dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Psiurki chcą wbić na nasze sektory i bez barw;/
> dogi bez honoru
to będziemy ich wynosić. Nie bić i robić burd tylko wynosić :)
-
-
Cracovia - Wisła Kraków 05.11 20:00
I po co takie głupie teksty? Jeśli lubią śpiewać na swoją drużynę czy skakać w rytm wiadomej piosenki a do tego cieszyć się po strzelonym dla nas golu to znaczy że chyba są ....! A jak nie robią tego co powyżej to masz jeden z drugim oczy i lej od razu w pysk, albo powiedz wiadomym osobom. Niech przychodzą, nawet lepiej!
Chyba nie traktujecie poważnie takich deklaracji..
ŻADEN KIBIC GTS-u NIE ODWAŻY się wbić na nasze sektory na partyzanta bez barw.
HAHAHA jak sobie to wyobrażacie, cały stadion jedzie lokomotywe a paru gości obok bez barw klubowych udaje że szuka czegoś po kieszeniach? :D
Jestem raczej pokojowym kibicem (nie chodze na mecze żeby się nadupczać czy rzucać krzesełkami) ale nawet ja mogłbym tego nie zdzierżyć :)
kilka cytatów z forum burków oj dawno tak się nie ubawiłem
-ewentualnie można wejść mieć na sobie koszulkę Żydów a pod spodem naszą;) I pewnie tak będzie bo nie wierze żebyśmy odpuścili derby...
-ta i jeszcze tatuaz z henny sobie zrób.. to już nie można isc na mecz w np. czarnej zwykłej bluzie i bez szalika
-Patryk w tym meczu lepiej żeby na ławce zasiadł, i dla Nas i dla Niego, bo wiadome kogo obrzezani nie lubią najbardziej
-wszyscy incognito na A i jazda
-
Jak się jakiegoś psa zidentyfikuje, że to wiślacki pies - to wyda mu się komendę "rozbieraj się kundlu" i "aportuj przy linii" :D
oprócz telewizyjnego striptizu na żywo - przyjdzie mu potem rachunek do zapłacenia 10.000 zł za przekroczenie barierek :D
ewentualnie może wybrać opcje nr.2 / zdecydowanie mniej śmieszną a bardziej bolesną: tzw. zabawa w dentystę weterynarza...
Zapraszamy :P
Ja mam takie pytanko do nie których?? wy idziecie na Derby dla Cracovii czy kibiców Gwardii??
RTX Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja mam takie pytanko do nie których?? wy idziecie
> na Derby dla Cracovii czy kibiców Gwardii??
Otóż to.
Jedno nie wyklucza drugiego! Nie po to mamy w końcu nowe stadiony żeby nie można było od prawie 15 lat rozegrać prawdziwej świętej wojny, jeśli ode mnie by to zależało i dałoby się zrobić logistycznie to dałbym im całą trybunę od Kraszewskiego a w ramach rewanżu my od 3 Maja.
Skoro mamy piłkarzopodobnych grajków to chociaż derby miejmy z prawdziwego zdarzenia!
to było by coś rudy. Od dzieciństwa o tym marzę. Jakieś 30 lat.
jeszcze ich kur....wa najlepiej chlebem i sola przywitajcie po staropolsku, goscinni sie znalezli...nie wejda to nie wejda.koniec kropka.
i co to za pisanie typu "pieski" "burki" "kibice rzeki", czy tu sie komus cos nie poprzestawialo w glowach???
A powiedz mi co bardziej ich bolało w zeszłym sezonie to że wygraliśmy w Sosnowcu bez naszych kibiców czy to że zabraliśmy im mistrzostwo w ostatniej minucie gdzie jeszcze 5 min śpiewali swoje " zawsze nad wami".
Tu nie chodzi o nich, srał ich pies, ale o mój czysty i soczysty egoizm, ograć, zbesztać, sponiewierać i wszystko na ich oczach.
JEŚLI BURKÓW NIE ZASTANĘ MAM NA DERBY WYJE.BANE
BO GDY W KLATCE NIE MA PSA ATMOSFERA JUŻ NIE TA
[img]http://www.psyimy.pl/UserFiles/Image/Artykuly/kkennel2.jpg[/img]
:) Hasło przewodnie dla niektórych forumowiczów :)
A mnie prawdopodobnie nie będzie na derbach, kurwa mać.. niestety na prawdę siła wyższa i nic nie zaradzę w tym temacie, wiem że nikogo to nie obchodzi ale mi przynajmniej ulży jak o tym napisze :D pozostaje tv, relacja. Duchem i sercem za Cracovią.
Świetne:)
Święty zajeb ista rymowanka :D
Radzę szybko kupować bilety.
Idą jak świeże bułki.
Bardzo dobrze ,że nie będzie kibiców Wisły na derbach ,bo po postach widać że i w Cracovii dobrze z kulturalnym kibicowaniem nie jest zaś do pełnego dołka brakuje tylko zamknięcia nowego stadionu.Są nieliczne pozytywne wpisy np Leszeczek zaś mam duży żal do Santo bo o ile ma znajomość rzemiosła piłkarskiego to w temacie Wisły pisze posty poniżej godności kibica Cracovii i młodość wcale go nie usprawiedliwia.
ja niektórych czytam to się pawiować chce...dobrze że ich nie będzie ? po co oni na naszym stadionie ? k.u,rwa,zapodajcie sobie baranka w ściane,dobrze Wam zrobi...i jeszcze jedno - a jak by chodziło o nas i nie moglibyśmy zobaczyć derbów ?
Proponuję skończyć dyskusje na temat : Fajnie że będą , fajnie że nie będą :) , bo tu zaraz do awantur dojdzie :D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)