ja proponuje takie naklejki ... wiadomo ze sektorowka to czeba pieniadze ale vlepki jak znalazł ! Wyobraźcie sobie takiego pieska który idzie przez miasto i widzi taką naklejke ... aż by się zapienił !!
-
-
NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY-czyli pomysłów na flagę cd.
Brawo Brajt!
NIGDY NIE ZAJDZIEMY NA PASY - też fajne hasło prawda?
czyzbyscie chcieli olac Slask i Jagiellonie? :)
Ze Śląskiem to jak sam wiesz nic nie wiadomo
Zresztą jeżeli przyjdziemy to przecież nie na Pasy tylko na Jagę lub Śląsk.
Moje hasło może bardziej tyczyć się tkz. przeżutów (których niestety wszędzie wielu).
Wyobrażam sobie taką sytuację: Derby, Wy wywieszacie flagę ze swoim hasłem w odpowiedzi my ze swoim (najlepiej jeszcze aby wzór był identyczny) ..ot taka riposta.
Oczywiście jest to już nieaktualne ponieważ wszystko wypeplałem ;-(
Ale wasi "hasłokleci" są bardzo pomysłowi więc kto wie...
coz, tak to jest, jak sie wszystko na forum obgaduje :)
taka jest zwisła ...
eee, tak kazdy robi. nawet nasze "wisla to wisla tamto" to parafraza wislackiej piosenki, prawda?
czy nie mozna chlopczykowi janolowi1969 zablokowac IP
jestem na TAK
a kto to?
juz usunieto jego post !
No co z tymi projektami???
Siano już w wiekszej części uzbierane tylko projektu niema.
Zaznaczam,że projekt tak jak hasło musi powalac na glebe.Fuszerki nie tolerujemy heheh.
Boola mial zadbac o projekt :)
to taka wstepna przymiarka, obaczcie czy wam pasuje, na 25 metrow dlugosci
[img]http://www.brajt.friko.pl/hmm/nigdy.gif[/img]
teraz bedzie dobrze:
[img]http://www.brajt.friko.pl/hmm/nigdy.gif[/img]
:)
Brajt myślę, że górny napis na tej fladze nie będzie potrzebny. Ważny jest przekaz: NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY - myślę że to wystarczy.
brajt myśle że lepiej by ten napis wygladał na czarnym tle.i chyba ten tekst u góry nie jest potrzebny wystarczy to genialne hasło.a te pieski w śmietnikach są ok
haslo u gory wyrzuce, a przy czarnym tle sami zobaczycie, ze wyglada do d.. wrzuce za chwile
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)