeba dać nawet 40 zł dlatego warto skorzystać póki jest promo.
16 dni później
Polecam osobą które mają swoja stronę www ta ofertę http://gruper.pl/x.php/1,56374/Biznes-Pozycjonowanie24.com.pl-roczne-pozycjonowanie-4-fraz-oraz-optymalizacje-strony-internetowej-w-wyszukiwarce-Google.html
19 dni później
Przepraszam...dwie pary dżinsów za 349 złotych ? Kto chciałby nosić na tyłku aż takie drogie rzeczy?
W markecie w CH Plaza (chyba tam carrefour jest) 6x puszka Carsberga 0,5 winter edition za 9,99zł. Można max kupić 5x6 na łebka.
Wczoraj o 20 jeszcze były.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)