Przepraszam, że co tydzień muszę śpiewać 'Czy wygrywasz, czy nie...'!
-
-
Przepraszamy!!!
Przepraszam, że będę musiał znowu zapierdzielać koleją, te 300km. na mecz i będzie z tego powodu jedno miejsce mniej w TLK
Przepraszam,że dla mnie Pasy to całe życie.
pomysł z ogłoszeniem (w stylu: przepraszamy, że zwątpiliśmy w kroczący od sukcesu do sukcesu zarząd MKS - napinacze'80) jest kapitalny, ale niezbyt tani. w najtańszej wersji moduł w GW kosztuje 170 zł + VAT (a moduł to 1/30 strony), czyli na czteromodułowe ogłoszenie (mniejsze raczej nie miałoby sensu) 83 napinaczy musiałoby dac po 10 zł.
tańsza opcja to nekrolog (w stylu: po długiej chorobie zmarła wiara napinaczy w zdolności prezesa MKS Cracovia), ale nie wiem, czy to przejdzie.
ps. przepraszam Panie Profesorze, że nadal chcę Panu szpile wtykać... niepoprawna ze mnie szuja.
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Policzyłem: zalapałem się do pierwszej kadry
> 80-tki najbardziej napiętych. :D
> Nie liczą się wpisy, które nie zawierają
> słowa "przepraszam" lub innego w dowolnych
> językach, znanych członkom Zarządu MKS lub
> Agentowi Tomkowi.
>
> Np. taki Awaria nie przeprosił, więc się nie
> liczy, zyg-zyg marcheweczka. :D
>
> (do czytającego i kiwającego z politowaniem
> Przezacnego Profesora: tak, masz rację, jesteśmy
> porąbani i dziecinni, na niczym się nie znamy i
> nasze przeprosiny są warte funta kłaków, bo
> dzieci się na niczym nie znają i nawet
> przeprosić nie potrafią)
Jestem , jestem i przepraszam za to że jestem z Pasami od 84 roku.
Knur, może Roman załatwi jakiś rabat ? Wszak nr 45 zobowiązuje ;)
Januszu przepraszam :)
Ja daję 10zł na ogłoszenie, mam nadzieję,że reszta również!
wiecie co ??? ja myślę, że Filipiak powinien startować jako prezydent... Jeśli dla miasta Krakowa zrobiłby tyle co dla Krakowskiej drużyny to nasze miasto.... Aż dech mi w piersiach zapiera......
ja naturalnie też daję dychę. trzeba też sprawdzić inne gazety, szczególnie DP, gdzie profesor się wyżalił.
a że nie zasnąłbym, gdybym się jeszcze nie popłaszczył przed Profesorem, to korzystając z okazji chciałem przeprosić, i apeluję, by ci, co jeszcze nie przeprosili, nie ociągali się.
[IMG]http://i53.tinypic.com/2hdp46o.jpg[/IMG]
Jako ze moje imie napinacza to 40 i 4 rowniez dokładam sie do ogłoszenia.
knur dzięki za poprawę humoru przed snem ;) hahaha
aaaaaa w dupie mam profesora :D nie będe go przepraszać.... BIAŁA JESTEM , WOLNO MI :D:D:D:D
oki knurze....ociagalem sie z przeprosinami bo mi przez gardlo nie przechodzily ale co tam....
Pokornie przepraszam Pana Panie Prof. Procesorze.....za wszystko ...
Do elity wspanialej 80tki juz sie nie dostane heh ale do ogloszenia sie doloze nawet jesli bedzie na cala strone....
ale za to fartownie lub tez nie, bedziesz 99 :)
tez ladny numerek ......choc wolabym 69 heheheh
przepraszam, że jeszcze do dzisiaj wierzyłem w utrzymanie
Mimo że ostatnimi czasy napinam się jedynie czytając Forum, czuje się w obowiązku przeprosić co też właśnie czynie:
Przepraszam !
Seta już pękła.
Dorzucam się do ogłoszenia oczywiście.
Tylko nie zapomnijcie wziąć faktury na MKS, bo koszty się im zawsze przydadzą.
Dokładam sie do ogłoszenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)