Marcin _ksc przypominam Ci że Rohaczek jest trenerem I druzyny seniorów i jest rozliczany i nagradzany za jej wyniki.
Sprawy organizacji sekcji, szkolenia młodzieży to sa sprawy do prezesów. sekcji. Czy napprawdę uważasz że Rudi jest przeciwny grupom juniorskim i żakowskim w klubie?
Skończ go juz obwiniać o rzeczy na które nie ma wpływu.
-
-
niedoceniony Rudolf?
Klekocie, ale trener Roháček jest tylko człowiekiem i może popełniać błędy, także wytykanie czy jest nieomylny czy też nie, mija się z celem.;) Poza tym jakieś aluzje, że bierze pieniądze za swoją pracę są tak samo bezsensowne - nie po to kończył Uniwersytet Karola w Pradze i wylewał z siebie siódme poty na tafli, żeby teraz pracować społecznie!:D Bez przesady Panowie! Ja jestem zadowolony, pamiętam czasy biedy a teraz mamy kilka medali z rzędu na koncie i trzeba się cieszyć zamiast szukać dziury w całym.
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marcin _ksc przypominam Ci że Rohaczek jest
> trenerem I druzyny seniorów i jest rozliczany i
> nagradzany za jej wyniki.
> Sprawy organizacji sekcji, szkolenia młodzieży
> to sa sprawy do prezesów. sekcji. Czy napprawdę
> uważasz że Rudi jest przeciwny grupom juniorskim
> i żakowskim w klubie?
> Skończ go juz obwiniać o rzeczy na które nie ma
> wpływu.
Ja go nie obwiniam. źle odebrałeś poprzedni mój post.
Resztę zachowam dla siebie.
Gramy o Majstra i nie czas na kłótnie.
Rohacek nie robi nic w sprawie młodziezy -a powinien,jedynie obiecuje ,jak by mu się tylko trochę chciało szkolenie było by w Cracovii ,i to na bardzo profesjonalnym poziomie.Ale po co dodawać sobie roboty za te same pieniądze???
Ależ Pan galop jest nudny i niesprawiedliwy.
Dbanie o szkolenie młodzieży nie leży w zakresie obowiązków trenera.
Natomiast trener robi mnóstwo rzeczy, o których trenerzy w normalnie funkcjonujących klubach nie mają najmniejszego pojęcia.
Pretensje do zarządu, od trenera wara.
Galop nie ośmieszaj się.
Klekot napisał:
[b]PS nie krzyczcie na lodowisku "Rudolf Rohacek" bo go Profesor zwolni! krzyczcie tylko "Janusz Filipiak" zapewniam was że jeśli chodzi o hokej to Profesor jest dużo ważniejszy od Rohacka gdyż bez kasy Profesora Rohacek może sobie...[/b]
wychodzi na to, że Klekot jest dobrze zorientowany, bo rzuca kwoty za jakie gracze grają i inne szczegóły... ale nie chce mi sie wierzyć, że profesor z takiego powodu wyrzuciłby trenera! Chyba nie ma nikogo, kto nie zdaje sobie sprawy, że bez profesora bylibyśmy głęboko w... lesie.
To profesor zatrudnił R.R. i trener dla NIEGO pracuje! To, że dobrał sobie świetnego pracownika, to powód do dumy, a nie zazdrości. I spokój z jakim przyjął porażkę w finale play-off w zeszłym roku o tym świadczy. Zasługi profesora są niepodważalne! jedyne, do czego się mogę przyczepić, że nie wykorzystuje swojej pozycji, aby zrobić porządek w całym polskim hokeju.
Nie krzykacze: Grycner, Bernat czy Pawlik, którzy chętnie walą w PZHL jak w bęben, ale właśnie Filipiak mógłby walnąć ręką w stół. Ingielewicz musiałby z profesorem rozmawiać i profesor na pewno byłby w stanie przeforsować rozwiązania korzystne dla całej dyscypliny. I szkoda, że profesor nie wykorzystuje tu swojej pozycji.
a Klekot straszy, że profesor z takich powodów mógłby rozstać się z R.R. , chyba, że wie dużo więcej niż pisze...
bona Napisał(a):
------------------------------------------------------
> I
> spokój z jakim przyjął porażkę w finale
> play-off w zeszłym roku o tym świadczy.
no tu akurat koleżanka/kolega nieco przesadził (a)... foch trwa do dzisiaj...
ale R. R. pracuje
Ale Procesor nie był jeszcze w tym sezonie na Siedleckiego.
