klekot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli ULa nie chce odejść to trudno dać mu
> juniorów lub ME do prowadzenia nie ma co za darmo
> kasy płacić... myślę że jak popracuje z
> młodzieżą to młodziez to przeżyje ale Ula
> jako trener bedzie spalony i dołączy do
> Michniewicza który juz długo czeka na
> propozycje... a jak sie raz spóźni na trening to
> niech go Jakub weźmie na warsztat jak Drumlaka,
> jesli to prawda ze ULa niechce odejść - to jest
> facet bez ambicji i honoru !
> Orest podpisal kontrakt we wroclawiu na rok, choc
> chcieli na 2 lata, dlaczego ? to poczytajcie w
> innym wątku to jest klasa sama w sobie !
JEszcze tego brakuje żeby mu wielka odprawę dać... szm... łasa na kase ;/ dla mnie już od dawna jest spalony, niech wreszcie idzie stąd i nigdy nie wraca
-
-
Były trener Cracovii Rafał Ulatowski
To ja się pytam kto spisał kontrakt z trenerem i na jakich warunkach że mamy zapłacić odprawę.
.
To Ulatowski się podał do tej dymisji czy nie? Bo im więcej kasy dla niego, tym mniej dla nowego trenera i na zimowe transfery.
czy nieudolność doszła do tego poziomu ,że nawet trenera zatrudnić i zwolnić nie potrafią. to co ten tabisz potrafi?
Ulatowski miej honor, odejdz Pan! WONNN
WOJTEK STAWOWY!!!!!
Czesiek Michniewicz - jestem za !
Ulatowski musi odejsc,tylko kto za niego?WOJTEK STAWOWY,Czesiek Michniewicz,Urban?nie wiem.Wiem jedno 10kolejek 4 punkty=Ulatowski.zegnamy TYLKO CRACOVIA
Ulatowski to kawał barana nawet nie potrafi sie zachowac z honorem tylko jeszcze chce pieniadze za prace ktorej nie wykonal skandaliczne zachowanie mam nadzieje ze jego nastepnym klubem bedzie Radziszowianka Wola Radziszowska bo tam sie tylko burak nadaje.
ale nam żaden trener nie pomoże, nasze piłkarzyki pajacyki to cio.ty. zrozumcie żeby wygrać trzeba grać, nie bać się piłki, myśleć logicznie. Polczak i Wasiluk to są dwa pajace miotające się po boisku. skrzydła jeszcze coś tam grają ale generalnie to trzeba koniecznie zrobić porządne transfery zimą, bo czy będzie to Michniewicz, Stawowy, czy Murinhio to nic nie zmieni, trener Ulatowski robił wszystko co mógł i napewno nie chciał żeby sytuacja po 10 kolejkach wyglądała tak jak wygląda ale skoro grajki się boją zagrać odważnie i na pełnej ku.rwie, ludzie za te pieniądze co oni biorą to ja bym trawę wpie.rdalał.. a oni? żenada.
Z tymi piłkarzykami, to żaden trener nie da rady. Więc nie ma się co podniecać zmianą trenera.
Leesior, może warto spróbować, gorzej raczej już być nie może.
Leesior - pewne jest to, że Ula już tej drużynie nie da nic nowego.
Tylko zmiana trenera może być dla naszych piłkarzy jakimś impulsem do zmiany postawy na boisku. Nasi zawodnicy - chociaż wielu bardzo przeciętnych - nie mają umiejętności niższych, niż piłkarze większości naszych drużyn ekstraklasowych. Jako drużyna prezentują się jednak skandalicznie źle, a Ula niestety nie potrafił zrobić z nich zespołu.
Leesior:
> Z tymi piłkarzykami, to żaden trener nie da rady. Więc nie ma się co podniecać zmianą trenera
Trener bez autorytetu, w którym zawodnicy wyczuwają fałsz, zawsze prowadzi prostą drogą do klęski. Ulatowski to człowiek z rażącym rozdźwiękiem pomiędzy obrazem światowca jaki tworzy na użytek mediów i siermiężną rzeczywistością. Nawet były bliski współpracownik Ulatowskiego z Bełchatowa do niego nie dzwoni, tłumacząc że reakcja Rafała byłaby nie do przewidzenia, bo w rzeczywistości jest on człowiekiem zamkniętym w sobie. Podobnie jest z jego byłymi zawodnikami (z wyjątkiem Janusa).
Ta schizofreniczna dwoistość powoduje, że nic z tego nie będzie.
W jednej tylko dziedzinie Ulatowski jest jednoznaczny. Tą dziedziną jest kasa.
Tylko czy Ulatowski podał się do tej dymisji. Wczoraj w (skąd inąd "fantastycznym") )programie Szybka Piłka redaktorek mówił że rozmawiał z trenerem wieczorem w niedzielę i trener stwierdził że to co pisza gazety to bzdura a on się do dymisji nie podał...
Filipiak powiedział, ze Zarząd "pracuje" nad rozwiązaniem kontraktu, czyli to nie jest tak na hop-siup.
Był taki przypadek - po drugiej stronie Błoń, z sympatycznym skądinąd Kasperczakiem. Dostawał kasę za nic przez ileś czasu; tam nie zdecydowali się na powierzenie mu juniorów, nie chcieli przeginać, a może kontrakt był tak skonstruowany, że nic innego jak 1 zespół nie wchodziło w grę? U nas może być podobnie, ale gdyby Ula okazał się "nieusuwalny", to należy mu powierzyć funkcję trenera młodzieży, skauta, magazyniera sprzętu, sprzątaczki, cokolwiek... bo dać mu odprawę ot, tak, to zgroza.
Ulatowski się nie podał do dymisji, powiedział, że tego nie zrobi. Na początku sezony myślałem, że coś zdziała dla Naszej Cracovii, ale coś mu nie wyszło. Więc mimo całej sympatii do niego, ale nie chce go już w Cracovii.
Wojtek Stawowy już jest dogadany z klubem także nadchodzi wielki powrót !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)