Calder... każdy wie,że MUSI być ktoś w drużynie by krzyknąć,opieprzyć i zmobilizować....w przerwie kolejnego przegrywanego meczu /w tym sezonie/,tylko jeden piłkarz mordę darł a reszta milczała...tym jednym był CABAJ! Na You Tube też mamy fragment jak Ślusar opieprza Klicha ....Taka jest prawda czasu ,prawda ekranu...
Nasz kapitan, niestety, nie tylko na boisku nie zdaje egzaminu .Rada drużyny była i już jej nie ma :P
A do tego jeszcze nielubiany główny stoper.....
-
-
Matusiak i Ślusarski zesłani do ME
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Matusiak-i-Slusarski-wyrzuceni-do-rezerw,wid,12879872,wiadomosc.html
Calder, ale jak się Klubowi jakiś zawodnik nie podoba, to się go WYMIENIA na lepszego, a nie tylko zwalnia.
Przespano lato w tym zakresie i tyle.
Zresztą teraz chodzi nam tylko o to, że jak walczyć z jakimiś nawykami pykaczo-kopaczy, to trzeba to robić w odpowiednim momencie.
Ten moment był pod koniec sierpnia, no może pod koniec września, po pierwszej serii porażek. Ostatecznie ewentualnie po porażce z Ruchem.
Teraz, gdy nowy trener próbuje poskładać ten skład węgla i stali oraz zespół pieśni i tańca, to tylko, m.zdaniem, do niego należy decyzja.
Jak wpada strażak do płonącego domu, to nie zaczynasz kłótni w rodzinie nt. kto się bawił zapałkami i nie wsadzasz młodszego dziecka za karę do komórki obok płonącej kuchni, tylko pozwalasz strażakowi robić swoje a na dochodzenie win przyjdzie czas potem.
W naszej sytuacji to "potem" jest "po Legii".
Oczywiście:
- niesportowe i nadrozpolitykowane zachowania kopaczy też nie są mi bliskie, żeby było jasne.
- jesli za tymi zsyłkami stał trener, to cofam, ale jeśli to z nim nie było ustalone, to... już zupełnie mi brak słów - wtedy zgadzam się z Kajakiem, że było to po prostu objawem megalomanii.
Hwat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mona_Lisa, powtórzę: czy słyszałeś by jakiś
> klub nie dostał licencji na ekstraklasę bo nie
> płacił piłkarzom ponad trzy miesiące? Zresztą
> nawet, gdybym jakimś cudem komuś zechciało się
> w końcu stosować przepisy, to najpierw są kary
> pieniężne, później zawieszenie (cokolwiek by
> to nie oznaczało) a dopiero na końcu cofnięcie
> licencji - lata, nie miesiące.
Drogi Hwat, nie wiem czy zauważyłeś ale mój login ewidentnie świadczy o mojej płci - jestem kobietą :D Taki drobny ale jakże istotny szczegół... więc jeśli już wdajesz się z kimś w rozmowę to chociaż zwróć uwagę do kogo piszesz...
Ja nie komentuje jak to w praktyce wygląda a jedynie cytuję jak sytuacja przedstawia się w świetle regulaminu. Chociaż teraz temat już jest mało aktualny bo jak już ktoś wkleił link zaległe płace zostaną jednak wypłacone.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/11/24/cyrk-w-cracovii-zemsta-na-pilkarzach-dymisja-szatalowa-i-sab/ Cyrk w Cracovii: Zemsta na piłkarzach, dymisja Szatałowa i sabotaż
mknący czuję że niedługo dołączysz do tej listy: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1389777,1746804,page=44#msg-1746804
Radomskiego nie ukarali, bo sprowadzil go Rzasa wiec jakby mozna Tomkowi i Tabiszowi cos zarzucic, a gdziezby, niedozwolone - Kapitan MUSI GRAC ( jak oczywiscie mu sie zechce )
Polczak jest przeciez jednym z pary "najlepszych" stoperow Polsce - GENERAL MYLIC SIE NIE MOZE, wydalismy na Niego tyle kasy wiec MUSI GRAC
Cabaj jak to Cabaj, od lat jest w druzynie wiec zostal potraktowany ulgowo
szkoda, ze najbardziej na tej calej blazenadzie cierpi wizerunek i dobro Cracovii
W tym wszystkim zadowala mnie że coś dzięje, jakaś afera. Bo dotychczas to spadaliśmy w całkowitej ciszy. Przegrywali i cisza.
