Wiele pięknych bramek, zaangażowanie - to zapamiętają kibice. Dziękujemy za wszystko i powodzenia w dalszej karierze.
-
-
Plastik - dziękujemy!!!
Wielkie dzięki za serce i ambicję.Tabisz debilu - najpierw trzeba mieć drużynę a dopiero potem pozbywać się zawodników...
Darek dziekuje nic wiecej nie napisze poprostu dziekuje za lata w Pasach
Powodzenia Darek. Dzieki za wszystko, zawsze pozostaniesz jednym z nas.
Dzięki Darku....Powodzenia w dalszej karierze
WIELKI SZACUNEK DARKU za lata spędzone w CRACOVII
DZIĘKI !!!
Zawsze mi szkoda zawodnikow, ktorzy okazywali dla druzyny serce i zaangazowanie na boisku obojetne od tzw. reprezentowanego poziomu i zawsze mam wrazenie, ze powinni byc inaczej zegnani niz tylko poprzez: bye... bye.. skonczyl ci sie kontrakt. Wielu moglbym wymienic... i to jest smutne.
Plastik nie chciał podpisać kontraktu w Cracovii i podpisał tam gdzie będzie mu lżej a za te same lub zbliżone pieniądze.
[b]DZIĘKUJEMY ![/b]
I ja dziękuję. Powodzenia!
Dziękuje i wszystkiego najlepszego w dalszej karierze!!
krak 06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pasiak na zawsze Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > dzieki Plastik bo zasluzyles na szacunek
> >
> > szkoda jednak okazalo sie, ze "pieniadze" to
> > wszystko - nawet dla Ciebie, Nieciecza ponad
> > Cracovia - szkoda
>
> Chyba coś Ci się pomyliło,a o "pieniądzach"
> porozmawiaj z Jakubkiem,on Ci wyjaśni nową
> strategię klubu.
> DAREK PAWLUSIŃSKI - DZIĘKI ZA LATA GRY W
> CRACOVII !
nie, nic mi sie nie pomylilo, a to ze Tabisz jest bucem to ja wiem
jest mi cholernie przykro. powodzenia Tobie i Twojej rodzinie
Brak słów, gość wkładał całe swoje serce w gre. Oczywiscie jak każdy miał gorsze momenty, ale zapamietam go jako jednego z lepszych piłkarzy. Wielki dzięki za serce, odwage, i zaangarzowanie.
Jeszcze raz dzięki!!!
Dziękuję
Szkoda. Dziekuje za walke i zaangazowanie!
Dzięki za grę i walkę u Nas. Powodzenia!!
[color=#FF0000][size=x-large]DZIĘKUJEMY ![/size][/color]
http://www.youtube.com/watch?v=GJpr3Fu0w1s&feature=related
Dziekujemy i POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!
Plastik uciekł z tonącego okrętu miał kontrakt na rok za rok mógł walczyć o następny dziwi mnie bo bardzo chwalił Szatałowa Teraz jak spadniemy to będzie opowiadał że chciał pomóc ale nie dostał szansy i zrobi z siebie bohatera jak dla mnie to szczur i nie wierze w bajki że ma serce w PASY liczy się kasa i tylko kasa Jak spadniemy nie daj Boże to co ja mam powiedzieć że nie będe chodził na PASY nie nigdy bo ja mam PASIASTE serce od 35 lat!!! CRACOVIA TO MY !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)