a co do flagi hokejowej to owszem projekt był ale chętnie bym widział zrobiony przez kogopś lepiej uzdolnionego - ew. jak mi ktos dostarczy Corela...
-
-
NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY-czyli pomysłów na flagę cd.
bardzo fajne te projekty!
powiedziałbym nawet że epokowe:)
uważam, że powinno być bez kości.
flaga Cracovii jakoś niesymetrycznie wychodzi - lepiej by wyszło z przekreśloną gwiazdą (za pozwoleniem JG;) albo z pieskami w kubłach po obu stronach.
napis psy koniecznie w barwach!!!
tyle ode mnie
A mnie się projekt Brajta (SMERFNE PASY) bardzo podoba! Była już mowa o stworzeniu sektora rodzinnego, gdzie mamy z dziećmi mogłyby przychodzić na mecz. Umieszczenie tej flagi w tym miejscu miałoby swój wydzwięk. Brajt - jestem za!
ja tylko rysuje, od decyzji jest netservice, ale dzieki za wstawiennictwo, bo mi tu skore garbuja :)
fajne to ale jak nie chcę kląć na policję to mówię wtedy ”smerfy” i te stworki niestety kojarzą mi się fatalnie.. but it's my privat opinion,
pzdrw
panowie chyba ten projekt jest najbardziej trafny
chociaz na derby bedzie trzeba poczekac rok ;)
[img]http://cracoviak.w.interia.pl/never7.jpg[/img]
jeszcze raz ...
IMHO ...
zamiast nic nie znaczącego kubła z psem ...
zdecydowanie przekreślona gwiazda ...
i wówczas mamy super flagę ...
Robert,ten kubeł też mi nie pasuje,taki śmiszny :).
RBP: tez ladnie bedzie wygladala z przeklreslona gwiazda
lecz to jest Trade Mark JG ;)
pies w kuble symbolizuje po pierwsze upadek moralny gts, po drugie miejsce w szeregu, a po trzecie to, jak nalezy pieski traktowac
a przekreslona gwiazda to JG
nie sądzę aby jg miał coś przeciwko umieszczeniu tego symbolu na fladze o takiej treści i wymowie ...
a te kubły są po prostu nie trafione ...
więc nie zaniżajmy poziomu artystycznego naszych nowych flag ...
poprzeczka została bardzo wysoko zawieszona ...
moze by tak umiescic prlowskie godlo wisly do dory nogami w zakreslonym kolku
Mi sie podoba pomysl Brajta!Ta flaga wygladala by troche bajkowo...;-)Mysl i projekt - smerfne!!!:-)
Taa zróbmy sobie jeszcze flagę z pszczółką Mają, Muminkami i misiami Colargolem i Uszatkiem będzie sektor rodzinny jak się patrzy!!!:-)))
brajt - craxa z policją (egipską)
[img]http://www.bizz.pl/blog/pics//tmp/phpswGibn.jpg[/img]
Skąd wzięła się pasiasta flaga biało-czerwona ze znaczkiem Cracovii pod piramidami? Niedawno na urlopie w Egipcie przebywała trójka piłkarzy Cracovii: Krzysztof Hajduk, Tomasz Siemieniec i Piotr Stach z małżonkami. Pod piramidami nie mogło się oczywiście obejść bez zdjęcia i to z flagą Cracovii. Trzymają ją policjant egipski i przewodnik. Zdjęcia wykonał Piotr Stach
Widać,ze dużo kibiców ....... zaczyna kibicować Cracovii i to czarnej maści :).
..... i policja to jest koalicja!
na tym forum znaczniki dzialaja z nawiasami kwadratowymi. pilkarze to nie kibice, a w Egipcie tak kradna, ze bez policji wycieczkowiczom lepiej sie nie pokazywac.
pamietam notke z tempa, rzecz dziala sie chyba w Algierii.. na jadacy przez pustynie autobus napadla grupa rabusiow, w wiadomym celu. zatrzymali autobus, dobrali sie do drzwi.. az tu nagle ze srodka wypadaja kibice jednego z lokalnych klubow pilkarskich, z pelnym sprzetem. odwiezli rabusiow na najblizszy posterunek policji i pojechali dalej.
GTS
to jest policja a nie milicja
As: przyznasz, ze to wasze haslo byloby malo dwuznaczne. ale sektorowki na Polonie wam bylo do smiechu robic? :)
Mamy narazie 550 zł na tą flagę...Myśle,że tysiak styknie na ten projekt.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)