kurwa jakoś przegraną z Jastrzębiem mogłem strawić ,ale z upadającym Sosnowcem trudno :(
Niby nic sie nie stało dalej liderujemy ,ale o obronę majstra(jesli się nie wzmocnimy) będzie trudniej niż rok temu !!!!!
-
-
Zagłębie Sosnowiec - Cracovia 10.12.2010 r.
Koniec.
Szkoda. Nie wiem jakie były powody, ale jestem niemile zaskoczony.
PS. Gdybym był optymistą, to bym napisał, że wygraliśmy dwie tercje :)
PPS. Że też "łaskawcy" na głównej stronie nie raczyli napisać, że w osłabionym składzie zagramy i dlaczego - wstyd. Na mecze to by ludzi chcieli przyciągać, a paru zdań napisać nie ma komu.
staban Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> druzynami.Obrona do wymiany -tragedia !!!
Przepraszam Staban czy Ty byłeś w Sosnowcu i oglądałeś mecz?
Obrona jakoś dała rade z Rouen, więc może jednak nie "nap...ać".
ech to nasze forum.
spokojnie, musza kiedys odpuscic, nie da sie caly czas napierac.
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
-------------------------------------------------------
[b]> spokojnie, musza kiedys odpuscic, nie da sie caly
> czas napierac.[/b]
oczywiscie, ze tak. nie panikujcie!
Bedzie dobrze!!!
Dolek jest i to jest fakt. Mam nadzieję, że po meczu ze Stoczniowcem (oby wygranym) bedzie ponad 2 tygodnie czasu na "zasypanie" dołka przez Rudiego i zawodników. Jedno co mnie niepokoi to to że znowu Pysz powołał od nas pół druzyny a Parzyszki, Bagińskie i inne stękają niby z bólu i przemęczenia i na kadre nie jeżdzą kumulując siły na mecze z nami.Bo co do aktualnej formy np. Bagińskiego to myślę że kadra należy mu sie bez dwóch zdań.
Przegraliśmy po indywidualnych błędach,wszystkie przewinienia byly odgwizdane sludsznie.Mam żal,bo faulują ciagle ci sami zawodnicy-mówił trener Rohacek.
Kłys(2),D.Laszkiewicz(2),Simka(2),Słaboń(2),Prokop(4),Martynowski(2)
takmialo byc i musi byc! dla przypomnienia ze,beda walczyc do konca!
http://www.youtube.com/watch?v=R3IVHHsS5vg
Dołek jest co roku mniej więcej w tym samym czasie. Nie ma powodu do paniki. Inna sprawa, że każdy kibic chciałby tylko zwycięstw, ja też :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)