dzieki Ci, O JEZU!
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej
Panowie zauważyliście brak Radomskiego (prawidłowo) i Klicha (mniej prawidłowo).
Zostali zmienieni w 68minucie....
Ale jesteś bystry jak woda w s.... Wogole nie weszli na boisko!
Albo te mecze są tak smętne albo te relacje są robione na odpierd.. się.
i koniec 2:2 w meczu ktory trwal... 87minut
Sędzia został wybrany na "gracza" meczu .
no i 2-2.Napastnika jak na ma tak nie ma.
dudi74 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Albo te mecze są tak smętne albo te relacje są
> robione na odpierd.. się.
Zapewne jedno i drugie.... :D
sędzia wypatrzył wynik...
gdzie go wypatrzył ?? :D
jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale jesteś bystry jak woda w s.... Wogole nie
> weszli na boisko!
Przeczytaj relacje od poczatku i ładnie przeproś kolegę.
Weszli na mecz w wyjściowym składzie.
zakończył wcześniej tak to by Ukraińcy wygrali:D
W relacji mało co pisali o tych testowanych więc nic nie wiemy co oni prezentują
j/w. W dodatku atmosfera w meczu byłą bardzo gorąca i dobrze, że nie skończyło się to żadną kontuzją.
cos mi sie zdaje ze Kaczmarek bedzie pierwszym bramkarzem na jesien ;)
Etikan wielkie SORRY, masz u mnie piwo !
Nie wiem jaki sens dzisiaj miała gra Dudzica w ataku skoro przyjechało dwóch ofensywnych zawodników. To co Dudzic gra wiemy i dlatego szukamy napastników. Dobrze gdyby nowi mieli okazję zagrać z potencjalnie pierwszym składem w obronie i pomocy.
Niech mi ktoś mądry powie dlaczego Szatałow nie daje pograć 90 min testowanym zawodnikom ? Przecież to jakiś idiotyzm jest . No chyba że ich już odstrzelił ale w takim razie po co ich wpuszczał ?
Ja też się nad tym zastanawiam jaki ma sens testowania zawodnika który gra 25 min co on przez ten czas może pokazać.Taka sama sprawa dotyczy zawodnika który chciałby się wykazać w meczu ale nie może bo gra końcówki albo na innej pozycji.Są trenerzy którzy oceniają zawodnika po postawie na treningach ale czy to wystarczy nie wiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)