Trzeba rozwalić tą "drużynę panienek" w pył. Decyzje zbyt późne ale jakby były wcześniej to by zaraz pisano że pochopnie się postępuje.
http://www.eurosport.pl/moja-pilka_blog92/winni-czy-alibi_post920221/blogpostfull.shtml
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/orange-ekstraklasa/2010-2011/lenczyk-sciagnie-matusiaka_sto2556589/story.shtml
dobry tekst Hajty na temat sytuacji w naszym klubie
Matusiak idzie najprawdopodobniej do wrocławia
Hajto jest jaki jest, ale wie co mowi i co robi
Tabisz ratuje dupe bo zwisa mu wszystko, kibice, tradycja,Cracovia, wyniki, wazne ze obroni swoja posade bo Pan genialny nieomylny GENERAL i tak slepo bedzie wierzyl w to co mowi, pisze i jak dziala Tabisz kur.. jego mac !!!!!!!!
Tabisz to parch nie ugięty a Filipiak bogacz ślepy.
Tabisz w ostatnim czasie mocno przypunktował, bo wg słów prezesa, znakomicie się sprawdził przy budowie nowego stadionu !?
Jeżeli tak, to on może w jakiejś firmie developerskiej powinien się realizować :D
no niestety coś mi się wydaje ze Ci panowie już u nas nie pokopią można mieć o nich rożne zdanie Radek wolny z techniką Bartek Tylko lewa noga ale mimo wszystko jakiś poziom prezentowali. Teraz przynajmniej zostanie zachowana równowaga
kicha w obronie kicha w napadzie
Szacun dla Hajty za ten tekst. Moze dolaczy do Nas Napinaczy ? Tabisza tez wskazuje za winnego....
Matusiak pójdzie do Wrocławia i znając nasze szczęście pogrąży nas aplikując jakąś bramkę w pierwszym meczu na wiosnę.
Normalka potwierdzona statystycznie: Giza, Nowak.
W przyszłym roku nam nawet Baranek strzeli w Niecieczy.
izbik Napisał(a):
> Szacun dla Hajty za ten tekst. Moze dolaczy do Nas
> Napinaczy ? Tabisza tez wskazuje za winnego....
No prosze wystarczy coś na Tabisza napisać i już ma się szacunek :) A to że się szkalowało nasz klub przez kilka miesięcy, to już idzie w zapomnienie.
Napisał taką oczywistość że głowa boli, a pewnie działa teraz razem z Drumlakiem żeby zaopiekować się naszymi pseudogwaizdkami i nasz klub z kasy wydoić.
Kij mu w nery, tak samo jak Tabiszowi.
Zibiland Napisał(a):
> Calder... każdy wie,że MUSI być ktoś w
> drużynie by krzyknąć,opieprzyć i
> zmobilizować....w przerwie kolejnego
> przegrywanego meczu /w tym sezonie/,tylko jeden
> piłkarz mordę darł a reszta milczała...tym
> jednym był CABAJ!
Ależ ja o tym wiem. Kłopot w tym, że jedni mogą opierdzielać i nic to nie da bo do tego trzeba mieć jeszcze to coś a inni mogą i wiedzą co powiedzieć. Cabaj powinien wpierdzielić Janusowi po meczu ale kapitan to z niego nigdy nie będzie
Na You Tube też mamy fragment
> jak Ślusar opieprza Klicha ....Taka jest prawda
> czasu ,prawda ekranu...
To może zacznie sam od siebie. Bo jakie prawo opierniczania innych ma gość, który nic nie gra. W 50 min już pada, ale gwiazda z niego jak by grał w MU
> Nasz kapitan, niestety, nie tylko na boisku nie
> zdaje egzaminu .Rada drużyny była i już jej nie
> ma :P
Rada drużyny... Ja bym tą ich radę rozgonił na cztery wiatry. Oni mają grać a nie radzić. Od tego są inni.
> A do tego jeszcze nielubiany główny stoper.....
Robinksc - napisalem za TEN tekst - i nie znaczy to ,ze go przez to polubilem.
Problem w tym ,ze wielu wie gdzie sa problemy - tylko nie General....
klaros Napisał(a):
........
> Jak wpada strażak do płonącego domu, to nie
> zaczynasz kłótni w rodzinie nt. kto się bawił
> zapałkami i nie wsadzasz młodszego dziecka za
> karę do komórki obok płonącej kuchni, tylko
> pozwalasz strażakowi robić swoje a na
> dochodzenie win przyjdzie czas potem.
> W naszej sytuacji to "potem" jest "po Legii".
>
Panie klaros, a jak jest tak:?
Budujesz dom, ekipie nic nie brakuje, zapłata duża, w terminie..wszystko cacy z twojej strony
Koniec budowy, a dom rozpada się - spadek (prawie, ale załatwiony przy zielonym stoliku)
Ok znowu zatrudniasz "fachowców" - jeszcze lepszych
Budujesz, a na końcu budowy, znowu dom się rozpada..
I Co ?
Ja normalnie bym się wk..urwił i pogonił "fachowców" w h..uja
A może czekać, jak się znowu roz...pierdoli i wtedy od nowa Macieju..;)
Ciąć , ciąć, gangrenę która dopadła klub...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)