"Bartek chciał" daj z siebie wszystko jutro, ma być hat-trick, w końcu to jedyna szansa na puchary Lecha... My możemy jeszcze zawojować ligę , po co nam PP ; )
-
-
PP: CRACOVIA vs Lech Poznań, 27.10.2010, 18:30
Mam pytanie czy na mecz można wejść z plecakiem? może to głupie pytanie ale...
Można
Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Bartek chciał" daj z siebie wszystko jutro, ma
> być hat-trick, w końcu to jedyna szansa na
> puchary Lecha... My możemy jeszcze zawojować
> ligę , po co nam PP ; )
no ale przecież Janusz też chciał puchary !
:)
Ale co tam. Cracovia&Lech
[b][u][align=center]OBOWIĄZKOWO[/align][/u][/b]
Każdy dziś ma mieć przy sobie biała chusteczkę.
Trzeba pożegnać dzisiaj ulatowskiego pasożyta i naciągacza tak żeby to zapamiętał do końca życia... teraz się bedzie wykłócał o odprawe ogromną... brak jakiegokolwiek honoru
Wszyscy tacy mądrzy, przynieść chusteczki, pożegnać...
Pożegnać to nie problem ale co dalej?
Może Ty poprowadzisz piłkarzy w meczu z Polonią B.?
W klubie nie mają żadnego planu co dalej a Wy tylko: wyp....lić!, pożegnać!, chusteczki....
Panowie niech oni coś przygotują, z kimś się dogadają (bo Bakero za drogi, Stawowy nie do wyjęcia) i wtedy możecie sobie machać chusteczką.
A dopóki jest jak jest to moim zdaniem pozostaje nam przyjść na PP i wspierać piłkarzy pozytywnym dopingiem.
ale jak ich wspierać? Jak by to było smutne to bym wspierał, ale to już dawno przestało być smutne...
a co do wyniku to po prostu niech wygra lepszy [; z drugiej strony po co nam puchary?
Lechici przynajmniej coś tam próbują zdziałać, a nasze grajki to jedynie na Fifie by coś ugrali... [;
Wygramy.
Mam nadzieje że nasi odpłacą piłkarzykom Lecha za 0:5 w Poznaniu i ostatecznie przekreślą ich marzenia o pucharach. Najchętnie to bym zjebał Peszke za jego zachowanie w Poznaniu. Dla niego brak szacunku.
dokladnie tak samo, glownie chce zobaczyc Peszke dzisiaj blisko naszej trybuny
No argument: "po co nam puchary" jest dla mnie miażdżący.
Bo chyba po to oni grają, po to my ich wspieramy żeby zdobywać mistrzostwo, puchar, grać w europejskich rozgrywkach.
Ale skoro tego nam nie trzeba, to ja zapytam Ciebie: po co my gramy?
zostawcie chusteczki na koniec meczu...a nóż wygraja :) Jak zaczniemy machać chusteczkami od 1 minuty to z tego nic nie bedzie...nawet jak poleci Ulatowski to i tak nie mamy jeszcze nastepcy i co zostaniemy bez trenera?? no chyba ze wezmiemy pierwszego lepszego.. ale co to zmieni... Ja wierze w zwyciestwo 1;0 , no chyba ze nasze gwiazdy odpuszcza to bedzie pogrom
Oficjalnie zgłaszam się na trenera (jako pierwszy lepszy). Mogę zapewnić 3 rzeczy:
- na pewno nie będzie gorzej
- ja i moi asystenci (dobiorę ich z forumowej braci) nie weźmiemy nawet połowy tego co Ula bierze sam
- jak tylko znajdzie się lepszy trener odejdziemy bez żadnych odpraw
A, i co najważniejsze! Każdy na forum będzie mógł do woli dyskutować z trenerem o taktyce i składzie na najbliższy mecz :P
Zgłaszam się na asystenta Alochy.
A piłkarzyków i trenera bojkotuję.
Pamiętajmy aby godnie pożegnać tego leszcza z pasją. Ja już od samegorana rozgrzewam gardło i krzyczę wypie*dalaj. Przydałby się jeszcze transparent "Zegnamy Cię Złoty Chłopcze"
Herostrates21 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pamiętajmy aby godnie pożegnać tego leszcza z
> pasją. Ja już od samegorana rozgrzewam gardło i
> [b]krzyczę wypie*dalaj[/b]. Przydałby się jeszcze
> transparent "Zegnamy Cię Złoty Chłopcze"
malo nam kur.. problemow i beznadziejnej atmosfery ? dobrze, ze przy tym stadionie pojedyncze osoby juz nie moga tak duzo zdzialac a mam nadzieje, ze zbyt wiele osob takiego pomyslu nie ma
jedynie co mozna wspomniec (jak bedziemy pewni nowego trenera) to cos o liczeniu kasy i braku honoru (jakies "rymy"), o ktorym Ula tak zapewnial kibicow lub wspomniane biale chusteczki
atmosfera to będzie fajna jak kilka tysięcy ryknie wypie*dalaj;)
Jak od pierwszych minut bedzie prowadzony antydoping przeciw trenerowi i zawodnikom to mozemy zapomniec o zwyciestwie.. i to w duzej mierze z naszej winy. Licze na to ze atmosfera na trybunach bedzie podobna do tej z meczu z Arka czy z Ruchem , bo tylko to moze nam pomoc w zwycietwie.
Spokojnie, spokojnie!
Dopóki nie będzie wiadomo, że wyraźnie przegrywamy, to dopingujmy Pro.
Dopiero potem lub po całym meczu zróbmy swoje.
Inna sprawa: a co zrobimy jak będzie wysokie zwycięstwo? Dajmy na to 2-0 ?
Wiem, że nieprawdopodobne, ale jednak.
@Herostrates21
atmosfera to będzie fajna jak kilka tysięcy ryknie CRACOVIA
a jak Twoją główną motywacją do przyjścia na mecz jest zwalnianie kogoś czy mieszanie błotem to włącz sobie tvn turbo i krzycz wypie*dalaj do szklanego ekranu...
To wbrew niektórym opiniom jest ważny mecz, każdy dobry wynik, ba, nawet każde dobra akcja może tą zbieraninę trochę scementować bo poza sprawami trenersko-piłkarskimi ta drużynę jest w gigantycznym psychicznym dołku z uwagi na wyniki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)