ale Cabaj to Cabaj :P
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Wojtek dzisiaj, dzięki bardzo dobrej grze obronnej nie został bohaterem meczu :D
pierwszy "babol" na szczęście bez utraty gola.....
Dobrze że zjawił się w meczu wygranym 3:0, nie ma bramkarzy bez baboli chyba...
282 minuty z czystym kontem...
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pierwszy "babol" na szczęście bez utraty
> gola.....
Eee tam babol, po prostu nie docenił Korzyma, że doskoczy do tej piłki. Poza tym można polemizować czy to jego wina bo źle wyszedł, czy Suarta że pozwolił się wyprzedzić i sięgnąć piłki Korzymowi.
Wojtek dziś może świętować swój pierwszy luźny mecz w barwach Pasów. Oby jak najczęściej tak bylo:)
Chyba nasz 2 bramkarz przesiedzi do konca sezonu na ławce, :D
Gratulacje Wojtku! :)
od moich dzieci wielkie dzięki, za przybicie piątki a w szczególności że wyciągłeś część piłkarzy do sektora rodzinnego,
cała siódemka (w tym moja dwójka) była zachwycona tym wysokim bramkarzem, i chociaż na początku przerobili Cię na Kaczmarski to już znają dobrze Twoje nazwisko,
dla dzieciaków to naprawdę ważne aby okazać im tą chwilę zainteresowania
pozdrawiam i wielki szacunek za wykonywanie swojej pracy, nie tylko w trakcie meczuale także po nim
kolejny na 0 z tyłu,dzięki
Ulubieniec trybun, co dało się słyszeć chwilę przed rozpoczęciem drugiej połowy. Nie spodziewałem się, że będzie tak wielkim wsparciem. Dzięki ogromne za to, co już zrobiłeś i proszę o więcej
po euforii związanej z wynikiem, pora trochę ponarzekać ;)
zbyt duża ilość niecelnych wykopów piłki z "szesnastki" - pora poćwiczyć grę nogami !!! Nie może być tak łatwo oddawana piłka w czasie, gdy jest czas na pogranie nią, bo Korona trochę przyciska....
Wojciech Kaczmarek powołany do reprezentacji Polski!!!
Gratulujemy!
W miejsce Tytonia podaje orange sport info.
Podają, że powołano Wojciecha Kaczmarka ze Śląska Wrocław! ???
:)
http://www.90minut.pl/news/151/news1510742-Wojciech-Kaczmarek-powolany-do-reprezentacji.html
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Kontuzja-Tytonia-Kaczmarek-w-jego-miejsce,wid,13248717,wiadomosc.html
szlag trafi.
potrzebujemy zgrywac druzyne
szykowac do smiertelnej walki o lige
to kadra nam Klicha i Kaczmarka wyrywa
przerabialismy 3/4 obrony na kadrze za pasjonata.
Paskudna wiadomosc nie ma z czego sie cieszyc.
kilen akurat bramakarz do zgrywania zespołu to chyba najmniejszy problem. Najważniejsze, żeby poszczególne formacje się bardziej zgrały.
Wiedziałem że tak będzie i pisałem to po meczu ze Śląskiem już że niedługo jak tak dalej
będzie grał szykuję się powołanie od Smudy. Ja się cieszę z tego powodu, chłopak na to zasłużył.
Mam nadzieję że po przygodzie (mam nadzieję że nie będzie to jednorazowa przygoda) w reprezentacji
będzie jeszcze lepszy i pewny siebie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)