Bolek - gdzies Ty Kuna widział?
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Wogóle trening był opóźniony o 45 minut,myślałem że była konferencja i powitanie Izraelczyka sprawdzam na necie a tu klapa ,żadnego info.Chłopak stał w tunelu i tylko oglądał trening.Cholera wie o co chodzi.
Bolek - pytam się o Kuna, a Ty piszesz nie-wiadomo-o-czym :)
A ja nie rozumiem o co Ci chodzi :) Być może będzie jedna zmiana , Visnakovs na prawym skrzydle i za plecami Niedzielana Suvorov a nie Biezen...
czyli przyjechal tylko na testy medycznie i jutro podpisze kontrakt :)
Bolek - pytam o to, czemu podajesz Kuna w pierwszym skladzie, jak ewidentnie poza "11" na dzisiejszym treningu. Żytko obok Radomskiego tez nie takim pewniakiem (na podstawie treningu). Nie wprowadzaj ludzi w blad:D
orientuje się ktoś może o której i gdzie jest jutro trening??
mknacylopez zapomniałem że Pan trener zawołał na 10 min. Nawotczyńskiego do gry z Radomskim.Rzeczywiście można twierdzic ze to on zagra z Radomskim ;)
A Kun?
Moim zdaniem był w jedenastce :) Ale będzie za niego grał Suvorov,nic się nie martw.DO zobaczenia w Gdańsku ;) Bo kto nie jedzie ten za Wisłą :)
KMP zgram na kompa i wrzuce na YT moje najlepsze zagrania z meczu z Wawelem i tez wyjde na kumateo. Nie w tym rzeczy sa filmy i filmiki na tym o Kolumbijczyku mam jedynie wslizgi odbiory, kilka podan i niecelna strzały. uwazam ze taki mozna zrobic o kazdym.
co do 4-4-2 byc moze sie mylilem a byc moze złą role powierzono Koenowi, nie grali dokladnie tak jak sobie wyobrazalem
Co do 4-4-2 nasz problem nie polegał na złym ustawieniu Bizona, tylko, że przy sposobie gry naszych bocznych to to było 4-2-4, a w dodatku defensywni nie błyszczeli.
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> potter broni wasiluka??????!!!!
> co sie dzieje na tym swiecie
Nic. Wszystko w normie:)
SaNtO Napisał(a):
> RTX a co to za problem? wystarczy wpisac w
> wyszukiwarce autor: Potter "podwórkowy,
> nieudacznik, miernota, dziad, zajdy, kopacz,
> sprowadzić na jego miejsce, nie nadaje się,
> potrzebujemy na wczoraj, zwolnić, wypieprzyć,
> pogonić, wyrzucone w błoto, brak ambicji,
> ośmieszony, kaleczy, irytuje" i wyskoczy każde
> nazwisko jakie kiedykolwiek grało/gra w Cracovii,
Świetny tekst. Ja bym jeszcze dodał Calder, klakier, obrońca diabła itd. A on mi w innym temacie napisał, że ja się go czepiam:)
killer134679 Napisał(a):
> orientuje się ktoś może o której i gdzie jest
> jutro trening??
Podobno o 11 na Wielickiej :)
byłem chwilę na treningu i powiem Wam że moje odczucia co do Kolumbijczyka są bardzo pozytywne
też byłem dłuższą chwilę na treningu i mogę powiedzieć ,że ten kolumbijczyk byłby wzmocnieniem na środku lecz bardziej jako defensywny.
Była gierka wewnętrzna i ten mocniejszy skład prezentował się cały czas w taki sposób:
---------------Kaczmarek
Kosanovic Radomski Żytko Nykiel
----------Bartczak Szeliga
----Saidi Boljević Visniakovs
------------Niedzielan
Nykiel na odwrót chyba z Kosanovićem no i za Bojlevica zagra Suvorov i mam 11-tke na Lechie :)
Może warto wypróbować Bojlevica?
Przed sezonem prezentował się nieźle.
boleknh Napisał(a):
> Nykiel na odwrót chyba z Kosanovićem no i za
> Bojlevica zagra Suvorov i mam 11-tke na Lechie :)
Nie chcę widzieć Suvorova na rozegraniu, bo po raz kolejny nie przyda się drużynie. Boljevicia na rozegraniu warto sprawdzić, ale nie spodziewałbym się super efektów. Kosanovic na lewej obronie to chyba nie jest dobry pomysł, z taką posturą raczej ciężko się operuje na skrzydle przeciwko szybkim skrzydłowym (w Lechii - Traore).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)