Z 0-2 na 2-2 coś pięknego :D I kto strzela [b]Krzywicki[/b] i Dudzic.
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 26 listopada, 17:45
3-2 JEST!! Nareszcie!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL :D:D
Ło curva..... Szczęka mi opadła i jeszcze jej szukam......
hahaahah 3-2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAH !!! QRWA !!! ja pierdolE !!!!! :D hahahhahahaha :)
niepamietam kiedy mialem taki banan na twarzy ;D
Niesamowita końcówka meczu. Brawo!
[i]"Jezu jak się cieszę...!"[/i] :D
CUDAAAAAAAAAA !!!!
Włączyłem mecz w 82 minucie.. nie wierze...
Nigdy nie spadniemy !!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRACOVIAAAAAAAAA !!!!
ło curva ja pierdole 5 min ktore wsztrzasneło ...sam juz nie wiem czy bardziej mna czy Bełchatowem :) cuda na Kałuży cuda :)
CUD CUD CUD! Jakby mi ktoś przed meczem powiedział że Krzywicki i Dudzic nam dupę uratują, to bym go wysłał do psychologa :DD CO ZA MECZ!
Siedze na kanapie i placze sobie jak dziecko...........ZE SZCZESCIA:D
Jestem w szoku....
Wrocilem z pracy i transmisje wlaczylem dopiero w 58minucie.Piekny wynik:D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Grac na calego i walczyc do upadlego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale co robil Krzywicki !!! w sumie 3 bramki jego !! Dudzic dobil pilke odbita od slupaka,
a przeciez To byla trudna pozycja do strzalu !
Krzywicki mi dzis zaimponowal !! - bez wzgledu od pierwszej minuty w meczu z legia
3 ptk sa ...ale trzeba szczerze przyznac ze na nie niezasluzylismy - jak to dobrze ze football nie jest sprawiedliwy :)
Co za mecz! Straciłem głos!
Cracovia!!!!!!!!
Ja sie az popłakałam ze szczescia :D Nie pamietam kiedy ostatnio bylam tak szczesliwa :) Cracovia nigdy nie spadnie !!!!!! :D
No, niesamowita koncowka i fart Krzywickiego! Wreszcie Radomski wrzucil mu dobra pilke i na szczescie Krzywicki wykorzystal. I pozniej wrzutka Plastika i nasz Crouch znowu trafia. 3-2!!! Dawno nie bylo takiego meczu Cracovii! Od zalamki do euforii. Gratulacje dla chlopakow za walke do konca i dla Szatalowa za dobre zmiany. Teraz trzeba wygrac z Legia.
Jan Paweł II zadzwonił chyba do Bossa z prosbą o pomoc :) inaczej sobie tego nie umiem wytłumaczyc :)
Cuerva ! schock! bravo!!! i tak trzymac! Ciekawe co na to Ci ,co zostali przesunieci.Da się? Cueva ,da się.Jesli sie chce!!!
przypomniało mi się Podbeskidzie......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)