Dzisiaj zaczyna się sprzedaż karnetów !
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/przyjdz_na_mecz_i_kup_karnet_na_play_offy
Kupujcie ludzie kupujcie. Ja na pewno kupię.
-
-
KARNETY NA PLAY-OFF
Kupimy kupimy, ale pamiętam, że w tamtym roku były też jakieś bonusy dla posiadaczy wszystkich biletów z rundy zasadniczej... Byłem na każdym meczu, bileciki odkładałem a tu dupa...
Tyle, że ten 10 procent rabatu za tamten rok... nic to - kupić trza!
Przyznam, że też mam bilety z każdego spotkania w tym sezonie i szkoda, że nie ma tych kilku wejściówek za 100% frekwencję w zasadniczym.
Oczywiście karnet trzeba kupić bo nie mam zamiaru się martwić czy nie braknie dla mnie biletu:)
[img]http://cracovia.pl/hokej/files_pl/file_4197/obrazeknewsowy.jpg[/img]
Szkoda, że nie ma żadnych biletów/karnetów ulgowych dla uczniów i studentów. Strasznie drogo... :(
Nie pamiętam ile w tamtym roku płaciłem, ale chyba podobnie jakoś.
a wiece ile może być meczów play-off w Krakowie? przy czarnym scenariuszu tylko 2!
jeśli Zagłebie nie wpłaci kasy, to nie przystąpi do play-off - tak zapowiedział Terlecki - więc nie gramy a awans do półfinału mamy
a później w pólfinale 1 mecz u siebie - zwycięstwo - dalej dwa na wyjeździe i awans bo mamy bonus
i to samo może być w finale!
a gramy 1 u siebie, 4,5 u siebie i 7 u siebie
no i pytanie, co lepsze?
Moim zdaniem nie ma też co za dużo kombinować.
Pozatym uważam, że powinniśmy grać jak najwięcej meczy - a nie np. wybrać Zagłębie z myślą, że nie wystąpi i już półfinał mamy.
Pamiętacie jaką mieliśmy w tamtym roku długą przerwę w grze (przez bonusy) między półfinałami i finałami?!
I na zdrowie nam to nie wyszło!
Pozdrawiam
super promocja panie Tabisz. Jak dzieciaki (12-18) mają wejść na PO ?
poprostu brak słów na te ceny! zamiast miec pełną hale ludzi , będzie to co rok temu.
Nie o karnetach, ale też o PO i cenach. Na spotkaniu w zeszłą środę z przedstawicielami klubu STC przedłożyło następujące propozycje odnośnie cen biletów na PO:
1) bilety na ćwierć-, pół- i finał odpowiednio po 15 - 20 - 25 zł;
albo
2) pozostawienie cen na poziomie 20 - 25 - 30 zł przy jednoczesnym wprowadzeniu promocyjnych cen biletów dla:
a) młodzieży uczącej się, starszej niż 12 lat;
b) studentów;
c) seniorów powyżej 65 roku życia.
Oczywiście przy pozostawieniu, w obu opcjach, pewnej puli biletów za złotówkę dla kobiet i dzieci do 12 roku życia.
Jak widać propozycje nie znalazły uznania.
10 % rabat nie no w chooj sie oplaca. wszyscy karnety a tabisz premia
ech i po starem . Czego się Tabisz dotknie to sp...li.
Ceny dla dorosłych OK.
Natomiast POWINNY BYĆ ULGOWE!!!!! Jak Jakubek tego nie rozumie to znaczy ,że kompletnie się nie nadaje. Już rok temu nie było kompletów na meczach z Podhalem.
Khalidzie- akurat JT na spotkaniu nie było. Ale zakładam, że on albo Profesor dostali informację.
Coś cena karnetu nie odpowiada systemowi rozgrywek.
W ubiegłym roku mieliśmy pewne 2 mecze w każdej fazie u siebie, co dawało 2x20+2x25+2x30=150zł
W tym roku mamy pewny tylko jeden mecz u siebie - pierwszy, czyli 20+25+30=75zł Pierwsze miejsce w tabeli mogą zabrać nam Tychy (mocno teoretycznie), ale z nimi mamy lepszy bilans bezpośredni. Czyli wtedy mamy 20+50+30=100zł, lub 20+25+60=105zł
Więc kopiując założenia cenowe z ubiegłego roku karnet nie powinien kosztować więcej niż 105 zł
Oczywiście, że mogą być kalkulacje nt. ile razy można przegrać żeby dekoracja odbywała się u siebie, ale takie rzeczy częściej się mszczą niż sprawdzają.
Faktem jest, że nie zapowiada się to zbyt zachęcająco, ale miejmy nadzieję, że u nas chłopaki pograją i majstra będziemy odbierać na Siedleckiego! :)
W kwestii ewentualnego wycofania się Zagłębia to nie zakładam, że drużyna która ich wybierze będzie miała awans bez meczów, w tej sytuacji ( moim zdaniem) na miejsce Zagłębia wskoczy Krynica
a na jakiej podstawie wskoczy?
Np decyzji PZHL
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W kwestii ewentualnego wycofania się Zagłębia
> to nie zakładam, że drużyna która ich wybierze
> będzie miała awans bez meczów, w tej sytuacji (
> moim zdaniem) na miejsce Zagłębia wskoczy
> Krynica
Chyba trzeba brać pod uwagę, to że Zagłębie może wycofać się z play-off i w związku z tym, chyba lepiej będzie jak nasz Klub wybierze Podhale jako rywala w 1-szej rundzie, po pierwsze dla zapewnienia, że mecze się odbędą i karnety w tej części play off będą wykorzystane przynajmniej w zakresie jednego meczu, bo inaczej wobec nierozegranych meczów byłaby ogromna wściekłość wszystkich którzy już zapłacili za karnety, po drugie dla zapewnienia Klubowi dochodów z biletów z przynajmniej jednego meczu z 1-szej rundy, bo jak mecze z Zagłębiem by się nie odbyły, to wpływ z biletów byłby zerowy, a po trzecie i najważniejsze, dla zachowania rytmu meczowego naszej Drużyny, żeby nie przydarzyła się nam sytuacja jak rok temu, że wypadliśmy z tego rytmu, a potem jak wyglądał finał wszyscy wiemy !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)