Ale się Wam ujeb.... na tego Radomskiego. Dobry mecz w jego wykonaniu, czasami trzeba sobie ogladnac powtórkę żeby sobie wyrobić zdanie. Polecam
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Niektórzy krytykują Radomskiego tylko dlatego,że nazywa się Radomski,ZERO obiektywizmu...
Ale trzeba przyznać, że Radomski w pierwszej rundzie na krytykę w 100% zasłużył bo był po prostu słaby.
Z legią faktycznie zagrał już lepiej ale nadal nie idealnie.
Co do Alexa to się zdziwiłem słowami Jurija bo wg mnie grał całkiem nieźle ale widocznie oczekiwał od niego czego innego. Mam nadzieję, że sobie to wyjaśnią i Suworow dalej będzie grał w wyjściowym składzie bo umiejętności ma spore.
Z Legią Radomski był chyba najlepszym ze środkowych pomocników. Na jesieni był tylko on i Szeliga, teraz z Bartczakiem i Boljevicem jest z kogo wybierać, więc za nazwisko już nikt się do składu nie załapie.
Aleks miał kilka niepotrzebnych strat i wydaje mi się że to było główną przyczyną jego krytyki przez Szatałowa, a jeśli chodzi o Radomskiego i całą naszą defensywną grą w środku pola to Mielcarski świetnie to pokazał w lidze+ gdzie jesteśmy.....czyt, w dupie.
napinacz super podsumował nic dodać nic ująć.
a kim jest Mielcarski?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Mielcarski
Głupie pytanie, głupia odpowiedź Santo
no ale co? on jest ekspertem i guru? czy nie wystarczą własne oczy i umysł by móc oceniać grę drużyny i zawodników? to ze jakis Mielcarski powiedział to jest jakiś wyznacznik?
Nie Santo nie jest ani guru ani żadnym wyznacznikiem, jest osobą która w tym danym przypadku, w tej danej chwili w programie liga+ pokazała czarno na białym, błędy w naszej środkowej formacji jakie popełniliśmy z Legią i ja z Tą osobą się zgadzam i w dupie mam to że chłop kiedyś tam pracował u pedała cupiała, Węgrzyn też grał w psach i też uważam że w pewnych kwestiach ma sporo racji, ale żadnym guru ani wyznacznikiem nie są obaj, ale często maja lepsze środki i możliwości do rozpracowania druzyny na czynniki pierwsze, gdzie normalny zjadacz chleba może nie mieć bladego pojęcia i powie że 22 durni ugania się za pilką to raz, a dwa Santo nie każdy jest tak biegły w taktyce jak ty Kozaku, więc totalnie bezsensu jest ta bajera
ojj tak,po analizie Mielcarskiego przez chwile się zdołowałem bo naprawde gra w środku była fatalna.Jeżeli chcemy się utrzymać nie można tak grać!we Wrocławiu jeszcze nigdy nie wygraliśmy,czas przełamać tą niemoc.Ten mecz Musimy Wygrać.Przypuszczam że Suvorov siada na ławke,na skrzydło przesunięty zostanie Dudzic,Masaryk w ataku.Klich również ławka,kto za niego zagra jest to dla mnie nie wiadoma(Bojlevic,Bartczak)Do Boju Marsz!
Obstawiam, że za Klicha będzie grał Bartczak bo trzeba zdecydowanie poprawić grę defensywną w środku boiska. Jak nie wygramy tego meczu to będzie bardzo źle...
Wygramy:) Trener Szatałow juz nie raz pokazywał,że potrafi wyciągać pozytywne i skuteczne wnioski:) Miejmy nadzieję,że na treningach drużyna w intensywny sposób się zintegruje i zmiany jakie zaszły przez zimę nie będą aż tak widoczne:) Jak zgranie się poprawi, to naprawdę przy odrobinie szczęścia jesteśmy w stanie się utrzymać :)
Ja myślę że za Klicha zagra Bojlevic, a za Suvorova Visniakovs (kierując się teorią Szatałowa Bartczak nie zagra od początku lub wcale bo jest za mało zgrany z zespołem). Ważne będzie kto zagra w obronie, ktoś z dwójki Kosanovic Jarabica zostanie raczej zmieniony ale nie podejmuje się pisać kto. Masaryk myślę wejdzie co najwyżej z ławki, bo Dudzic jest w gazie i to on pewnie wyjdzie w podstawowym. Jeśli Śląsk zagra tak jak my na wiosnę gdy trenerem był Lenczyk (5 porażek i jedna wygrana na 6 pierwszych spotkań) to zwycięstwo jest nasze!!!
Ciekawe jak przyjmą Kaczmarka we Wrocławiu, i jak psychicznie wytrzyma sam nasz bramkarz....
A czemu mają go źle przyjmować? Co Ty masz za problemy?
Żyby się nie skończyło się z Kaczmarkiem jak z Dolhą kiedyś na Psach jak w Lechu grał :(
Zgadzam się Radomski był słaby bo nazywa się Radomski,jakby Szeliga zagrał jak Radomski to by dostał note 10 na 10 od was,zero obiektywizmu ,zero.Zobaczcie sobie mecz w powtórkach ile Radomski biegał i jak i co grał Radović,może z 7 razy kopnął sobie piłke.
Czemu Kaczmarek miałby być wyzywany na Oporowskiego, jak Dolha na Reymonta 22?
Przez caly mecz ogladany ze swietnego miejsca (styk A i B na dole) widzialem Radomskiego przy pilce RAZ i nikt mi nie bedzie wmawial, ze jestem nieobiektywny.
Ja oglądałem z lepszego miejsca i nikt mi nie powie, że Radomski zagrał słabo. Zagrał lepiej niż dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)