Siema wszystkim. Słuchajcie Pasiaki potrzebuje waszej pomocy żeby wygrać owy konkurs. Jest on bardzo prosty ,a mianowicie polega na tym ,że osoba do której przyłączy się najwięcej osób wygrywa i zgarnia 5000zł lub uncje złota o tej wartości. Nie znalazłem tego konkursu przypadkiem ponieważ gry to moje hobby, ale do rzeczy jeżeli pomożecie mi wygrać to obiecuje,że przeznacze 2500zł na oprawe , sekcje boksu i graffiti ( 1000zł oprawa, 1000zł sekcja boksu i 500zł graffiti) wiem ,że brzmi to naiwnie i jak obietnice polityków ,ale nim nie jestem tylko jestem kibicem Cracovii tak jak Wy dlatego prosze Was pomóżcie !!!:) Oczywiście sami możecie spróbować swoich sił , nic nie stoi na przeszkodzie ,ale szkoda by było żeby głosy się rozeszły i z wygranej nici dlatego pokażmy ,że w jedności siła - CRACOVIA !!! :D
Oto szczegóły konkursu i link do strony:
http://mojarewolucja.pl/
Jeżeli chcecie mi pomóc to wejdźcie tutaj:
http://mojarewolucja.pl/ranking znajdźcie mój nick: [b]DAVID88[/b] i klikajcie w " + " reszta instrukcji Wam się wyświetli po kliknięciu w owego plusika.
Ps. Obecnie zwycięża jakiś gościu o ksywie martin_k , a serwis prawiący o grach gamikaze ma bodajże drugie miejsce. Rozgłaszajcie to wszystkim Pasiakom , a na pewno się uda wkońcu ostatnio frekwencja na naszym stadionie wynosi od 10000 osób wzwyż ( jeśli się myle to mnie poprawcie ,ale dokładnej liczby co do jedenj osoby nie znam:P ) Do boju CRACOVIA !!! :D Pozdro i licze na Waszą pomoc:D
Ps. Prośba tyczy się również Pasiastych Dam więc do dzieła kobiety pokażcie jak sprawnie ślecie między sobą podobne nowiny:)
-
-
Konkurs Fable 3 do wygrania 5000zł !!!!
+1
Dziękóweczka szybki jesteś już mi na stronie wyskoczyło :D Naprawde chłopaki jak w takim tempie będzie mi przybywać osób to... wygramy wygramy wygramy innych pokonamy !!!:) Odbija mi ,ale jest o co walczyć , a jeszcze w połowie dla konkretnej sprawy:) Wymieniajcie się info na stadionie na meczu z Polonią Bytom !!! Tam też musi osiągnąć zwycięstwo i przerwać złą passe oby tymczasowy trener Marcin Sadko zdołał zmobilizować naszych piłkarzy bo jak tak dalej pójdzie to rewolucji nie będzie:/
+1 :)
Trochę Ci brakuje... Ale jak dajesz 2500zł to może warto się złożyć na tą akcje.
Hoho.... ! Nie rozpędzaj się tak ! :D +1
I jeden plusik ode mnie. jeszcze tylko 715. do zrobienia. Jak to jest? Jedno ip jeden głos czy może jeden mail=jeden głos? Nie chce mi się czytać regulaminu.
czy mi sie wydaje czy ten co prowadzi nabil 500 glosow przez noc?
fbkrk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I jeden plusik ode mnie. jeszcze tylko 715. do
> zrobienia. Jak to jest? Jedno ip jeden głos czy
> może jeden mail=jeden głos? Nie chce mi się
> czytać regulaminu.
Tak dokładnie liczy się jeden głos, będą zliczać głosy na podstawie danych e-maila( nicka) . Owszem osoba ,która obecnie proawdzi nabiła tyle głosów w jeden dzień ponieważ konkurs trwa od 29.10 do 10.11 dlatego pozostały nam dwa tygodnie żeby zdobyć jak najwięcej osób. Nie możemy się poddawać i przerażać tak wysoką liczbą wygrywającego. On zapewne angażuje w to kogo się da również określone grupy społeczne,ale My musimy pokazać ,że jesteśmy najlepsi i nie ma na nas bata dlatego musimy wygrać:) Nie musimy się zamykać tylko na kolegów po szalu, ba nawet nie możemy. Trzeba w to zaangażować rodzine , przyjaciół ( tak jak ja:) ) , rozesłać info do znajomych na facebook-u jeżeli ktoś takowe posiada( niektórzy mają po 200 znajomych:P ) można powysyłać tzw. " łańcuszek" na gg z odpowiednim info i instrukcją oraz nazwą mojego nicka ( przyp. [b]DAVID88[/b] ) lub dać opis na gg. Wszystkie formy dozwolone dlatego do dzieła Panowie i Panie:)
Santo nie wydaje ci się....
Santo ma racje. Nie ma raczej opcji ich dogonić. Mi się wydaję, że robią specjalne nowe konta by dodawać sobie +. Zgrany zespół :)
kolejne 300 dolozyl od 7 rano wiec nie wiem co myslec
a co chcesz myslec ?
sa wieksze fora gdzie ludzie lubia sie mobilizowac na takie akcje ;)
[b]WSZYSCY NA WIDZEW CZAT HOOLIGANS[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)