Po dzisiejszych informacjach prasowych na temat ew. zatrudnienia Mateusza Bąka z Lechii Gdańsk wyrażam zdecydowany sprzeciw.:P
Zdecydowane "NIE" dla byłego bojówkarza Lechii Gdańsk w Cracovii.
-
-
"Nie" dla Mateusz Bąka w Cracovii.
eno bez przesady ten 2-o rzędny piłkołap to co najwyżej pomoc w negocjacjach kontraktowych z Cabajem a nie poważny kandydat.
Tak go wzieli na testy pewnie bo płakał do słuchawki klubowego telefonu... kandydat na bramkarza niepoważny...
Też uważam, że to mało prawdopodobny kandydat ale w razie gdyby ktoś w klubie na poważnie rozważał Bąka w kontekście transferu do Cracovii do rzucam swój sprzeciw. NIE dla Bąka w Cracovii.
Bojówkarza czy kibica ? :)
Co to za roznica. Kiedys mielismy szanse na Łaciaka w Cracovii ale ten na szczescie sie nie zdecydowal.
Wowczas dla kibicow nie byłby problemem teraz Jest wkoncu Lechia jest wieksza kosa od Gwardii.
No jest różnica, bo jestem przekonany, że np Wasiluk za małego chodził na mecze Jagi:)
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bojówkarza czy kibica ? :)
[b]Bojówkarza[/b] podkreślam [u][b][i]bojówkarza[/i][/b][/u]
No to w takim razie ktoś w klubie powinien się zastanowić.
Co innego jest Wojtek Kaczmarek KIBIC Lecha grający w Wiśle i Śląsku, a co innego - że tak powiem - fundamentalista.
Pawel Nowak jezdzacy swego czasu na wszyskie wyjazdy GTSu był fundamentalistą czy tylko kibicem bo nie wiem do jakiego worka go wrzucic?
Nagle stajemy sie swieci i zaczynamy patrzec pod tym katem? Wczesniej dlaczego to nie miało znaczenia?
ludzie litości.... zawodnik spędzający weekendy na meczach/siedzenie na ławce/treningach ma czas być bojówkarzem?
oczywiście jako kibica lechii nie widzę go w Cracovii, ale..... jeśli tenże Bąk się za takiego uważa to skąd w ogóle pomysł by się u nas pojawić?
szmaciarz jakiś i tyle....
no coz, dla mnie mialo i ma.
Teodorze - ja też jeżdzę, a raczej jeździłem na wyjazdy i za bojówkarza się nie uważam. Nie widzisz tej wyraźnej granicy ? :>
W ogóle co to za urban legend względem Pawki ? :D Tak wiem, wiem - Skrzynia ma herb na klacie i przyszedł w koszulce [...] na trening Cracovii. Obsesja, obsesja, obsesja... :)
Bąk - NIE, Pilarz -TAK :D
Tak dla Bąka! Liczy się to by mieć mocny team! Bąk wzmocni rywalizacje w bramce... Wywalić Merdę,zostawić Cabaja.
Jeśli nie Cabaj, nie Pilarz, to kto? Cracovia jest przygotowana na taki scenariusz i na testach w klubie z ulicy Kałuży przebywał ostatnio golkiper Lechii Gdańsk Mateusz Bąk. Zaprezentował się z dobrej strony i ma szansę na angaż w drużynie spod Wawelu.
[url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/koniec-przygody-marcina-cabaja-z-cracovia,1,4082617,wiadomosc.html]Onet.pl[/url]
Ale że o co chodzi ze Bąk był bojówkarzem???
Nie dla osoby Bąka, wręcz byłem bardzo zdziwiony tym że jesteśmy nim zainteresowani.
Uważam go za niezłego bramkarza, ale mam wrażenie że wszystko co wydarzy się w szatni z łatwością wyjdzie poza nią, ponieważ z łatwością przyjedzie mu "dotykać" się z patrycją z Suwałk, a to równa się kłopoty. Więc dla dobra Cracovii i nas wszystkich głośno krzyczę NIE DLA BĄKA W CRACOVII
Od Merdy Bąk jest zdecydowanie lepszy .Dla Cabaja był by to bardzo dobry konkurent.
Jestem na tak .Nie wierzę w bajki typu bojówkarz Lechii.
taaak, przyjdzie na Trening Noworoczny w przyszlym ( a może i obecnym) roku i będzie pił szampana z kibicami. Powiewał będzie naszą flagą a niektórzy z nas dostaną orgazmu z radości jaki to z niego Pasiak :D
Radomski na trening nie przyjdzie, bo wolal wczasy, więc CHWDR za takie reprezentowanie naszych barw :D
Kabaret - zaczynam się już gubić w tym wszystkim. Jeszcze jedno - może Bąk grać, ale MY mu ustalimy kontrakt. Nie będzie cham z betoniarni za dużo zarabiał - a co :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)