Zaskakująca decyzja.Byli do wzięcia choćby Michniewicz czy Kaczmarek...
Uwidim..................
-
-
Jurij Szatałow....
Jan Urban trenerem Polonii Bytom
Polonia Bytom rozwiązała kontrakt z Jurijem Szatałowem. Drużynę przeciw Cracovii poprowadzi Jan Urban.
Do nieoczekiwanej zmiany na stanowisku szkoleniowca doszło dziś w Polonii Bytom. Jak poinformował SportSlaski.pl - nowym szkoleniowcem śląskiego klubu będzie Jan Urban, który na stanowisku zastąpi Jurija Szatałowa.
Szatałow otrzymał propozycję właśnie z Cracovii. Dlatego dziś w Bytomiu doszło do rozwiązania jego kontraktu. Działacze z Olimpijskiej szybko dogadali się z Urbanem, który ma dołączyć do zespołu. Na razie drużyną opiekuje się Jacek Trzeciak.
źródło: SportSlaski.pl
[b]Pamiętasz temat o Korzymie?? więc lepiej ten wątek usunąć[/b]
na pewno taka decyzja wplynie demtywujaco na ... Polonie Bytom.
Przecież nie jest oficjalnie potwierdzone.
Zastanawiam się tylko, czym będa Urbanowi płacić - no chyba, ze doszło do rozmów trójstronnych...
Tradycyjnie z takimi wątkami czekamy do ukazania się oficjalnej informacji, więc kasujemy? :)
a na gts weźmiemy Maaskanta
Tabisz to ma łeb
do samego końca będę miał nadzieję że to jednak Michniewicz poprowadzi naszą drużynę
Kto gra w obronie Polonii Bytom ?
Na forum Polonii Bytom zbyt pochlebnie to się o nim nie wypowiadają...
http://www.sportslaski.pl/Urban-nowym-trenerem-Polonii-Szatalow-w-Cracovii,sport-slaski,22502,info.html
http://ekstraklasa.net/news,35356,szatalow-zamiast-stawowego-a-urabn-w-polonii.htm
http://slask.naszemiasto.pl/artykul/636904,polonia-zwalnia-szatalowa-w-krakowie-druzyne-poprowadzi,id,t.html?kategoria=679
to wszystko zaczyna być już mocno żenujące...
dobrze, że mamy przynajmniej piękny stadion.
Nie wierze ze wzieli Ruska....Bytom swietuje....
a co ci Rusek przeszkadza? z drewniaków grających piach co roku wyciska utrzymanie, grają lepiej niż powinni wziąwszy pod uwagę budżet i umiejętności piłkarzy, a to dzięki Szatałowowi
więc dlaczego nie?
Dokładnie - na tych pajaców tylka TWARDA ręka. Gość mi się kojarzy z Sawczukiem z PSY II :)
Już to pisałem, ale dla potrzeby chwili powtórzę - najpierw RABOTA, a potem DIENGI. Jak będą "podskakiwać" to na Sybierię na ...obóz... - przygotowawczy ;)
Dość ciepłych krajów i ogólnego walenia w ch.ja!!!
To OFICJALNA wiadomość potwierdzona w Zarządzie ....Szatałow u NAS!
i dobrze, a TERAZ KUR... FA ZA MORDE TE PANIENKI I DO ROBOTY!!!!!!!!!!
Wiadomość przyjąłem z zadowoleniem.
No tak, Szatałow u nas, ale jak widać nie udało się go nabyć w pakiecie ze zwycięstwem w jutrzejszym meczu...
Marek jednak szybciutko skumał kubusia i nasze zagrywki znakomicie ;-).
Marek Pieniążek - wielki szacunek (nie po raz pierwszy), szkoda że już nie dla naszych barw dobrze wykonana robota.
Jednak na plus to przynajmniej nie będę musiał wyczytywać na wszystkich możliwych forach inwektyw o kolejnych zagrywkach Cracovii, która jak nie potrafi wygrać na boisku, to kombinuje w backstage'u....
Osobiście wolałbym Urbana od Szatałowa, ale skoro to Tomek dokonał wyboru, to mam do niego pełne zaufanie.
Powodzenia trenerze - gorzej być nie może, to ta mała zachęta na starcie!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)