[b]CRACOVIA vs GKS TYCHY[/b] 23.11.2010r godz.18:30
Tego meczu nie trzeba opisywać [b]obecność obowiązkowa[/b] !
-
-
CRACOVIA - GKS TYCHY (23.11.2010r, godz.18:30)
Wywiad z Leszkiem Laszkiewiczem
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/leszek_laszkiewicz_cieszymy_sie_z_tego_ze_zagramy_z_gksem
"W piątek, w meczu z KTH Krynica, dopisała frekwencja, jak również atmosfera na trybunach. Myślisz, że we wtorek będzie podobnie?
[b]- Tego chce cała nasza drużyna. Jakby nie było, wygrywamy zdecydowaną większość spotkań, a frekwencja na trybunach jest stosunkowo mała. Ostatnie spotkanie z KTH pokazało, że kibice potrafią stawić się licznie przy Siedleckiego i mam nadzieję, że podobnie będzie we wtorek. Doping i wsparcie ma naprawdę ogromny wpływ na grę drużyny."[/b]
Na mecz ludzie ! Na mecz !
[b][...]"Jakby nie było, wygrywamy zdecydowaną większość spotkań, a frekwencja na trybunach jest stosunkowo mała."[...][/b]
Gorzko brzmi, ale jest to przykra prawda:(. Nie pozwólmy na to by Nasi wspaniali hokeiści musieli wręcz prosić się o doping.
Z Krynicą już było dobrze, ale może być jeszcze lepiej! Co prawda to wtorek ,ale godzina nie najgorsza (18:30) więc zapełnijmy Pałac Lodowy, brać znajomych, zaszczepiać w nich zapał do hokeja!
W młynie nie robimy sztucznego tłumu - jak już ktoś się decyduje przyjść do młyna to niech śpiewa cały mecz.
Do tego cała hala w kluczowych momentach (wiadomo, lokomotywa, Hej Pasy Gol, Siala la la la...) i naprawdę wtedy Hokeistów niesie po tafli!
Do zobaczenia jutro, Hej Heja Heja...!
Na mecz obowiązkowo! Jutro! Wszyscy!!!
MOBILIZUJEMY WSZYSTKICH!
do jutra!
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na mecz obowiązkowo! Jutro! Wszyscy!!!
> MOBILIZUJEMY WSZYSTKICH!
>
> do jutra!
właśnie...
Kto może na Siedleckiego!!!
Czy ktoś może posiada wiedze, czy jutro Pasiut będzie na lodzie.
Za informacje byłbym wdzięczny.
Pzd.
poszukaj w regulaminie.
hop.
[b]WSZYSCY NA MECZ![/b]
my będziemy:):):):):):)
Ten wynik i gra w trzeciej tercji nie napawa optymizmem przed Rouen,szkoda ze nie zostaliśmy wzmocnieni konkretnie przed tym Pucharem .Dziś jakoś zawiedli zawodnicy pierwszej piątki i zagraniczni (nie myślę o,, polskich kanadziorach''
Szkoda ze nasi stranierii tylko brylują i strzelają w meczach ze słabszymi druzynami ,dziś zero bramek czy choćby asyst?!!ogólnie tez słabo zagrali obrońcy (sporo błędów).Wiem ze nie możliwe by wszystko wygrywać ,ALE U SIEBIE TRZEBA GRAĆ PO PROSTU LEPIEJ !!!
Jesli chodzi o nowy nabytek z Opola Pawła Kosidłe niby ok ale tego typu zawodników mamy chyba juz sporo i po to się ich sćiąga by grzać ławę?potrzeba zawodników do pierwszej czy drugiej piątki!!!
Nie ma się co załamywać!
Trochę naszych błędów i głupich kar zdecydowało o wyniku.
Szkoda bo mecz był do wygrania.
Gratulacje dla chłopaków za walkę do końca. Po prostu dzisiaj nie wyszło! NIC SIĘ NIE STAŁO!
Teraz mamy Rouen i to jest najważniejsze!!!
wyglada na to ze dla Kosidły brakło koszulki i Bryła oddał mu swoją :) Hej Hej Pełen Profff
początek meczu był ważny, bo zamiast strzelić to co było to nasi zrobili dzień Sobeckiemu
i tak nie było źle, wydawało sie ze mielismy troche więcej sytuacji od GKSu
jestem spokojny po tym co dzisiaj zobaczylem :)
nasi ewidentnie mysleli o czym innym niz o meczu z Tychami tak w glebi, jestesmy lepsi od GKS-u wg mnie bez dwoch zdan... a teraz operacja Puchar !!!!!
pasiak na zawsze Napisał(a):
> jestem spokojny po tym co dzisiaj zobaczylem :)
>
> nasi ewidentnie mysleli o czym innym niz o meczu
> z Tychami tak w glebi, jestesmy lepsi od GKS-u wg
> mnie bez dwoch zdan... a teraz operacja
> Puchar !!!!!
