peterpsie - i nie widzisz różnicy między zaangażowaniem w trening, a postrzelaniu sobie z 20 metrów do pustaka? Ja też to sobie mogę zrobić na orliku, ale nie oznacza to, że schodzę z treningu zlany potem, a z wysiłku chce mi się wymiotować. Równie dobrze można powiedzieć, że Bartczak tez jest nadzwyczajnie zaangażowany w trening, bo po treningu przesuwa magnesy na tablicy w szatni, czyli szlifuje taktykę.
Chłopie, daj spokój. Już nawoływałeś do dania czasu Bizonowi i waliłeś kulą w płot w temacie Niebudka. Odpuść, bo nie masz pojęcia o czym piszesz.
-
-
Vladimir Boljević - WITAMY!
Wszystko sie mniej lub bardziej zgadza oprocz tego ze "Kosa wie o co chodzi" On jest najslabszym ogniwem naszej kadry, ma dwie zalety, z czego jedna nie jest niezbedna, czyli dobrze ulozona lewa noge do wolnych, oraz nasz trudny jezyk zna lepiej od Franka Smudy.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,93170.html
Panowie Mknący i Runkle Proponuję obejrzeć jeszcze raz i ocenić kto złamał linię. Przypominam że Jan Hosek wystepuje z numerem 24.
Druga bramka to krycie na radar pana z numerem 5 ( Kurwa tak się kryje przeciwnika) Inna sprawa że Suart nawinięty jak dziecko.
Trzecia bramka to jakiś zbiorowy koszmar z Suartem na czele.
To chyba oczywiste że takie "zostanie" po treningu na kolejny indywidualny "trening" TO WYJĄTKOWE ZAANGAŻOWANIE dla każdego kto ma umiejętność logicznego myślenia.
Nie rzucaj przykładami "z dupy" bo obaj wiemy że ja również mogę wymyślić 1000 podobnie absurdalnych przykładów jak twój z Bartczakiem, które nijak mają się do rzeczywistości. wg. twojej terminologi całkowite "pudło".
Jak wg ciebie nazwać "TO" co robi Boljevic po treningu? Jeśli nie jest to trening to co jest? Podaj konkretny wyraz.
Tak się składa że, na świecie najlepsi piłkarscy fachowcy od strzelania wolnych zawdzięczają tą umiejętność temu iż, chciało im się zostać po treningu i jeszcze pokopać do "pustaka". I właśnie dlatego Juninho i inni strzelali/ją po 8 i więcej bramek bezpośrednio z wolnych/sezon. Dla mnie jest to wyjątkowe zaangażowanie bo nie przypominam sobie by którykolwiek z naszych kopaczy zadawał sobie taki "trud" i trenował indywidualnie wolne.
Po prostu cenie sobie to strzelanie "do pustaka", a ty sobie myśl co chcesz, mnie i paru innych osób to nie obchodzi. I prosze skończ te prywatne wojenki z użytkownikami tego forum. Bo jak nie ze mną to z innymi, zawsze Twoje musi być na wierzchu. eot
Po prostu calkowicie mylisz pojecia i ja z Twoim ograniczeniem juz wojowac nie bede.
Wyprowadze Cie tylko z bledu, ze nie tylko Boljevic sobie strzela do pustaka i zostaje po treningu i nie zaczelo sie to, odkad pojawil sie on w klubie. To, ze tak twierdzisz, pokazuje jak w glebokiej dupie jestes, jesli chodzi o tematy, w ktorych zabierasz glos.
Wdanie sie w dyskusje i wyprowadzanie ludzi z bledu nazywasz prywatnymi wojenkami? Sorry, ale wyobrazasz sobie, ze to forum to miejsce do lizania sie po rowkach?
O Niebudku i Bizonie sie nie zajakniesz, bo nie po Twojej mysli?
mknacy możesz wrzucić tu te kompromitujące posty których byłem autorem bo nie mam zielonego pojęcia o co ci chodzi człowieku.
