A MIZal Filipiaka chłop dał na piłkarzy 5 baniek na ten sezon a tu TAKA LIPA JESZCZE bezczelnie oświaDCZAJĄ ŻE MIMIO PIĘCIU DNI SPÓŻNIENIA ONI K.U.R.W.A BĘDĄ TRENAWAĆ DRAMAT
-
-
Piłkarze nie dostali wypłaty
"Ja wydam w takim razie oświadczenie, że nie będę żony zdradzał..."
BRAWO PANIE PROCESORZE ,
JA TEŻ NIE BĘDĘ ZDRADZAŁ SWOJEJ ŻONY !!!!!!
ps. a ma Pan Córkę ?? ;)
slavo_77 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> piłkarze... piłkarzami.... dzisiaj mamy
> takich... jutro będziemy mieć innych.... ale ta
> sprawa z wypłatami ma drugie dno... odniosłem
> wrażenie że Filipiak.... ma już trochę dość
> Cracovii.... a jego rodzina i współpracownicy z
> Comarchu mobilizują go by przestał zajmować
> się piłką!
> i o tym powinniśmy pisać.... a nie o
> piłkarzach.... bo we wszystkich klubach są tacy
> sami "najemnicy" z paroma wyjątkami....
Slavo to kolejna zagrywka, dzięki której Generał szantażuje inaczej myślących.
Jak to panie Procesorze ma Pan władzę absolutną w Comarchu, ludzi którzy stoją na baczność i Pan się przed nimi tłumaczy [b]ale mega bzdura[/b].
[b]Powtarzam to od 2 lat na okrągło sprzedaj klub choćby za symboliczną złotówkę, jak masz dopłacać to i tak Ci się opłaci, ale nie rób z siebie mesjasza i cierpiętnika[/b]
Na następny mecz niech każdy ma przy sobie banknot i zaraz po gwizdku wszyscy zaczniemy nimi machać :). Efekt wizualny pewnie byłby fajny, byłoby śmiesznie a co najważniejsze może jakby poczuli zapach kapuchy to zaczęli by zapierdzielać :P. W końcu to ich ulubiony zapach :P. Jest jeszcze opcja hard i mozna pozbierac po znajomych pieniadze z Eurobiznesu bo na pewno maja gdzies po piwnicach i np w 10 minucie wszyscy robimy konfetii :D. Niech założą kabaret bo stwarzanie sytuacji smiesznych i ośmieszanie siebie zajebiscie im wychodzi ;P.
sienionh Napisał(a):
> Na następny mecz niech każdy ma przy sobie
> banknot i zaraz po gwizdku wszyscy zaczniemy nimi
> machać :). Efekt wizualny pewnie byłby fajny,
> byłoby śmiesznie a co najważniejsze może jakby
> poczuli zapach kapuchy to zaczęli by
> zapierdzielać :P. W końcu to ich ulubiony zapach
> :P. Jest jeszcze opcja hard i mozna pozbierac po
> znajomych pieniadze z Eurobiznesu bo na pewno maja
> gdzies po piwnicach i np w 10 minucie wszyscy
> robimy konfetii :D. Niech założą kabaret bo
> stwarzanie sytuacji smiesznych i ośmieszanie
> siebie zajebiscie im wychodzi ;P.
Sienionh - to nie jest dobry pomysl....zamiast po murawie biegali by po trybunach, fakt po meczu bys my widzieli taaaaaka lokomotywe jak nigdy w zyciu! Do kazdego sektora podeszli by z osobna ,i tak by lapkami szybko ruszali.....byle by te banknoty upuszczone przez kibicow wylapac...
masz racje. zapomniałem o ich chytrości i chciwości. jeszcze byli by tak zdeterminowani ze w 18 by zadeptali kilkutysięczny tłum kibiców :)
Smieszne pilkarzyny. Chca dostawac pieniadze to niech zapierdzielaja na boisku.... Za takie wyniki jakie osiagaja w tym roku powinni juz dawno dostac po pysku. w normalnej pracy takie cos by nie przeszlo. zycze tym najemnikom, zeby zostali zastapieni pilkarzami oddanymi klubowi i zeby skonczyli w A klasie
Wypier...dalać z Cracovii pykacze.
Ale się ku..rwa napracowali - 5 punktów, w tym 3 Arka im sprezentowała.
Galeria Boys
Wszystko się zmienia. Ulatowski i jego Cracovia z zespołu rokujące największe nadzieje wpadli w największe bagno.
Może teraz nie rokująca dużo zbieranina wszystkich zaskoczy? Dla pensji mogą nawet zdobyć puchary!
kasa za punkty tak, kasa za wyjscie na boisko nie. Nie widze lepszego motywatora. Sorki Marcinie Cabaju,wiem,ze Ty nie jestes winny tym wszystkim porazkom ale jeden za wszystkich...
a mi się widzi że to pomysł radomskiego, nie wywinął przypadkiem ktoś kiedyś gdzieś w Holandii podobnego numeru ?? .. internacjonał pierdolony się znalazł
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/o-panach-pilkarzach-co-wstydu-nie-maja,1559169
[i]" Tymczasem Arkadiusz Radomski, Marcin Cabaj, Piotr Polczak i Bartosz Ślusarski wystosowali oświadczenie"[/i]
Abstrachując od tego czy wstrzymanie pieniędzy jest słuszne, czy nie i czy oświadczenie piłkarzy jest w porządku czy nie, zupełnie nie rozumiem, dlaczego prezes zdecydował się na taki krok akurat teraz. Jeśli już, to trzeba było wstrzymać kasę po piątym przerżniętym meczu, piłkarzom i trenerowi też. Ale teraz, kiedy przy nowym trenerze wyraźnie starają się jak potrafią wyleźć z tego szamba w którym siedzą po uszy, teraz uderzać w nich finansowo? To tylko może zwiększyć ferment w zespole, a po co to robić w czasie gdy trener robi wszystko żeby odbudować atmosferę w szatni, żeby uwierzyli w siebie. Po prostu nie rozumiem tej decyzji.