Fajnie że macie teraz puchar, bo z tego co widziałem jesteście do neigo dobrze przygotowani. Więc nie sądzę że będzie dużo lepiej. Mecz oczywiście na styku i przy odrobinie szczęścia mecz skończył by się zwycięstwem Cracovii. Ale zwyciężył GKS, oby po meczu z Unią lider zawędrował tam gdzie jego miejsce:-)
W meczu na szczycie tym razem górą okazali się goście z Tychów. GKS w Krakowie pokonał lidera tabeli 6-4 rewanżując się tym samym za wcześniejsze porażki ekipie Rudolfa Rohacka. Wszystkich, którzy nie mogli na żywo być świadkiem pojedynku dwóch najlepszych obecnie drużyn PLH zapraszamy na fotorelację z ul.Siedleckiego.
[url=http://dailysport.pl/index.php/2010/11/24/comarch-cracovia-gks-tychy-4-6-foto/]Cracovia vs GKS - fotorelacja[/url]
Serdecznie zapraszamy...
A ja tam nie jestem spokojny po tym co zobaczyłem. Gdybyśmy zagrali normalnie, to nic specjalnego grające Tychy nie miałyby wiele do powiedzenia.
Widziałem momentami ospałą grę naszych zawodników (brak sił pewno), błędy obrońców i nie najlepszą postawę Radzika. W kronice Krakowskiej była krótka relacja z meczu i mogłem raz jeszcze zobaczyć wszystkie bramki. Dwie przez nas stracone wyglądały niemal identycznie. Radzik, przez nikogo nie zasłonięty, puszcza strzał z ładnych kilku metrów oddany nawet nie na wprost, tylko pod pewnym kątem. Krążek mocno uderzony wpada do siatki nad jego prawa ręką. Była jeszcze trzecia niemal taka sama sytuacje, tylko że krążek wylądował na poprzeczce. Czyżby znaleźli jego słaby punkt ?
Dla równowagi dodam, że w kilku sytuacjach Radzik nas uratował przed stratą bramki.
Czwarta piątka dość słaba - ten nowy Kosidło nawet waleczny, ale jakimś wielkim wzmocnieniem, to chyba nie będzie, ale na pewno się przyda. Jak zauważył już marcin - teraz dwóch zawodników ma numer 25 :)
Nie wiem jaki był plan Rohacka... Czy mieliśmy na ten mecz już być w super formie i łatwo sobie z Tychami poradzić, czy też słabsza gra, to może efekt ciężkich treningów. Jeśli to pierwsze, to coś jest nie tak (może za dużo nasi o PK myśleli), jeśli to drugie to OK, ale może trzeba było ten mecz postarać się przełożyć... Za dwa dni (od wtorku) wyjazd do Francji, a my sobie gramy mecz z najważniejszym rywalem ligowym.... Przetarcie przed turniejem to sobie można z Krynicą lub Naprzodem zrobić, a nie z Tychami. Podbudowaliśmy się psychicznie jak cholera....
I jeszcze dwie uwagi do organizatorów:
[b]- ściszcie tę muzykę, bo wytrzymać nie można (ile razy już o tym pisano - jakiś czas jest lepiej i teraz - od meczu z Krynicą - znowu to samo) i skombinujcie jakieś nowe kawałki, bo ileż można słuchać tego samego ![/b]
- zegar porażka
Mimo niezbyt udanego meczu: wielki szacunek dla hokeistów !
Leesior Napisał(a):
>
[b]> I jeszcze dwie uwagi do organizatorów:
>
> - ściszcie tę muzykę, bo wytrzymać nie można
> (ile razy już o tym pisano - jakiś czas jest
> lepiej i teraz - od meczu z Krynicą - znowu to
> samo) i skombinujcie jakieś nowe kawałki, bo
> ileż można słuchać tego samego !
> - zegar porażka[/b]
>
Zgadzam się!
Jeżeli lodowiskowy DJ lubi miksować muzykę z dopingiem publiczności to na razie słabo mu to wychodzi i niech jeszcze sobie poćwiczy!
Czasami po prostu zupelnie tego nie rozumiem...
Ta muzyka puszczana głośno rozbija doping... to kompletnie bez sensu.
Straszny chaos...
Kiedy nie ma dopingu i jest garstka ludzi - ok muzyka spoko.
Ale to co dzieje się ostatnio to tragedia!
A zegar to porażka... tylko fajnie wygląda! Zróbcie coś z tym proszę! Bo wstyd! Po prostu WSTYD!
[b][large][align=center][url=http://picasaweb.google.com/jafffoto]Kilka fotek z meczu[/url][/align][/large][/b]
Po I tercji Cracovia powinna prowadzić 4:0 ale Sobecki miał kupę szczęścia i skończyło się jak się skończyło.W Rouen będzie dobrze !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)