RAF dziwi mnie Twoje podejście bo o ile pamiętam to nie wykazywałeś się taką surowością gdy Skrzyński przyszedł w szmacie wisły na trening KSC.
Równi i równiejsi ?
-
-
Łukasz Nawotczyński - witamy w Cracovii!
A.W.B. Napisał:
-------------------------------------------------------
> RAF dziwi mnie Twoje podejście bo o ile pamiętam to nie wykazywałeś się taką surowością gdy
> Skrzyński przyszedł w szmacie wisły na trening KSC.
> Równi i równiejsi ?
Ciebie tak wogóle dziwi moje podejście nieprawdaż?
Ale przygotowywuj sie lepiej do zaczepek (tzn czytaj ze zrozumieniem)
NIEOBECNI
4 dni później
oj ciężko będziesz miał chłopie w drużynie nie pasujesz do naszego stylu życia lepiej nie wywiń jakiegoś numeru jesteśmy mściwi i pamiętliwi
Craxoholik84Nh Napisał(a):
> oj ciężko będziesz miał chłopie w drużynie
> nie pasujesz do naszego stylu życia lepiej nie
> wywiń jakiegoś numeru jesteśmy mściwi i
> pamiętliwi
Strach sie bać :D
19 dni później
"Łukasz N. był wtedy młody, więc czuje się niewinny"
http://www.sport.pl/sport/1,67926,9022794,Lukasz_N__byl_wtedy_mlody__wiec_czuje_sie_niewinny.html
No to Nawotczyńskiego problem w Cracovii rozwiązany... dosłownie rozwiązany. Rozwiązanie umowy z winy piłkarza, mam nadzieję. Zatajenie informacji o zarzutach prokuratorskich o korupcje w sporcie, miło było
Villa - czy Ty sobie jaja robisz:D
Jeżeli Don Felippe nie wiedział,że Łukasz jest oskarżony no to Lopezie jest problem!Oczywiście istnieje coś takiego jak "domniemanie niewinności" ale właściwie niemające zastosowania w naszej [b]polskiej rzeczywistości[/b].Podkreśliłem ,gdyż niestety to jest tylko taki kwiatek do kożucha.Dyskutujemy przecież na Forum dla kibiców o dzisiejszych dziennikarzach i mediach.To oni de facto ogłaszają wyrok- medialny wyrok.Ileż takich spraw już było i póżniej gdzieś na n-tej stronie drobnym druczkiem wyemitują przeprosiny.I co z tego "smród" pozostał ,na długo oj długo....A u sąsiadki wszem i wobec ogłaszają ,że oni są czyści....a czyim zawodnikiem był wtedy Łukasz ?Ano Wisły !Tylko wypożyczony....
Może i Łukasz jest niewinny ,chciałbym by tak było...ale jego tłumaczenie i niepoinformowanie Prezesa klubu jest niestety naganne.Nie ma łatwo facet ....
No chyba nie liczysz na to, że Nawotczyński, a nie "N." zataił cokolwiek? :)
Zibiland Napisał(a):
A u sąsiadki wszem i wobec ogłaszają
> ,że oni są czyści....a czyim zawodnikiem był
> wtedy Łukasz ?Ano Wisły !Tylko wypożyczony....
I tu właśnie wychodzi siła mediów.
"Odpowiednie" sformuowanie daje jasny i ogólny przekaz społeczeństwu cyt:
""Czuję się niewinny. Byłem młody. Podpisywałem listy, ale nie wiem, co na nich było" - tak o swoim udziale w korupcji mówi obrońca [b]Cracovii.[/b] "
Zupełnie inaczej sformuowany przekaz mógłby brzmieć np tak :
"Czuję się niewinny. Byłem młody. Podpisywałem listy, ale nie wiem, co na nich było" - tak o swoim udziale w korupcji mówi były zawodnik [b]wisły[/b]
Jim ma racje, merytorycznie trafny komentarz Andrzeja Klemby, niestety pokazuję tą siłe mediów.
