Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.sport.pl/pilka/1,70987,8707117,Radoslaw
> _Matusiak_i_Bartosz_Slusarski_w_Mlodej_Ekstraklasi
> e.html
>
> Ślusarski, Matusiak i Suart nie zagrają z
> Bełchatowem, Saidi nie wiadomo
powoli przestaje rozumieć o co chodzi..................
ale wiara moja zaczyna topnieć jak lód na wiosnę.
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 26 listopada, 17:45
DiegoKSC Napisał(a):
> Matusiak czy Ślusarski absorbowali choć w pewnym
> stopniu uwagę obrońców.
No z Jagą strasznie ich zagadywali.
Robinksc Napisał(a):
> DiegoKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Matusiak czy Ślusarski absorbowali choć w
> pewnym
> > stopniu uwagę obrońców.
>
> No z Jagą strasznie ich zagadywali.
Lepiej zagada Dudzic z Krzywickim.
To mamy teraz:
Cabaj
?-Polczak-Kosanowić-Moskała
Radomski-Szeliga
Pawlusiński-Klich(?)-Suvorov
Dudzic
Może okaże się, że wykombinowana, złożona z przeciętniaków Cracovia odpali, jak w tym sezonie GKS?
hehehe to jest jakis dramat .... taki burdel w tym klubie ze ja pie***le !!
Pewnie na szpicy zagra Saidi (zwlaszcza po 2 bramkach z jaga )
Cos czuje taki sklad:
................................Cabaj
Janus.....Kosanovic......Polczak......Moskala
.....................Szeliga.... Radomski..................
Pawlusinski...........Klich................Dudzic
................................Saidi
Albo za Radomskiego Luczak.
Zamiast Dudzica widzial bym Suvorowa ale widac nie ma on duzego powazania u Szatalowa
Inna sprawa ze jak juz cos drgnelo : jakas walka, wymiana pilek, strzelanie bramek to zarzad robi takie jaja ( bo to nie decyzja trenera ;] ) moze rzeczywiscie oni chca zeby Cracovia spadla ?
Przynajmniej w jednym się zgadzamy - Janus nie może grać , już lepiej żeby Szeliga grał za niego na boku obrony .
- Niewielkie pole manewru w obronie ograniczyły jeszcze kontuzje. Na prawej obronie ponownie zagrał Krzysztof Janus...
- Nie mamy wyboru. Dzisiaj nie mamy żadnego innego zawodnika na tę pozycję. Jesteśmy zmuszeni do tego materiału a nie innego...
Wiec raczej nie liczcie ze w meczu z BOT-em go zabraknie na prawej stronie :)
alternatywa bylby Sasin ..ale nie wiem co gorsze ...
Slapi1988 Napisał(a):
> - Niewielkie pole manewru w obronie ograniczyły
> jeszcze kontuzje. Na prawej obronie ponownie
> zagrał Krzysztof Janus...
>
> - Nie mamy wyboru. Dzisiaj nie mamy żadnego
> innego zawodnika na tę pozycję. Jesteśmy
> zmuszeni do tego materiału a nie innego...
>
> Wiec raczej nie liczcie ze w meczu z BOT-em go
> zabraknie na prawej stronie :)
> alternatywa bylby Sasin ..ale nie wiem co gorsze
> ...
Trzeba rzucić monetą ;) Obojętnie co wypadnie będzie źle...hehe
rozrabiaka Napisał(a):
> Trzeba rzucić monetą ;) Obojętnie co wypadnie
> będzie źle...hehe
Jak stanie na sztorc to wtedy bedzie dobrze...
a moze rzeczywiscie mniejszym zlem bylo by zagrac 3 stoperow ?? Polczak-Kosanovic-Jarabica ??
Zreszta ...juz ciezko to nawet ogarnac, Szatalow wlazl w niezle bagno. Na weszlo napisali ze jego decyzja na odsuniecie naszych "gwiazdek" do ME podal sie do dymisji :) i ciezko sie dziwic tej reakcji.
Wydawac by sie moglo ze atmosfera siegnela dnia .. ale jak sie okazuje jeszcze mozna ja bardziej spieprzyc :)
aaaaa chce już piątek :D:D:D:D:D
Tez chce, bo w końcu wygramy, nie wiem jakim cudem, ale wygramy i o dziwo nie będzie grana totalna kaszana.
Jak się bawić to się bawić, proponuję Moskałę w bramce, Cabaja z Merdą w ataku (czy rzeczywiście byliby gorsi od Krzywickiego? wątpię), a w roli rozgrywającego DOKTOR JAKUB TABISZ
Aston, a co ty masz do Cabaja ? gra dobrze i broni dużo piłek, ale nie jest wstanie wszystkiego wybronić. Przyczepiliście się do Marcina, a prawda jest taka, że gra 100%
tak trochę odbijając od tematu.... przeglądałam dziś stare pisemka związane z Cracovią.... ( przegląd sportowy, skarb kibica itp itd ) mecz z Legią 17.03.2006 straconych bramek 5 .... ojciec ( wiślak :/ ) zapytał "czemuś Ty dziewczyno za tą Cracovią jak takie wyniki mają....." CHUJ Z WYNIKI.... CRACOVIO JESTEŚMY Z WAMI . . . . Wacek, Skrzyński, Radwański, Giza, Szwajdych, Nowak, Karwan.... Łza w oku się kręci :( wzięło mnie na wspomnienia.....
Akurat szkoda, że Szwajdych się nie rozwinął. Ale to była zgrana DRUŻYNA! A nie zlepek przypadkowych ludzi bez ambicji, bynajmniej tak to teraz wygląda.
Koniec OT
Nawet w hokeja przegralismy z GKS - 7 tlustych lat!!!
Boje sie tego meczu... liczyłam ze Matusiak cos zaszaleje w tym spotkaniu, bo miewał przeblyski formy czasami... Nie chcialabym byc na miejscu naszego trenera. Wiara czyni cuda, tylko to nam pozostalo
Saidi,Dudzic
Suworow,Klich,Szeliga,Pawlusinski
Moskała,Polczak,Kosanovic,Sasin
Cabaj/słowem mamy kim grać/
Wynik 2:0 dla Cracovii tak stawiam u bukmachera gdzie nasi są obstawiani lepiej 2,75 do 2,45.
Ale w takim wypadku ławki zero ;-]
Cóż wygrają bez zmian.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)