można sprawdzać co się wylosowało po zalogowaniu na swoim koncie na uefa.com ja okrągłe zero i pierdole ich :)
-
-
EURO 2012 - Bilety
Koziołek możesz sprawdzić na swoim koncie co wylosowałeś, ja akurat miałem takie szczęście że wylosowałem 2 bilety na mecze w Poznaniu.
Ja się nie mogę zalogować .Wyskakuje mi ze nie ma takiego nr klienta.a wpisuje taki jaki mi przyszedł na skrzynkę pocztowa.wiecie o co chodzi??
Mi ciągle jakiś błąd wyskakuje :( Chyba jakieś przeciążenie jest.
Własnie wczoraj logowałem sie i było wszystko OK, a dziś również wyskakuje mi informacje że mam zły nr. klienta, więc chyba trzeba czekać cierpliwie.
Chyba zablokowali możliwość logowania się w tej chwili. Ja oczywiście zero, kolega tak samo. Jeszcze jeden z nas nie sprawdził konta, więc pozostaje nadzieja, że on coś na Ukrainie wylosuje :D
Ivory, mam to samo. Błąd przy logowaniu.
Nadal nie działa. Toż to przecież SKANDAL ! :D
[quote=UEFA.COM]
(...) Do końca kwietnia otrzymasz e-mailem informację o tym, czy Twój formularz został wybrany. (...)
[/quote]
Czyli czekajmy na maile napiszą czy nas wylosowali czy też nie.
[img]http://m.onet.pl/_m/c0781779214b19b783028c0e9472c988,14,1.jpg[/img]
PS. Gratulacje dla pierwszego z forumowiczów, któremu się poszczęściło z biletami :)
No niestety nie wylosowałem biletów, szkoda. Przed chwilą przyszła do mnie wiadomość e-mailem.
sprawdzać maile bo właśnie przychodzą:
[quote=UEFA.COM]
Drogi Kibicu, Z przykrością zawiadamiamy, że w drodze loterii Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012 nie został wylosowany.
[/quote]
:( :( :(
Własnie dostałem emila i lipton :(
U mnie też nic...
Z przykrością zawiadamiamy ze biletu ci nie damy.Kuzwa
Ja też niestety zero.
u mnie tez lipa właśnie dostałem meila
Jak któryś z Pasiaków wylosuje bileciki to jestem chętny odkupić. Ale wiadomo za rozsądną cene :D
nul
ale k.. porazka, nic :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)