I kolejny, co wkłada mi w posty, rzeczy, których nie napisałem. Czy ja użyłem słowa kompromitujące? Nie. Ale dające do myślenia na temat Twoje stanu wiedzy.
O Bizonie: "Dajmy mu pograć do końca sezonu wtedy przyjdzie czas na ocenę. "
O Dudzicu: "A chyba najbardziej wymowny jest fakt że w przerwie zimowej nikt go nie chciał, nawet kluby 1wszo ligowe"
O Michniewiczu: "MIchniewicz odrzucił bo liczy że lada dzień przejmie Polonie", "Michniewicz bez "fryziera" nie znaczy nic w "polskim" futbolu. Zapamiętajcie, info 100% pewne" (telefoniczne?:) )
I Twoje dywagacje o Niebudku, jakoby był postacią krystaliczną. Niestety temat chyba poszedł w kosmos albo nie mogę tego znaleźć.
kur.wa juz nie moge zbanujcie ich wszystkich
Ad. Bizon, zdania nie zmienię, ocenę każdy ma prawo mieć, też mam swoją opinię na jego temat, ale wolę wstrzymać się do końca sezonu? Więc co tu widzisz "nie po mojej myśli?
Ad. Dudzic zrobił sobie reklamę w ostatnim meczu nie trafiając do pustej bramki z 6 metrów.
Ad. Michniewicz info pewne, źródła nie zdradzę bo nie mogę, taka tajemnica dziennikarska. Na dowód można jedynie sprawdzić co ten trener osiągnął po tym jak mineła tzw. "era fryziera". To że dzwonił do niego kilkaset razy jest chyba również wymowne? Bo ja tyle razy chyba nawet to żony nie dzwonie.
Ad. Niebudek, napisałem że, porównanie go do Tabisza jest "niegodne" (lub jakiś synonim). Bo nie wiem na jakiej podstawie ukułeś takie stwierdzenie że, Niebudek znany jest z mobingu. Podaj przykład tu raczej jest pole do popisu dla ciebie byś udowodnił tą teze, a nie oczerniał kogoś bez podstaw.
I w dalszym ciągu to robisz, nawet mając podane na tacy przykłady swojej niekompetencji.
pozdro, cześć, żyj w swoim świecie.
mknacy priv
151 dni później
Wczorajsza bramka w meczu z GKS Katowice przepiękna :) Gratulacje :)
Brawo Władek brawo a mówią że nie mamy napastników:)
Bo nie mamy.
Władek to pomocnik.
Niemniej, gratulacje za piękny strzał.
10 dni później
Trener robi Władkowi krzywdę wystawiając go na szpicy! On nie ma do tego predyspozycji.
Przede wszystkim jego wejścia w nogi rywala mogą zakończyc się ciężką kontuzją.
Bramkarzy też nie oszczędza. Wslizgi wyprostowaną nogą w leżącego bramkarza też nie są rzadkością.
Jest waleczny, ambitny, tego nie neguje, ale zdrowie rywala tez trzeba szanować.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/307425/krzysztof-sobieraj-boljevic-to-baba-wideo
I dobrze powiedział
Powtórze to co napisałem w ocenach zawodników
czerwone kartki otrzymywane za to, że przeciwnik symuluje faul, zabijają ten sport.
Bojlević wczoraj słabiutki, ale tak to jest jak na siłe z pomocnika robi się wysunietego napadziora
Natomiast stałe fragmenty w jego wykonaniu wczoraj to tragedia - nie poznawałem chłopa...
Oby w Ząbkach była poprawa
Garry ja si eodniose do Twojego posta. Owszem może i poudawał troche, owszem może nie dostał centralnie łokcia w pysk ale jaky nie było Sobieraj go pacnął, odepchnął. Ten dodał ciut od siebie a przepisy jasno stanowią że za odepchnięcie czy uderzenie czerwona z urzędu (tak mnie sie zdaje). Zresztą ocena tej sytuacji należała do liniowego,który ył chyba najlbliżej i to po konsultacji z nim główny dał czerwień.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)