Mieli wybudować dom, wybudowali obore i jeszcze płaczą że im nie płacą....nice
Jacy sportowcy - tacy ludzie, to dno dna. Ligowego i pozaboiskowego. Cały zespól wypierdolić, tabisza i rząsę też. Zaorać i budować od zera. Osobiście bym chciał by ktoś inny był właścicielem Cracovii, ktoś kto ją pokocha jak MY, a nie tylko stuletni brand. Filipiak to najwyższa instancja obecnej chujni
maaciek Napisał(a):
> Slavo to kolejna zagrywka, dzięki której
> Generał szantażuje inaczej myślących.
> Jak to panie Procesorze ma Pan władzę absolutną
> w Comarchu, ludzi którzy stoją na baczność i
> Pan się przed nimi tłumaczy ale mega bzdura.
>
> Powtarzam to od 2 lat na okrągło sprzedaj klub
> choćby za symboliczną złotówkę, jak masz
> dopłacać to i tak Ci się opłaci, ale nie rób
> z siebie mesjasza i cierpiętnika
Składasz ofertę? To proszę przedstaw nam tutaj swój biznesplan.
No i dobrze
w koncu to warcholstwo zacznie grac albo spadać bo za gówno płaci sie tym samym
Wielu z was mowi ze trzeba ukarac za te transfery , dziwi mnei to tymbardziej ze 98% forumowiczow sikalo z zachwytu nad zawodnikami ktorych kupywalismy! jaka to nie byla cudowna gwiazdeczka Saidi czy doswiadczenei w postaci Radomskiego!
kto by sie spodziewal ze kazdy z nich tak sie zaprezentuje!! przeciez w swoich klubach swiecili , grali na poziomie!!
trzeba jasno powiedziec ze w Cracovii jest problem od dawna ! bez zaangazowania wazne by wziąść wyplate!!
dzieje sie tak od 3 lat!! Pilkarze maja w dupie wyniki , bo jak nie poszerzea Ligi to łks nie dostanie licencji a oni i tak jeszcze bezczelnie poprosza od premie za utrzymanie Cracovii w Ex!
problem lezy w tej druzynie w ktorej niema ambicji!! niema honoru i niema woogle ochoty na zwyciezanie!!
Oni maja w c.ipie to czy beda grac w koszulce w Pasy czy z biala gwiazda!! dla nich licza sie pieniadze!!
tuz po gwizdku udaja zalamanych a gdy wyjda z szatni smieja sie z nas smieja sie z naszego klubu!!
i zap.i.er.d.al.aja do galerii na zakupy!! a my pozniej kibice , forumowicze wylewamy zaly na forum ze znow przegralismy!!
jak dla mnie to trzeba nie zwolnic a wy.j.je.ba.c conajmniej 12 gwiazdorow z tej druzyny ..
to jest chore ze te pajace nie potraafia docenic tego ze maja pieniadze na czas!
zawsze wyplata za wyplata za nic!! pykacze obudzcie sie!! zdobyliscie 5 punktow na 13 meczow!!! i bedziecie teraz udawac wielkich rozalonych pilkarzykow bo nie dostaliscie wyplaty?????? najpierw gra pozniej kasa!!!!
i jeszcze jedno .. jak to jest mozliwe ze druzyna ktora awansowala z 3 ligi grala na kontraktach 3cio ligowych zajmowala 3cie miejsce w tabeli tuz po awansie , grala pieknie , walczyla , byla ambitna i gryzla trawe
a te k....y za tyle pieniedzy po 30 baniek na miesiac maja w dupie konkretnie ten klub!! wytlumaczy mi to ktos racjonalnie?
^
Nie wiem czy ktokolwiek z forumowiczów widział wiecej niż 3 mecze z udziałem Saidiego (przed przyjściem do nas). Większość "sikała w pory" raczej ze względu na sumę. Ktoś jednak powinien obserwować wcześniej piłkarzy których się kupuje i podpowiem, że nie są to kibice :P
meleroz Napisał(a):
> ^
> Nie wiem czy ktokolwiek z forumowiczów widział
> wiecej niż 3 mecze z udziałem Saidiego (przed
> przyjściem do nas). Większość "sikała w pory"
> raczej ze względu na sumę. Ktoś jednak powinien
> obserwować wcześniej piłkarzy których się
> kupuje i podpowiem, że nie są to kibice :P
Nie tylko ze wzgledu na sumę, naprawde rzadko się zdarza, aby do naszej ligi przychodził pomocnik , który w wieku 23 lat ma na swoim koncie rozegranych kilkadziesiąt spotkań w lidze holenderskiej i strzelonych kilkanascie bramek. Niestety jak widać, wpasowanie takiego zawodnika do drużyny grającej w eredivisie jest o wiele łatwiejsze, niż uczynienie z Saidiegio, kluczowego gracza w słabej druzynie w polskiej ekstraklasie. To rolą trenera czy dyrektora sportowego jest ocena czy taki zawodnik jest w stanie taką role przejąć. Kibice nie muszą mieć takiej wiedzy i euforia wynikająca z przyjścia takiego zawodnika jest czymś naturalnym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)