Ja mam taką propozycję: może zanim dojdzie do realizacji flagi, Opravcy by mogli zadbać - wykorzystując projekt R*n*C - o nowiutki wzór na wlepkę, Była by śliczna wlepka, a flaga będzie jeszcze lepsza.
-
-
NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY-czyli pomysłów na flagę cd.
da ktos gwarancje, ze kosci wyjda wyraznie i nie beda sie z odleglosci zlewac w jedno wielkie g?
jesli tak, to daje swoje blogoslawienstwo :). ale to chyba trzebaby u wykonawcy zapytac.
natomiast flaga Pasow jest dla mnie ok - po jednej stronie nasz dumny symbol, po drugiej - skromna rzeczywistosc wislackiego podworka
a ja myślę , że :
bez kości bo są zupełnie nie czytalne ...
w ostatnim projekcie wyrzyciłbym psa ze smietnikiem a wstawił przekresląna gwiazdą i bedzie super ...
Dementor jeśli chodzi o vlpeki to ich twórcą jest również R*n*C :))))
No to skoro nie wiedziałem o autorstwie vlepeków ;-) to już wiem ;-) Dzięki za info.
Pzdr
Jesli chodzi o kosci to są one deko złożone w swojej konstrukcji, ale sądze ze skoro wykonawcy poradzili sobie z tak trudnym zadaniem jak projekt "Krwinek" to i z tym sobie poradzą... zreszta oni to pewnie troche uproszczą - wazne jak to bedzie wiygladac z daleka, nie z bliska.
Co do tego ktory projekt jest lepsiejszy to juz wasz wybor. Ja bym sie tylko uparl przy jednym: zeby nie usowac Herbu z projektu - to w koncu flaga Cracovii! Z reszta on tam bardzo ladnie pasuje (jak wszedzie).
:))))))))podoba mi się zjabeiście hehe
Nie wiem czy wam zalezy na czasie, ale jesli tak to dobrze by bylo jakbyscie sie zdecydowali na jakis projekt do jutra wieczorem bo w piatek rano chyba juz wyjezdzam w kraine nie skalaną internetem i nie bede mogl conajmniej przez tydzien nic tu działać (zreszta chyba ten projekt trzeba komus przekazac...)
...tyko u mienia się projekty nie chcą wyświetlać...
...bez szlaczków!
...co fana to urwa szlaczek...
popieram, wystarczy tych szlaczków - są mniej czytelne
A może by tak pomyśleć o fladze hokejoej!
karvin mial kiedys sliczny projekt hokejowej flagi zdaje sie
Według mnie flaga powinac wyglądać tak:
u góry napis o siostrze z jednaj strony flaga pasów z drugiej pies w koszu(pies w barwach psiejskich). Bez ornamentów bo one psują obraz
a co powiecie na to?
[img]http://www.brajt.friko.pl/hmm/smerfne-pasy.jpg[/img]
Brajt: z całym szacunkiem, ale... mnie się smerfy... jednoznacznie kojarzą.
ale moda mowienia na niebieskich smerfy juz dawno minela
Brajt co słoneczko za bardzo przygrzało czy popiłeś za dużo ostatnio???zastanów się czasem nad tym co robisz:[
wylozysz mi po ludzku?
Różne już głupoty na tym forum widziałem ale to jest w pierwszej piątce - nie spodziewałem się...
ok, pomysl chybiony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)