1 zdanie: "Czuję się niewinny. Byłem młody. Podpisywałem listy, ale nie wiem, co na nich było" - [b]tak o swoim udziale w korupcji mówi obrońca Cracovii."[/b]
4 zdanie: "Idąc tropem rozumowania [b]obrońcy Cracovii[/b] - gdyby wtedy popełnił jakieś inne przestępstwo, też mógłby czuć się niewinny."
W sumie 5 zdań, a przecietnym czytelnik myśli o korupcji w Cracovii.
W całym tekście niestety pada zdecydowanie za dużo nazwy Naszego kluby, ale tak jak napisalem w 1 zdaniu, tekst jest w 100% trafny merytorycznie.
czy facet który zasiada na ławie oskarżonych, może dobrze wykonywać swój zawód kopacza ? Wątpię.....trzeba skupić się na dobrym 'papudze", na obronie swoich interesów, do tego dochodzi ewentualna rozmowa z włądzami nowego klubu itd.
Kopanie piłki siłą rzeczy musi zejść u niego na dalszy plan, a my jako klub musimy mieć 100% walczaków do obrony Ekstraklasy.
Trzeba znaleźć zastępcę dla Łukasza.....
.
Nawotczyński dostanie jakiś śmieszny wyrok w zawiasach, a wy się martwicie czy chłop będzie się mógł skupić na piłce?
Będzie - tak samo jak Łukasz Piszczek czy Wojciech Łobodziński :)
nie wiem czy dostanie wyrok czy nie - jest mi to obojętne. Sprawa nie dotyczy jego gry w Pasach, tylko podczas wyposażenia z GTS-u.
Interesuje mnie natomiast jego postawa w zbliżających się meczach Cracovii, i tutaj mam wątpliwości co do jego możliwości skupienia się tylko na obronie Ekstraklasy.
A mnie g.... obchodzi to czy Nawotczyński jest winny czy nie, obchodzi mnie interes Cracovii a skoro przez takiego piłkarza można nas powiązać z korupcją to trzeba go wywalić. Mam nadzieję że w kontraktach jest zapis który zobowiązuje piłkarza o dbanie o wizerunek pracodawcy. Jak się będzie sądził to niech kasę za stracony kontrakt odda mu ten dziennikarzyna co powiązał przez niego Cracovię z korupcją.
Jeżeli w klubie wiedzieli że ma postawione zarzuty, a ciężko uwierzyć w to, że nie wiedzieli, to przepraszam ale naszym klubem rządzą mało mądrzy ludzie- debile po prostu. Już mnie to denerwuje, że w mediach jesteśmy powoli postrzegani jak najczarniejsza z czarnych owiec polskiej piłki.
Nie wiedzieli w klubie...i Łukasz też nie poinformował nikogo....
:D
Perykles Napisał(a):
> A mnie g.... obchodzi to czy Nawotczyński jest
> winny czy nie, obchodzi mnie interes Cracovii a
> skoro przez takiego piłkarza można nas
> powiązać z korupcją to trzeba go wywalić. Mam
> nadzieję że w kontraktach jest zapis który
> zobowiązuje piłkarza o dbanie o wizerunek
> pracodawcy. Jak się będzie sądził to niech
> kasę za stracony kontrakt odda mu ten
> dziennikarzyna co powiązał przez niego Cracovię
> z korupcją.
Na zbity pysk go wyrzucić, szarga niegdyś dobre imię Cracovii. Ma w tym oczywiście udział zręczne wielokrotne formułowanie zdań w wyborczej przez tych para dziennikarzy odwracających rzeczywistość, ale temat dostali idealny... A Nawotczyński jest śmieszny ze swoim tłumaczeniem "byłem młody". WON!
25 dni później
SZACUN ZA DZISIEJSZY MECZ!
Pierwsze skojarzenie po meczu - drugi Jacek Wiśniewski. Obys byl gośc ktory będzie potrafił trzymac obronę w ryzach i oprócz umiejętności, wkładał całe serce i zaangażowanie w grę, tak jak w dzisiejszym meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)