Kiedy jest pierwszy trening Cracovii i czy bedzie przy Wielickiej 101 czy moze na Kałuży??
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
LGU Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kiedy jest pierwszy trening Cracovii i czy bedzie
> przy Wielickiej 101 czy moze na Kałuży??
Jutro na Wielickiej.
Kiedy ma być przedstawiony terminarz na nowy sezon?
Staszek Napisał(a):
>
> Kiedy ma być przedstawiony terminarz na nowy
> sezon?
[url=http://nicesport.pl/pilkanozna/72494/wstepny-terminarz-rozgrywek-sezonu-20112012]Link[/url]
kolops Napisał(a):
> Staszek Napisał(a):
>
> >
> > Kiedy ma być przedstawiony terminarz na nowy
> > sezon?
>
>
> Link
Jemu raczej chodzilo o dokladny terminarz z druzynami juz.
jak procedura licencyjna zostanie zamknięta,wtedy zostanie podany dokładny terminarz
Wiecie moze o ktorej jutro trenig jest?
Pasiak95 Napisał(a):
> Wiecie moze o ktorej jutro trenig jest?
Ponawiam pytanie wie ktoś może bo chętnie bym się przeszedł.
O 10 jest trening jak by ktos chcial przyjsc ;)
Pierwszy trening Cracovii (ZDJĘCIA)
http://www.krakow.naszemiasto.pl/artykul/959655,pierwszy-trening-cracovii-zdjecia,id,t.html
"Znani są już rywale i terminy najbliższych sparingów Cracovii. Przed wyjazdem na obóz do Holandii Pasy rozegrają cztery mecze kontrolne.
Już w najbliższą sobotę (25 czerwca) Cracovia wyjedzie na Słowację, gdzie zagra (godz. 15:00) z MSK Żylina - zespołem, który w poprzednim sezonie grał w Lidze Mistrzów.
Trzy kolejne sparingi zostaną rozegrane w Krakowie. W środę, 29 czerwca (godz. 17:00) Cracovia podejmować będzie 9. zespół pierwszej ligi z poprzedniego sezonu Ruch Radzionków .
Kolejnym rywalem Cracovii będzie również pierwszoligowiec, Piast Gliwice (5. miejsce) z którym Pasy zagrają w sobotę, 2 lipca o godzinie 11:00.
Ostatnim meczem przed wyjazdem na dziesięciodniowy obóz do Holandii (7 - 17 lipca) będzie sparing z Koroną Kielce zaplanowany na środę, 6 lipca, godz. 12:00.
W Holandii Cracovia rozegra 3 sparingi. - Są już znani rywale, dyrektor sportowy ustala dokładne terminy meczów - poinformował Terazpasy.pl drugi trener Cracovii Dietmar Brehmer .
Po powrocie z Holandii, tuż przed rozpoczęciem rozgrywek (liga startuje 29 lipca) piłkarze Cracovii rozegrają jeszcze jeden sparing. - Zespół z którym zagramy ostatni mecz przed rozpoczęciem sezonu ustalimy dopiero po ogłoszeniu terminarza Ekstraklasy - wyjaśnia trener Brehmer."
źródło; TP
Mnie ciekawi dlaczego trener tak "uwziął się" na Trvunović`a. Grał jak grał, były i błędy i strzelone bramki, trener z działaczami oczywiście mają prawo mu podziękować i polecić szukanie innego klubu, ale dlaczego w pewien sposób tak "brutalne" potraktowanie ? Jakieś problemy pozaboiskowe ?
"
- Z pierwszym zespołem trenują Vule Trivunović, Bojan Puzigaća i Mariusz Sacha...
- Dałem tym piłkarzom wolną rękę, ale jeszcze nie znaleźli sobie klubów. Zaczęli treningi razem z pierwszą drużyną, ale od przyszłego tygodnia będą już trenować osobno.
"
eplv? Brutalne?
mknacylopez Napisał(a):
> eplv? Brutalne?
Chodzi mi o to, że będą trenować sami, gdzieś tam w kącie jak jacyś trędowaci, a jeszcze parę tygodni wcześniej zjednoczeni walczyli rozpaczliwie o utrzymanie i wydawało się, że duch zespołu jest ok.
Jak dla mnie Trivunovic wcale tak fatalnie nie gral i prawde mowiac dziwie sie ze trener tak bardzo chce sie go pozbyc.
Niektórzy na tym samym forum to samo mówili o Tupalskim (vide wątek "nasi byli zawodnicy"). Nam jest potrzebny nie ktoś "nie tak znowu fatalny", tylko dobry albo bardzo dobry. Przewaga Vule nad Tupalskim sprowadza się do zdobycia 2 ważnych bramek (Jarabica też coś strzelił, albo dał super asystę, o ile pamiętam), natomiast w obronie miał być monolitem, a nie był. Zaufajmy trenerowi.
co do Trivunovicia to wydaje mi się, że ma jakiś konflikt z Wojtkiem Kaczmarkiem - przyobserwowalem parę razy jak Wojtek darł na niego japę
hamer Napisał(a):
> co do Trivunovicia to wydaje mi się, że ma
> jakiś konflikt z Wojtkiem Kaczmarkiem -
> przyobserwowalem parę razy jak Wojtek darł na
> niego japę
No a ja widziałem raz na meczu ufo....
Bramkarz zawsze musi pokrzyczeć na swoich obrońców a nie oznacza to konfliktu!!!
gdyby to wyglądało na zwykłe darcie japy to bym się nie wysilał i nie pisał, narażając się jednocześnie mistrzowi ciętej riposty
takie konflikty się wyjaśnia a nie odchodzi się z drużyny, no bez jaj, to są ludzie którzy mają trochę lat a nie dzieci :)
nie wydaje mi się żeby to był powód ku temu, aby Vule odchodził :)
A może to kwestia tego, jak Vule grał na wyjazdach?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)