Pan Wyspiarz ma rację, a Pan Klekot dużo wie :)
miejmy nadzieje, ze na PO sie pojawi...
20 dni później
Rudolf przedłużył kontrakt z Cracovią do 2014! Info z oficjalnej!
No to pół Polski się wkurzy, że Czech zostaje,
dobry ruch klubu!
sprawdził się, identyfikuje się z klubem, jest ambitny a że mówi o lidze mistrzów? oj, trzeba by profesora przekonać, że to powinien być cel najbliższych dwóch lat!
koniecznie! duszenie sie na polskim podwórku, to już nie ma większego sensu
Rudi - powodzenia!
doceniony :)
sterby i torreador nie musicie się pucować do trenera Rohacka :) Może i czasami czyta forum ale i tak nie wie kim jesteście więc nie musicie się mu podlizywać... Po części szkolenie młodzieży też jest winą Rohacka i nikt mi nie powie że tak nie jest .. To jest tylko forum i pewnie znowu ktoś będzie chciał posłać jakąś ciętą riposte w moim kierunku , ale jeżeli jest tak cwany to może to zrobić prosto w twarz. Dziękuje , pozdrawiam .
Podlizywać się nie muszę.
Trenera miałem przyjemność poznać osobiście.
Wiem, że forum nie czyta, bo ma zbyt wiele rzeczy na głowie.
A szkolenie młodzieży nie należy do trenera pierwszej drużyny, więc te anse proszę kierować pod odpowiednim adresem.
p.s.
niewypał z tej wyrzutni ;)
niewypałem na tym forum to jesteś Ty z tego co czytam ;)
Ciesze się bardzo że miałeś przyjemność poznać Rohacka osobiście.. ( tak , po tym poście wszyscy wiedzą że znasz trenera Seniorów.)
Tu Cię zmartwię bo wiem że forum czyta od czasu do czasu.
Nie musisz bronić tak Rohacka.. Nie dość że nie ma szkolenia w Cracovi to nawet chłopaki którzy spędzają na lodowisku 10 lat nie mają się na czym podpierać bo co przychodzą po jakiegoś kija to słyszą słowo " nie ma "
co, nie mozna na lewo kijow zalatwic jak to drzewiej bywalo? skandal.
niestety nie można ..
Ale są na tym forum takie osoby które chodzą tylko i wyłącznie na mecz i nie wiedzą co dzieje się w klubie a do komentowania na forum są pierwsi ;) Trzeba jakoś pomóc tym chłopakom aby chciało im się jeszcze grać w hokeja bo kiedyś wejdzie przepis że trzeba mieć 2-3 wychowanków a chłopaki powiedzą " sorry ale nie zagram ;) " i mają prawo do czegoś takiego , ponieważ są traktowani tak jak są ..
Wyrzutnia = marcin ksc? o czym Ty mówisz? Masz problem, widzisz problem to wal jak w dym do Tabisza albo Filipiaka , czy Rohaczek naprawde ma być zaopatrzeniowcem?
W tej chwili chyba Rohaczek nie ma większego wpływu na szkolenie młodych pasiaków?? Bo nikt mi nie wmówi ze n.p. nie chciałby mieć jeszcze większej ilosci zawodników do gry ,by utrzymać Cracovię II w pierwszej lidze ??Moim zdaniem powinien zostać koordynatorem wszystkich grup grających w klubie ,bo jesli dał radę prowadzić i kadrę Polski to tu na miejscu tez by sobie dał radę mając trochę więcej zadań !!!
I tu widzę duzy plus w strategi zatrudnienia trenera na długi czas.Do pełni zadowolenia brakuje takiej strategii w szkoleniu młodych pasiaków,bo z tego co widzę to chętnych nie brakuje !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)