Nie zdzierżyłem czekając na rozwiązanie i postanowiłem podkręcić atmosferkę.
Niniejszym ogłaszam wirtualne zapisy na zrzutkę na wirtualne taczki dla Ulatowskiego.
Każdy niech się wpisuje, czy się dorzuci. Potem kupimy w jakiej Castoramie najtańsze taczki o udźwigu do 80 kg i kwotę podzielimy na zapisanych.
Cena jest od ok. 120 zet. Można kupić największy szajs, bo użytek raczej jednorazowy.
Zapisuję się jako pierwszy.
-
-
Zrzutka na taczki
w sumie moge sie dozucic ;)
Mam używane w dobrym stanie mały przebieg.Szkoda nowych dla słabego trenera nr 4.
To podaj cenę, którą potem podzielimy na zapisanych. Zawsze po cenie złomu możesz sprzedać.
Klarosie czy na pewno właściwą osobe chcesz na taczkach posadzić?
Jakbym ważniejsze sadzać zamierzał, to zaraz byście mnie pytali, kto w zamian. A na to pytanie nie znam odpowiedzi :)
Co do zaś samej zmiany trenera, to mam łatwiej: wystarczy ktokolwiek, bo z tej mąki chleba nie będzie ...
Zresztą co tu będziemy po próżnicy pitolić: dorzucasz się na taczki, czy na odprawę ? :D
te taczki trzeba jeszcze jakąś gnojowicą polać
Wchodzę w to, ale taczki trzeba kupić full wypas, niech łachudra wie, że kibice Cracovii mają klasę.
Nie no bez przesady. To ma być wirtualna wywózka a nie egzekucja ze szczególnym udręczeniem :)
Full wypas? Alufelgi, chromowane rączki, wnętrze wyściełane? No niech będzie, ale w takim razie musisz takie wyszukać i na pewno nie mogą to być taczki jedorazowego użytku. Biorąc pod uwagę, że przeciętny trener w ekstrze i tak jest wywalany za góra 1,5 roku, to może i racja.
Ja rozszerzam ten wniosek na słabych zawodników,nieudolnych działaczy i kibiców-szkodników,których jest bez liku.
a ABS będzie mieć??
to moze im busa wypozyczymy ?:D
Santowego busa z Siemaszek? :D
Wolałbym kogo innego na taczkach
klaros-ciekawy wątek
jeśli tak dalej pójdzie to mu kupicie mega furę ,hehe
... taczki będą na kilka okazji (oby jak najmniej).
Ja się dorzucam... może jak coś zostanie to kupimy mały pejczyk.
Podajcie numer konta to się dorzuce
Takie wątki to sobie możecie wsadzić do .... !!
równiez dołoże kilka groszy ale nie na taczki dla trenera ale dla naszych zawodnikow :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)