Zakładam wątek.
Wszyscy stawiamy się na Siedleckiego, każdy zabiera tylu znajomych ilu tylko może!
W końcu my zróbmy coś dla naszych hokeistów!
Do zobaczenia!
-
-
Cracovia - KTH Krynica - 19.XI.2010 godz. 18.30
http://www.dziennik.krakow.pl/pl/region/miasto-krakow/sport-krakowski/1087623-atrakcje-na-meczu-pasow.html
Ktoś ma pełną treść artykułu?
Ja mam:), jest w dzisiejszym Dzienniku w "Kronice krakowskiej" w sporcie.
a moze zalesc jakies foto, skan, albo napisz w skrócie co jeszcze tam napisali :)
Całego nie będę pzrepisywać:). Po tym co jest widoczne w artykule jest informacja iz na tym meczu będą dzieci z dwóch Domów Dziecka z Kazimierza. A później jest wywiad z Witowskim który mówi iz to dla niego mecz sentymentalny i o tym rozmawia z dziennikarzem.
qsss proszę...http://i52.tinypic.com/120ksom.jpg ;)
dziekuje Ci bardzo dzanlukapajuka :)
meczyk super ,doping jakiego na Siedleckiego dawno nie było za to duze brawa !!
Trzecia formacja dzis najbardziej aktywa 3 bramki ,pierwsza i druga po dwie .Zagraniczni jakby bardziej widoczni i punktujący(Prokop i Dvorak po bramce )a Simka asysta to cieszy ,ważne by to powtórzyć w najbliszych spotkaniach w kraju(Podhale i Tychy ) ,oraz we Francji !!
Cracovia GOL ! Cracovia GOL! Cracovia GOL GOL GOL GOL GOL !!!!!!! ;]
Jeśli ktoś ma to niech doda zdjęcia z oprawy. ;)
Heeej Heeejaa Heeejaa CRACOVIA Mistrzem Hokeja. !
Dziś nie strzeliliśmy dychy głównie dlatego, że nie chcieliśmy. Ale w porządku, mamy teraz MMKS, potem Tychy, potem wyjazd do Francji, dodatkowych punktów za dwucyfrówkę nie ma, więc jak chłopaki woleli się poślizgać i zachować siły wszystko jest w porządku. W kategorii ciekawostki dostrzegam patriotyzm lokalny Pasiuta, który robił wszystko co naprawdę mógł, żeby gola nie strzelić, ale nie ma problemu. Czy ktoś może mnie uświadomić, który to z naszych wykazał się taką wspaniałomyślnością, inteligencją i pomysłowością, żeby kryjąc Żołnierczyka odpuścić i spokojnie pojechać na zmianę akurat kiedy szło do niego podanie?
Ten mecz przede wszystkim jednak dowodzi faktu, że ćwierćfinały Play-Off to pomyłka. Z całym szacunkiem dla KTH, ale nie jest to zespół który powinien walczyć o medale. Żeby w czołówce była walka, powinno wchodzić do PO 4 zespoły, w 2006 roku tak było. Poziom nam się wyrównuje w lidze, ale przez obniżenie, padły po kolei Unia (już się zdążyła podnieść, ale padła), Polonia, Toruń, Podhale, Gdańsk (nie do końca, ale ma problemy), Naprzód, Zagłębie, w kolejce czeka Sanok - u nas w lidze nie ma 8 klubów kandydujących do medali. Cracovia, Tychy, Unia, Sanok, Jastrzębie - prawda jest taka, że te pięć klubów ma pewne pięć pierwszych miejsc w PO (może jeden z nich poza piątkę wypadnie, ale to byłaby niespodzianka), pozostałe trzy (MMKS, TKH, Stoczniowiec) dojdą dlatego, że nie są żywymi trupami i na 95% zagrają trzy, cztery mecze w ćwierćfinale, potem kilka o miejsca 5-8 i cześć. Sytuacja w której każdy kto jeszcze żyje ma pewny prawie start w PO jest pomyłką...
PasiaK..xD Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli ktoś ma to niech doda zdjęcia z oprawy.
> ;)
> Heeej Heeejaa Heeejaa CRACOVIA Mistrzem Hokeja. !
spokojnie, będą przecież na pewno.
Zdjęcia z oprawy oraz z całego dzisiejszego meczu masz na oficjalnej -> [url=http://cracovia.pl/hokej/galeria/comarch_cracovia__kth_krynica][cracovia.pl][/url]
Filmik z oprawy przygotowany przez WikiPasy.pl -> [url=http://www.youtube.com/watch?v=znlglwd1cdw][YouTube.com][/url]
Dzieki za oprawe, dzieki za frekwencje (oby tak dalej), dzieki za atmosfere :D
Frekwencja tak na moje oko jakieś 1800 osób. Atmosfera fajna, choć jakichś emocji nie było, z racji (z całym szacunkiem) słabości przeciwnika. Załapałem się na darmowy bilet, który dostałem od jakiegoś gościa (dzięki :) ). Bardzo dobry pomysł z tymi różnymi promocjami (bilety, szaliki, czapeczki, Pepsi). Sporo osób chyba było pierwszy raz na hokeju, a mnie śmieszyły pytania zadawane przez jakieś dzieciaki w stylu: "Ile jest tercji ?", "Czy bramkarz może łapać krążek ?". Żartowaliśmy z kumplem ,że pewno część osób wyjdzie po drugiej tercji, bo pomyśli, że to już koniec meczu :)
Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale w czwartej piątce zagrało trzech obrońców: Guzik, Sznotala (witamy- to chyba pierwszy mecz w lidze na naszym lodowisku) i Kozak (jako napastnik). Nie grali: Karcz, Bryła i Landowski.
Co do dopingu i frekwencji to chyba na różnych meczach byliśmy. Było średnio, żadna rewelacja. Dobrze, że młyn robi swoje, ale przydałby się czasami ktoś na długiej, żeby cała hala śpiewała. Oprawa była dobrze wymyślona, ale czemuś zabrakło rąk do realizacji - pustawo było na trybunie.
jaraduga - patrząc na to co było dotychczas (tzn. w tym sezonie) to zrobiliśmy krok do przodu:)
milowy !
jaraduga Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Oprawa była dobrze
> wymyślona, ale czemuś zabrakło rąk do
> realizacji - pustawo było na trybunie.
nie wynajelo STC i Opravcy chinczykow do oprawy :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)