Moja żona też chodzi w Hunterach ale zapłaciła dużo taniej bo kupiła w Amazon.co.uk, koszt około 50 funtów i wysyłka gratis, może warto podpowiedzieć koleżankom :)
-
-
Buty zimowe
Twixxx, na tych gumiakach napewno nie wyszedlbym gorzej, a mysle ze jeszcze na zapasowe wkladki filcowe by zostalo:D
Odpuscic nie zamierzam, bo jednak to jest chore zeby wydac kase i byc totalnie niezadowolonym. Z drugiej strony nie zamierzam sie z nimi Bog wie jak uzerac,wiec czekam na drugie rozpatrzenie reklamacji. Poza tym denerwujace jest to robienie z klienta idioty, wpierajac ze to wina skarpetek, nieprawidlowego uzytkowania itd. A z tymi Hunterami Dem to jakas niezla paranoja:) Nie ma to jak umiejetnosc opchniecia piasku na pustyni :D
A tak na przyszlosc, to po zakupie butow zimowych, to zanim poodrywam wszystkie metki, bransoletki, ceny itd to wladuje sie w snieg na pol godziny, jak przemokna to zamiast reklamowac i czekac tygodniami, oddam "nieuzywany" towar do zwrotu i niech mnie cmokna w d* :)
gnattt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Twixxx, na tych gumiakach napewno nie wyszedlbym
> gorzej, a mysle ze jeszcze na zapasowe wkladki
> filcowe by zostalo:D
>
> Odpuscic nie zamierzam, bo jednak to jest chore
> zeby wydac kase i byc totalnie niezadowolonym. Z
> drugiej strony nie zamierzam sie z nimi Bog wie
> jak uzerac,wiec czekam na drugie rozpatrzenie
> reklamacji. Poza tym denerwujace jest to robienie
> z klienta idioty, wpierajac ze to wina skarpetek,
> nieprawidlowego uzytkowania itd. A z tymi
> Hunterami Dem to jakas niezla paranoja:) Nie ma to
> jak umiejetnosc opchniecia piasku na pustyni :D
>
> A tak na przyszlosc, to po zakupie butow zimowych,
> to zanim poodrywam wszystkie metki, bransoletki,
> ceny itd to wladuje sie w snieg na pol godziny,
> jak przemokna to zamiast reklamowac i czekac
> tygodniami, oddam "nieuzywany" towar do zwrotu i
> niech mnie cmokna w d* :)
druga reklamacja będzie zapewne taka sama jak ta pierwsza, no i oczywiście opisana opinią rzeczoznawcy opłacanego przez producenta :)
Nie chcę Cię demotywować ale spodziewaj się negatywnego rozpatrzenia sprawy a ostatnią instancję w postaci rzecznika praw konsumenta odradzam..
Prawdopodobnie bedzie jak Merol pisze....niestety.
Ja mialem lepszy numer - jadac na wczasy potrzebowalem zwyklych butow - takich do chodzenia po "krzakach" ,ktore nie bedzie szkoda po urlopie wyrzucic. Kupilem w Daichmanie takie - tyle ,ze w czasie uzytkowania wyszla wada podeszwy - mialem uczucie jednej nogi wyzszej od drugiej . Bylo to na tyle wku%&iajace ,ze nie moglem w nich chodzic. Gdy je zareklamowalem w sklepie ,uslyszalem : "wada powstala pod wplywem CHODZENIA PO WODZIE W CZASIE DESZCZU:)
Edit.
Oczywiscie reklamacja nie zostala uwzgledniona.
Merol, szepnij cos wiecej na temat ostatniej instancji, moze byc PW
Gnattt napisałem Ci moje perypetie na PW.
Mogę dodać skoro jesteśmy w wątku obuwniczym (moje i kilku znajomych, żony, ojca, siostry zdanie :) ) : unikajcie butów z Wojasa i najbardziej Venezii...najdłużej bez jakiejkolwiek usterki buty z wyżej wymienionych wytrzymały 5 dni..Szczerze odradzam. Jeśli macie jakieś przykre doświadczenia z którąś z marek napiszcie.
