I znów zamieszanie. Ciekawe kto zostanie nowym trenerem, pewno ktoś już jest zaklepany.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To że jest dziwnie nie zmienia fakty że
> Szatałow nie miał pomysłu na drużynę w tej
> rundzie, robił beznadziejne zmiany, upierał się
> na Żytkę i w ogóle był jakiś taki
> nijaki...Myślę że niestety przy Szatałowie
> kolejne mecze wyglądałyby podobnie bo on zdawał
> się nie wyciągać wniosków z własnych
> błędów...
>
>
> Poza tym na Wielickiej chodzą słuchy że to ma
> coś wspólnego z odejściem Szatałowa:
>
> Schalke w szoku. Ralf Rangnick zrezygnował z
> pracy
>
> Ralf Rangnick niespodziewanie zrezygnował ze
> stanowiska trenera Schalke Gelsenkirchen. 53-letni
> szkoleniowiec zdecydował się na taki krok, bo
> czuje się wypalony. - Nie mam w sobie odpowiednio
> dużo energii. Potrzebuję odpoczynku i zmiany
> otoczenia, najlepiej zrobi mi praca w ostatniej
> drużynie polskiej Ekstraklasy - uzasadnił.
>
>
> ; ))
Piękne by to było, ale science-fiction :) Stawiam, że nadal nie ma nazwiska nowego trenera.
Nieoficjalnie, Jakub Tabisz prowadzi rozmowy z Avram'em Grant'em i Rafaelem Benitezem !
Ponoć jeszcze Ferguson jest na rzeczy.
Nieoficjalnie, Jakub Tabisz trenerem Cracovii !!!
Wojtek Stawowy obstawiam...
No i Wenger,bo słyszał że tu się podpisuje dziesięcioletnie kontrakty,a on tak lubi...
Mateusz Żytko trenerem Cracovii! 100% pewne info
Kojot99 Napisał(a):
> Nieoficjalnie, Jakub Tabisz trenerem Cracovii !!!
Vivat MKS !!
konrad_cracovia Napisał(a):
> Nieoficjalnie, Jakub Tabisz prowadzi rozmowy z
> Avram'em Grant'em i Rafaelem Benitezem !
:D
śmierdzi mi tu Tarasiewiczem na kilometr...
Szatałow nie jest już trenerem Cracovii! Teraz w "nagrodę" posadka w Zagłębiu?
Mimo zwycięstwa nad Piastem Gliwice w Pucharze Polski, Jurij Szatałow nie jest już trenerem Cracovii. W czwartek po raz ostatni spotkał się z piłkarzami.
Informację podał portal weszlo.com, a że frakcja dziennikarzy krakowskich jest tam najsilniejsza, nie ma podstaw, by w te doniesienia nie wierzyć. Zapewne wkrótce doczekamy się oficjalnego komunikatu włodarzy "Pasów".
Przy okazji kolejny raz okazuje się, jak niewiele warte są wszystkie oficjalne zapewnienia, wypowiadane na łamach mediów. Janusz Filipiak zaklinał się, że nie chce wykonywać nerwowych ruchów, że nadal ufa ukraińskiemu szkoleniowcowi. - Nie chcę spychać Cracovii w przepaść. Muszę zostać - jeszcze we wtorek mówił sam trener... I co?
Najwyraźniej była to tylko asekuracja Filipiaka, na wypadek gdyby nie udało się dogadać z następcą Szatałowa. Na razie nie wiadomo, kto nim będzie. Wymieniano dwa nazwiska: Słoweńca Bojana Prasnikara i [b]Marcina Brosza z Piasta Gliwice[/b]. Bardziej prawdopodobny jest ten pierwszy wariant.
Szatałow raczej nie zostanie na lodzie, bo już czeka na niego posadka w Zagłębiu Lubin. Jan Urban chyba się nie uratuje. Na tym polega też paradoks polskiej piłki. Trener, który mógł spokojnie pracować, któremu latem kupiono piłkarzy za 5 milionów złotych, a który w siedmiu meczach zdobył dwa punkty, w "nagrodę" ma pracować w kolejnym zamożnym ligowcu. I jak tu nie myśleć, że wieloma klubami zarządzają idioci i partacze?
ktoś coś słyszał na ten temat ?
albo Sieprawiem ...
czy na tej konferencji jest ktoś ze smartfonem, albo laptopem z internetem?? napiszcie co jest grane!
pasy.tv zapowiadają retransmisję - wolałbym transmisję, nawet tekstową...
Trzymaj się Juriju Szatałowiczu, miałeś cieplarniane warunki, kasa, transfery, stadion, kibiców i nic, powodzenia.
Jakub Tabisz poprowadzi Pasy w sezonie 2011/2012 - info pewne :D
TABISZ NA TRENERA
dziś czwartek w sobotę o 13 mecz wiec ciekawe czy nowy trener to poukłada w jeden dzień..
odejście Szatałowa to najlepsze co Cracovii mogło się przydarzyć. Bóg czuwa nad nami. Niech gość idzie do Lubina i krzyż na drogę
Tylko nie Tarasiewicz, Stawowy, Urban, Wieczorek, Motyka, Janas, Kasperczak, Majewski, Bartoszek, Radolsky, Pala, Grembocki, Góralczyk, Chrobak, Dragan, Kuras, Dziekanowski, Fornalak, Kafarski, Komornicki, oczywiście Ulatowski, Kubicki, Wesołowski, Kretek, Chojnacki, Lorens, Mandrysz, Wdowczyk, Pasieka i każdy z tych byłby katastrofą, jak mi coś wypadło z głowy to dopiszcie naszych zdolnych z Polskiej Szkoły Trenerskiej (i prawie polskiej Radolsky, Okuka), Białas chyba nie wraca do trenerki... mam nadzieje. Brosz też nie no i Płatek oczywiście się nie sprawdził.
Krążące plotki mówią o Motyce...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)