KONRAD CEBULA OTRZYMAL POWOLANIE DO REPREZENTACJI POLSKI W HALOWCE NA TURNIEJ DO ME W SARAJEWIE
-
-
CEBULA W REPREZENTACJI POLSKI
a przeciez on jest taki slaby ?
Piłka halowa to jest co innego...
Kazan halówka i "trawiasta" piłka to całkiem różne dyscypliny. Nikt z obecnych reprezentantów w halówce nie gra wyżej niż w III lidze (tak mi się wydaje).
Ja mam nadzieję, że kiedyś Cebula zagra u nas. Ale jak mówię gra w reprezentacji halowej nawet jakby ona była najlepsza na świecie ( a nie jest i szybko nie będzie) o niczym nie swiadchy. Chomontek też bił rekordy w żonglerce. Był w tym lepszy od Maradonny. I co? i nic. Nie wiem czy grał wyżej jak w IV lidze.
Dziura gra w drugiej lidze.
Sero nie wiesz kto jeszcze dostal powolania?tzn chodzi mi o Macka Bebenka(chlopak zaczynal we Wieczystej:-))
Zabawa na całego najpierw przeczytaj dokładnie co napisał szwaya a później zacznij pisać!! Owszem Dziura gra w II lidze ale nigdy niebył i niejest obecnym reprezentantem polski w piłce halowej.
gra w rep. tesz dabrowski .. niegdyś Clepardia ... a tak nawiasem mówiać to Clepardia wygrała turniej halowy w nowym sączu :]jestem dumny :]
Ale ta Twoja Clepardia ma duzo do tej halowej...A my jestesmy dumni bo miniCracovia zdobyla vicemistrza Polski.A ja jestem jeszcze bardziej dumny...:)
Radek zabawa na całego ma rację. Piotrek grał niedawno w meczu z Portugalią. Ale zabawo napisałem: tak mi sie wydaje. Pozostaję, przy zdaniu, że obie te odmiany piłki są znacząco różne. W niektórych klubach jest zakaz gry w halówkę (chyba nawet u nas obecnie, zreszta dawniej też był ale, że nie było kasy w klubie to przymykano na to oko jak piłkarze dorabiali)
radek najpierw zapoznaj się z obecną sytuacją kadrową reprezenacji,a pózniej zacznij pisać!!aleś mnie przestraszył
szybki lopez grash w cracovii ? w młodzikach czy cos? co to jest ta cala miniCracovia ?
tak bebenek tez dostal powolanie
Santo...ty naprawde nie chce kojarzyc faktow...W innym temacie masz napisane o co chodzi.
Koledzy,nie wku....... was jak inni mowia mlodzicy,kadeci na pilkarzy?przeciez od "wiekow" to sa trampkarze i juniorzy,a kadeci czy mlodzicy to sobie moga byc w koszykowce i tego rodzaju dziwnych sportach.
FUTSAL TO DYSCYPLINA KTORA ODSŁANIA WSZELKIE BRAKI TECHNIKI ZAWODNIKA. W PILKE HALOWA W NASZYM KRAJU W MNIEJSZYM LUB WIEKSZYM STOPNIU GRAJA ZAWODNICY 1LIG 2,3,
KIEDY PASY OSTATNIO WYCHOWALY REPREZENTANTA POLSKI?
TO JEST SUKCES NASZYCH TRENEROW MLODZIEZOWYCH!
W LIGACH HALOWYCH GRAJA ZAWODNICY TYPU MILKOWSKI,LEWNA, MILA,B.ZAJAC, I WIELU WIELU INNYCH LIGOWCOW Z TRAWY KTORZY NIE DOSTALI SZANSY W REPREZENTACJI !
CEBULA PODOBNO JESZCZE NIE PODPISAL UMOWY Z GORNIKIEM ANI ANEKSU Z CRACOVIA BO MA PROPOZYCJE Z JAKIEGOS SILNEGO KLUBU ZE SLASKA, JAKI TO KLUB? KTOS WIE?
SZKODA ZE TERAZ MA TA KONTUZJE BO CHETNIE ZOBACZE JAKIEGOS WYCHOWANKA W CANAL+ LUB POLSAT -BEDZIE TRANSMISJA Z GIER ELIMINACYJNYCH W SARAJEWIE!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (31-12-03 14:55)
Z RUCHU CHORZOW LUB SZCZAKOWIANKI!PODOBNO Z JEGO NOGĄ JUZ WSZYSTKO OK!JEDZIE NA REPREZENTACJE!
ja wierze w Cebulkę. Będzie jeszcza w pierwszej lidze bramki strzelał. Oby dla nas a nie nam.
jak odejdzie to bedzie nam strzelal bramki
stawowy nielubi wychowankow
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)