Tak Jak Twixxx zimówki to miałem ostatnio na nogach w podstawówce, ale ja to gorący chłopak jestem:):):)
od 22 lat cały czas , cały rok śmigam w takich:
http://www.uk-trainers.com/acatalog/Adidas_Grand_Prix_Sale.html
Był okras ok 2 lat co nie mogłem kupić ale od czasu internetu wszystko jest możliwe,
Jak ogłoszą koniec produkcjii to sobie zapas do końca zycia zrobie , tak z 10 par:):):)
Ale i tak najlepsze były te z Bułgarii.
Kurde nie na temat pisze:):):) ale też buty:):)
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak Jak Twixxx zimówki to miałem ostatnio na
> nogach w podstawówce, ale ja to gorący chłopak
> jestem:):):)
> od 22 lat cały czas , cały rok śmigam w
> takich:
> http://www.uk-trainers.com/acatalog/Adidas_Grand_P
> rix_Sale.html
> Był okras ok 2 lat co nie mogłem kupić ale od
> czasu internetu wszystko jest możliwe,
> Jak ogłoszą koniec produkcjii to sobie zapas do
> końca zycia zrobie , tak z 10 par:):):)
> Ale i tak najlepsze były te z Bułgarii.
> Kurde nie na temat pisze:):):) ale też buty:):)
Są niezawodne, sam charatałem kilka par podobnych Beckenbauer'ów adidasa przez długi czas :)
Jesli moge polecic producenta, ktorego produkty najczesciej kupuje do calorocznego/codziennego dreptania na luzaku to: http://www.skechers.com/
Najlepsze oferty oczywiscie w US w roznych outlet'ach (najczesciej do jednej pary w cenie 50-100 USD, druga-dowolna para za pol ceny).
Jesli ktos nie ma mozliwosci zakupow za wielka woda (np. samodzielnie, znajomi, rodzina, etc.), to najblizej chyba sa sklepy w Czechach, Niemczech, UK i na Ukrainie.
Polecam North Face jak Pinki.
http://www.modnebuty.pl/product-pol-2257-Wojas-0381-popiel.html Mam te i sa dobre :)
Nie maja co prawda tej jakiejs membrany, ktora by dawala dodatkowe cieplo, ale jako same z siebie buty zimowe troche cieplejsze sa. Podeszwa twarda, antyposlizgowa, nawet jak sie ubrudza to lekko sciereczka przetrzec i jak nowe :)
Polecam te buciki http://allegro.pl/caterpillar-cat-gamut-r-46-wysylka-gratis-i1410330775.html , kupiłem je na tegoroczną zimę i sprawują się bezbłędnie. Niestety szybko się brudzą, co było łatwe do przewidzieć kupując właśnie takowy odcień. Jakby co, to są też w innych kolorach. A propos, kupowałem owe buty właśnie w YesSporcie.
354 dni później
Stosował ktoś impregnat do butów z nubuku? Czy taki impregnat jest w stanie zabepieczyć buty przed działaniem soli?
Tak. Nie.
w UK wszyscy w tych pomykają http://media.tumblr.com/tumblr_lm9r7nA7J71qgi16c.jpg paranoja
Ja to na zime mam glany i flyersa. Żadnych powodów do narzekania :D
Kiedys też widziałem buty na baterie,ale to troszke drogi interes bo cena olśniewająca.
[url=http://adrenalina.onet.pl/toolbox/hit-na-zime-buty-ogrzewane-elektrycznie,1,3794600,artykul.html][onet.pl][/url]
Polsport nie najki !!
Sterby, a możesz rozwinąć? Byłbym niezmiernie wdzięczny.
Stosował impregnat.
Warstwa - suszenie,Warstwa - suszenie,Warstwa - suszenie,Warstwa - suszenie i tak wiele razy.
Suszenie odbywało się...w piekarniku, pod nieobecność kobiety.
Potem wyszedł na miasto, chodził po chlapie, buty długo nie przemakały, ale pojawiły się na nich ohydne zacieki, które usunąłem dopiero wiosną, poddając buty niemalże praniu w detergentach.
Wniosek, nubuk najlepiej sprawdza się gdy nie ma kontaktu z wilgocią i żadne impregnaty tego nie zmienią.
Aaa, zapomniałem dodać, że buty po tych zabiegach...wyglądały...nieco gorzej.
Woda to pół biedy, najgorsza jest ta sól. Właśnie zastanawiam się nad zakupem kolejnej pary nubukowych butów i mam spory dylemat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)