Nie wiem czemu nie dostałeś na D, ja się dowiedziałem, że można karnet na całą halę, w sensie dowolne miejsce i że nie ma limitu karnetów, tzn. jak będzie potrzeba, to karnetują do pełnej hali. Przyczyna sprzedaży tylko w jednym miejscu i przez jedno okienko jest po prostu żenująca...
-
-
KARNETY NA PLAY-OFF
Na oficjalnej uzupełnili info o karnetach i biletach, szkoda, że dopiero wczoraj wieczorem.
Karnety na półfinały i finały (I i II rundę play-off) będą kosztowały 69 zł, natomiast pojedyncze bilety na mecze półfinałowe będzie można nabyć w cenie 15 zł.
Jeśli Pasy awansują do finałów, cena biletów na te rozgrywki będzie wynosić 25 zł. Natomiast w przypadku gry Cracovii o III. miejsce, wejściówki będą kosztowały 20 zł.
[b]Bilety i karnety będzie można nabywać na lodowisku przy ul. Siedleckiego 7 (w niedzielę 19 lutego 2 godziny przed meczem) oraz w specjalnym Punkcie Obsługi Klienta na stadionie przy ul. Kałuży 1 od czwartku 16 lutego (w godz. 15-20).
W piatek natomiast bilety i karnety w POK-u przy stadionie mozna kupować w godzinach 9-20, a w sobotę od 10 do momentu rozpoczęcia spotkania Cracovia vs. Lechia.
W tym sezonie nie ma możliwości nabywania biletów na poszczególne mecze play-off dla kobiet i dzieci. Oprócz stadionu i kasy na lodowisku (2 godz. przed meczem), bilety na mecze fazy play-off będzie można kupować od czwartku 16 lutego w sklepiku z pamiątkami Cracovii przy ul. Wielickiej 101.[/b]
Może ktoś jednoznacznie odpowiedzieć, czy karnet jest na konkretne miejsce, czy na sektor, czy może mając karnet siada się w dowolnym miejscu jak na pojedynczych biletach i nie ma się zarezerwowanego miejsca?
Konkretne miejsce na konkretnym sektorze.
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Konkretne miejsce na konkretnym sektorze.
OK, dzięki. To po pracy pędzę po karnet skoro kto pierwszy to lepsze miejsce
Te najlepsze miejsca już zajęte, więc radzę się pośpieszyć !
Dziś ok 11.00 kilka wolnych miejsc w ostatnich rzędach sektoru E. Dla mnie to najlepsze miejsca w naszym Pałacu Lodowym.
rozumiem, że kupując karnet mam już spokój do końca play offów od biletów?
AJPG91_Fanatyk Napisał(a):
> rozumiem, że kupując karnet mam już spokój do
> końca play offów od biletów?
Po stokroć [b]tak[/b] !
Mi (słabo zorientowana) Pani w okienku powiedziała, że jest jedynie prowadzona sprzedaż na sektory E, F i G. Więc jeżeli ktoś nie dostał już karnetów na te sektory, a bardzo mu zależy to z chęcią się wymienię E/8/9 na sektor C. Kumpel posiada miejsce obok, chyba było to E/8/8 i sądzę, że on również się bez problemu wymieni.
Wie ktoś czy będzie można jeszcze dziś przed samym meczem zakupić karnet?
empe Napisał(a):
> Wie ktoś czy będzie można jeszcze dziś przed
> samym meczem zakupić karnet?
Napewno tak. Na głównej tak pisali że bdzie sprzedaż karnetów przed meczem
Na oficjalnej pisali, że sprzedaż będzie 2 godziny przed meczem, ale nie wiem czy mam to rozumieć jako w niedzielę [b]do[/b] 17 czy [b]od[/b] 17 do rozpoczęcia meczu :)
6 dni później
Od kiedy rysza sprzedaż biletów na finał?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)