[b][/b]"nie mający do tej pory nic wspólnego z polską piłką."[b][/b] to zdanie mnie zmartwiło :( tylko nie JMB . !
-
-
Były trener Cracovii Rafał Ulatowski
hose pijok pakero jest figurantem (jeśli chodzi o trenerkę w naszej półśmiesznej lidze), więc Filipiak ponoć zakochany w nim po uszy :)
Chuja nie dymisja http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/10/25/rafal-ulatowski-nadal-w-cracovii/
Szczerze mówiąc nie wiem kto za Ulatowskiego... Według mnie z tymi kopaczami nikt nic nie zrobi, chyba że ktoś posiada czarodziejską różdżkę. Ostatnio z Cracovii rzadko do mediów dostawały się spekulacje jeśli idzie o transfery, na ogół było to zaskoczenie, tak samo było ze zwolnieniem Lenczyka i zatrudnieniem Ulatowskiego. Tak więc być może wszyscy się mylimy i prezes wyciągnie jakiegoś trenera którego nazwisko w mediach nie padło.
Jeśli idzie o tych kandydatów których podajecie to nie wiem... Bakero do mnie nie trafia. Stawowy? Mam mieszane uczucia z jednej strony tamta Cracovia za jego czasów to było coś wspaniałego, z drugiej nie wierzę że z tymi amatorami będzie w stanie coś zrobić. Stawowy ma swoją filozofię gry do której potrzebuje odpowiednich graczy, my takich graczy obecnie nie mamy i może to się skończyć tak jak w Łęcznej czy Arce. Jednak coś mi podpowiada by dać szansę Stawowemu, w sumie nie powinien odejść z klubu wtedy kiedy odszedł, mam wrażenie że ma coś do dokończenia w Cracovii. W sumie czemu nie spróbować? Dla mnie gorzej być już nie może, a może się uda? Dopóki prezes nie spróbuje to się nie przekonamy i będziemy sobie zadawać cały czas pytania czy trener Stawowy jest w stanie stworzyć taką Cracovię jak kilka lat temu czy nie.
Dopóki nie ma oficjalnego info, możemy sobie spekulować, tak samo jak media. A spekulacje medialne mają to do siebie, że 90 procent z nich jest wyssanych z palca.
Na razie Ula prowadzi trening.
To,że Ulatowski prowadzi teraz trening jeszcze o niczym nie świadczy...jeśli trwają rozmowy z potencjalnym następcą (dogadywanie szczegółów kontraktu itp) to trudno wymagać by od razu kandydat przeprowadził trening...;)
JMB/Wojtek Stawowy...... raczej ten drugi
Tylko Wojtek Stawowy! jest zwiazany z klubem zawsze to podkresla , przypomnijcie sobie te efektowane akcje , wyniki i piekny styl.. zawsze gralismy systemem 4-3-3 juz to widze w jego koncepcji
-----------Cabaj
mierzej---jarabica--skrzynski--...?
...saidi----radomski---suart--
------------suvurov-----
Slusar--matusiak
i jest git"!!! NIE DLA WASILUKOW , Polczakow , szelig i innych wynalazkow!!
Wojetk wroc i wez sie za Cracovie , niech wroci jej dawny blask!
[b]Będzie Stawowy[/b] - kwestia tylko czy przed meczem z Lechem czy już po środowym pojedynku...
A panu Dyzmie (wychowankowi ŁKS-u) mówimy PA PA
tylko nie Stawowy - pokazał swoją klasę w drużynach, które trenował po odejściu z Pasów - w Łęcznej, Arce i teraz w Katowicach - osiągnął nic
pisałem już w innym wątku, że tylko fachowiec z doświadczeniem w polskiej piłce taki jak Bobo Kaczmarek może dać cień szansy na utrzymanie
pokazal swoja klase w CRACOVII!! i to mi wystarczy!
Fake w tym problem, ze inne druzyny to nie Cracovia, Cracovia to Cracovia a nie inna druzyna i Wojtek tutaj pokazal klase i zostawial serce !
ludzie myślcie trochę, jeśli byłby cudotwórcą za jakiego go macie to w Łęcznej i Arce poradziłby sobie śpiewająco a zamiast tego się skompromitował. Katowice po 13 meczach mają 11 pkt...
a zadałeś sobie pytanie "co by było gdyby.."...Wojciech został do końca swojego kontraktu, czyli o ile dobrze pamiętam do 2010?
znajdz mi trenra na tym swiecie ktory zrobi w miesiac druzyne?!?! ze zwyklych polskich alkoholikow w 1 czy 2 lidze zrobi druzyne w miesiac! na budowanie druzyny potrzeba napewno okrsu przygotowawczego!
stawowy takiego niemial w gks .. zreszta gks to nie CRACOVIA!!
on to co robil u nas robil z wielkim zaangazowaniem !! przypomnij sobie jego radosc po kazdym strzelonym golu dla Cracovii!!! jak pbsciskiwal sedziego ! to co robil dawalo mu satysfakcje , robil z sercem bo robil dla CRacovii!!!
#
przypomij sobie CRacovie wlasnie za jego czasow!!
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pokazal swoja klase w CRACOVII!! i to mi
> wystarczy!
Co za argument,przekonales mnie......
Panowie tylko przemyslane decyzje,nie ma czasu na tak ekstremalne eksperymenty.To byla inna liga i inni pilkarze i Stawowy pokazal w innych klubach po naszym ,ze sobie nie radzi,uczmy sie na bledach innych bo punkcikow malo i czasu tez.
Nie dla Stawowego.
Nesta Napisał(a):
> przypomij sobie CRacovie wlasnie za jego czasow!!
tej Cracovii już nie ma i nie będzie, przyjście Stawowego nie sprawi, że Polczak stanie się Węgrzynem
Fake Napisał(a):
> Nesta Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > przypomij sobie CRacovie wlasnie za jego
> czasow!!
>
> tej Cracovii już nie ma i nie będzie, przyjście
> Stawowego nie sprawi, że Polczak stanie się
> Węgrzynem
ale nawet jak przyjdzie ferguson to polczak nie stanie sie ferdinandem
http://www.weszlo.com/news/5754 dłuższy artykuł ale warty przeczytania
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)