Zrozumiał coś ktoś z tego "yyyyyyy" sapania Dudzica?:D
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Że każda bramka będzie ważna :D
jak dla mnie to im się w ogóle w piz..ch po ealo w tym programie
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Że każda bramka będzie ważna :D
I jeszcze każdy punkt :D
Zaraz będzie można zadawać na wizji pytania Szatałowowi. Dzwonimy panowie.
ja już zarejestrowany bede pytał co to k...a ma być czy to kabaret:D
A tu Szatałow wyjeżdża z tekstem że niema karteczki od profesora i nie odpowiada :D
:)
Mnie się tam podobało hehehe. Szkoda mi Cabaja - trochę przesadzili z tym pojazdem, a bronił go i słusznie Iwan. Nie podobało mi się też jak z kwasem się Andrzej wypowiedział o kibicach Cracovii, ale powiedzmy, że i tak jako ekspert prezentuje się chyba najlepiej ze wszystkich zatrudnionych w Canalu i Orange. Bardzo fachowe, konkretne i obiektywne wypowiedzi. Do tego, co najważniejsze, w zdecydowanej większości trafne. A że ma przeszłość taką jaką ma to czasem coś mu się wymsknie - choć to był chyba pierwszy raz. A i życzenia na koniec jakby szczere hehhee
[url=http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1772923]WŁAŚCIWY WĄTEK o programie z OrangeSport[/url]
tak jakby to ch.. mu w ...e jak dla mnie pies zostanie psem i narty dla niego
hahaha jaki typ to widać że zielona Góra ;p
Potter, gdzie jestes ?:D
Szatałow rzekł, że będziemy grać 3 napastnikami. Ciekawe.
i bardzo dobrze typ zrobił hahahahaha dobrze powiedział
pawel na hydeparku rozj-ebal! "ja prosze by tego programu nei prowadzili ludzie co sie legitymuja z klubem z drugiej strony blon"
" nie dopuszcze zeby Cracovia spadla a jesli sie stanie taka tragedia bede dazyl to awansu"
"Nie dopuszczam myśli..".
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szatałow rzekł, że będziemy grać 3
> napastnikami. Ciekawe.
No to czekamy na sprowadzenie 3-ch napastników. Narazie mamy tylko jednego kandydata na napadziora (ale za to długiego za dwu ;) )
Nie no, ja rozumiem, że w takiej koncepcji skrzydłowymi będą Saidi i Dudzic/Sacha, a czekamy na środkowego + zmiennika dla Ntibazonkizy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)