To już dziś.
Nie zagrają nadal: Dulęba, Simka, Kosidło i Biela.
-
-
Sanok - Cracovia 4.02.2011, g.18.15
Niedyspozycja Simki i Dulka zaczyna być już niepokojąca!
WRACAJCIE!
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Hokej/hokej_mezczyzn/Postawia-kropke-nad-i
Tu podają, że Dulęba już trenuje.
Ja się zastanawiam czemu Kłys z Naprzodem nie grał. Mam nadzieję, że tylko z tego powodu, że trener dął mu odpocząć.
Jednego jestem pewny ,zagrać musimy tak by nikt z graczy Cracovii nie odniósł kontuzji czy urazu !.Wynik? było by fajnie znowu wygrać ,ale nie za cenę ,,strat w ludziach ''.Więcej powinna zagrać szczególnie druga piątka (atak Łopuski ,Sarnik oraz Piotrowski ) tak myslę ze potrzebuje tylko wiecej zgrania , bo nazwiska budzą respekt juz !!
a i czwarta formacja z takim przeciwnikiem jak Sanok tez powinna bardziej powalczyć ,by na P.O. wspomagali druzynę w walce o majstra.Tak myslę ze trener Rohaczek nas a i przeciwnika przede wszystkim powinien zaskoczyć w walce o medale
o tym samym pomyślałem, nie ma sensu ryzykować, dograć bez kontuzji sezon zasadniczy ,
właśnie się zastanawiałem co tu robić w niedziele w Krynicy , a tu proszę meczyk sobie zobaczę :)
Raszka dziś nie gra (ten starszy :) )
tomek1906 ale mecz z Krynicą w Krakowie !
Wajda i prowadzimy :)
I już 2:1.. szybko idzie
No nieźle - 3 bramki w trochę ponad minutę!
Gratulację dla Rutkowskiego!
2:2 Vozdecky. Gość powinien być dla nas celem transferowym numer 1.
[quote]26min
[b]Goście osiągnęli optyczną przewagę, a my staramy się wychodzić z szybkimi kontrami.[/b]
[/quote]
Mam nadzieję, że DG dalej za Cracovią a nie za Sanokiem :)))
A ja mam nadzieję, ze mecz nie jest w Cracovie, a ja nie poszedłem :)
I gol ! 3:2
cholera, 3:3 :/
Widać Sanok nie odpuszcza!
Drugi raz gramy w przewadze 5-3 teraz musimy to wykorzystać !!!
W 5 na 3 przez prawie 2 minuty.... Gola !
my w przewadze daj spokój :)
a jednak :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)