Zobaczymy jutro. Możemy nawet zrobić zakład że przynajmniej 10 z tej 11 wyjdzie w 1 składzie.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
to wyślij jeszcze maila do Skorży :(
Możemy nawet takim składem grać, liczy się wygrana! Dziwi mnie tylko brak Visnakovsa i Puzigacy. Na konferencji trener mówił, że Nowotczyński gra na dobrym poziomie i może być ważnym punktem w obronie.Pamiętajcie, że nazwiska u nas już nie grają jak za Ulatowskiego.
skład chyba z ostatniego treningu.
Zibiland wcześniej pisał,że czekamy na certyfikaty.
chodzi pewnie o Łotysza i Słowaka.
jeśli dotrą jutro, potwierdzenie do gry to tylko formalność.
BumBumVip Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zobaczymy jutro. Możemy nawet zrobić zakład że
> przynajmniej 10 z tej 11 wyjdzie w 1 składzie.
naprawde,gdybym nie był w trudnej sytuacji finansowej to byłbym w stanie się założyć nawet o 500zł że nie masz racji...no,ale dobra,zobaczymy...może masz racje..
black cat Napisał(a):
> skład chyba z ostatniego treningu.
> Zibiland wcześniej pisał,że czekamy na
> certyfikaty.
> chodzi pewnie o Łotysza i Słowaka.
>
> jeśli dotrą jutro, potwierdzenie do gry to tylko
> formalność.
Być może, nie mniej jednak na tą chwilę tak to wygląda. Zresztą liczy się tylko wynik!
Ostatnio mam wrażenie, że zalogował się tu cały Zarząd z rodzinami ;)
Ok,ja przyjmuję zakład...Napisz kolego o co, i jeśli nie wybiegnie jutro ten skład co napisałeś,ja go wygrywam? ok?
isaac Napisał(a):
> BumBumVip Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zobaczymy jutro. Możemy nawet zrobić zakład
> że
> > przynajmniej 10 z tej 11 wyjdzie w 1 składzie.
>
>
> naprawde,gdybym nie był w trudnej sytuacji
> finansowej to byłbym w stanie się założyć
> nawet o 500zł że nie masz racji...no,ale
> dobra,zobaczymy...może masz racje..
byl bym w stanie ci pozyczyc :)
mysle ze Masaryk wyjdzie w 1 bo trenuje wiecej niz 2-3 dni z druzyna ,
tak samo jak Visniakovs ale zobaczymy jutro !
i jak ktos napisal nie wazne kto bedzie gral wazne zeby byly 3 pkt !
Nie, nikt z zarządu nie jest z mojej rodziny. Poprostu jak już wcześniej pisałem trochę działałem w tym klubie i mam pewne źródła, którymi chcę się z Wami podzielić. Być może nie są w 100% pewne, niestety ja nie jestem w stanie teraz jechać do klubu i tego potwierdzić. Zobaczymy jutro kto się mylił, kto miał rację. Bez napinki proszę :)
Kaczmarek - Struna, Nawotczyński, Trivunović, Puzigaca - Visnakovs, Szeliga, Klich, Saidi - Giza - Dudzic
Chciałbym żeby tak to wyglądało jutro. Docelowo jeszcze za Szeligę Boljević, ale chyba nie dostał jeszcze pozwolenia na pracę i za Dudzica Masaryk, ale podejrzewam, że jutro Jurij jeszcze go nie wystawi od początku. Wolałbym też żeby za Nawotczyńskiego grał Kosanovic, ale skoro Szatałow mówi, że Łukasz będzie pewnym punktem defensywy to znaczy, że wygrał ta rywalizacje.
Jim Napisał(a):
> Ostatnio mam wrażenie, że zalogował się tu
> cały Zarząd z rodzinami ;)
masz cos do mojej rodziny?? :D
Natomiast dawno nie było widać pewnego mieszkańca Shire z rodziną (a przynajmniej kuzynem). :)
guziec Napisał(a):
> masz cos do mojej rodziny?? :D
Senior rodu w porządku, ale reszta to same świnie. :D
Cała dziesiątka nowych zawodników będzie do dyspozycji trenera przed meczem z Legią. - Wszyscy piłkarze zostaną uprawnieni do gry, ale o tym czy znajdą się w kadrze meczowej zadecyduje trener - mówi dla Terazpasy.pl dyrektor sportowy Cracovii Tomasz Rząsa .
Wszyscy są do dyspozycji trenera i poczekajmy kto zagra bo trener wie najlepiej!!!
Pewnie jak nie będzie takiego składu jak napisałem to mnie "zjecie" no ale zobaczymy :) Po 3 pkt!
Osobiście również nie wierze w taki skład, ale nie przekonamy się, póki tego składu Jurija nie zobaczymy :)
BumBumVip Napisał(a):
> Zobaczymy jutro. Możemy nawet zrobić zakład że
> przynajmniej 10 z tej 11 wyjdzie w 1 składzie.
Tak to wyglądało na treningach i tych tajnych i mniej tajnych.... :D
rmszar Napisał(a):
> guziec Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > masz cos do mojej rodziny?? :D
>
> Senior rodu w porządku, ale reszta to same
> świnie. :D
czy ja sie kiedys od ciebie uwolnie? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)