Przed zakończeniem starego roku chciałbym złożyć podziękowania przede wszytskim tym kibicom, dzieki którym Cracovia dziś istnieje. Nie zważając na swoje rodziny, dziewczyny, pieniądze pomagali Naszemu klubowi pomimo panujących w klubie pseudodziałaczy, mimo wrogości otoczenia. Dzięki wam Cracovia z pewnoscią niedługo zabłyśnie w ekstraklasie.
[b]NIGDY WAM TEGO NIE ZAPOMNIMY - CRACOVIA, MY I NASZE DZIECI !!!![/b]
-
-
Dziękujemy Wam Kibicodziałacze!!!!!
Fenix jakie to piekne:)
i ja w tym miejscu składam podziękowania tym wszystkim kibicom którzy tak dzielnie pomagali w klubie kiedy czasy były nieco inne ...
i życzę u progu nowego roku i wam i sobie aby ten trud i wysiłek który ponosiliśmy jeszcze ubiegłej jesieni zaowocował już za 6 miesięcy tą tak bardzo oczekliwaną i radosną chwilą upragnionego powrotu na należne nam dziejowo miejsce na polskiej scenie piłkarskiej i hokejowej ...
z pasiastym pozdrowieniem
RBP
Dlatego GRILLOWCY zapraszaja na noworoczne KIEŁBASKI W PASKI.
a ja dalej nie wiem kto to kibicodzialacz :(
ale najlepszego :)
Karolo ;)
Ty tez niekumaty jestes ;)
ja tak mam od dziecka ;-) Nic juz sie nie da z tym zrobic :(
Wszyscy w tę noc odliczamy z niecierpliwością czas. Patrzymy jak nigdy w tę noc na zegary, zegarki, klepsydry i inne czasomierze. Jest 23h 33'. A więc zostało jeszcze tylko 12h27'. Wszystkim wszystkiego najlepszego.
MINĘŁA PÓŁNOC. ZOSTAŁO JESZCZE 12 GODZIN.
ja tez składam wam wszystkim wszystkiego najlepszego,profesorowi ze w nas Cracoviacov uwierzył,prezesowi Mks czyli Misorowemu K.S. g100 czyli Siekierze ,Teraz Hokej czyli Karvin, Czechom,Słowakom i Eskimosom,Kole Sympatykow, netfanom i zwykłym melepetom którzy bez Pasów zyc nie mogą
i mojej zonie ktora mnie chyba nie rozumie
maaciek- NORMALNIE zostałeś w moich oczach postmenem ROKU
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)