pKracy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A swoją drogą... to tu się robi coraz większy
> rynsztok. Takich bluzgów jak świat światem nie
> było. Tego żadna sytuacja, największe nawet
> nerwy nie usprawiedliwiają. Niektórzy chyba nie
> zauważyli, że to co wypisują świadczy
> wyłącznie o tym, jakimi sami są nieudacznikami,
> małymi sfrustrowanymi ludzikami. I trwa licytacja
> kto mocniej przywali w działaczy, trenera i
> piłkarzy, kto ich bardziej obrazi i zmiesza z
> błotem. Przecież to są ludzie, a nie stado
> świń. Skoro wiecie czym jest cenzura, to może
> zastanówcie się nad autocenzurą.
NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ !!!
-
-
CENZURA
Zdaję sobie sprawę że administrowanie forum to żadna przyjemność.. Oczywiście znikające posty i tematy można zrzucić na awarie systemu ale chciałbym zapytać tu zgromadzonych modów... Jak to jest że awarie te często gesto dotykają niewygodnych tematów... Wyleciało z tego forum kilka moich postów dotyczących Lecha Poznań.... I bynajmniej nie były to bluzgi tylko z reguły pisałem o rzeczach które wśród "przyjaciół" mieć miejsca nie powinny.. Kilka razy widziałem również posty innych autorów brzmiące podobnie do moich i je również pożarł błąd systemu.....
To tak banalne:
1. bo zauważasz to tylko co sam czytasz lub w czym piszesz i dla Ciebie to są wątki "niewygodne"
2. bo w takich wątkach następuje najczęściej przeładowanie, konieczność scalania kilku w jeden i tego typu zawirowania techniczne
3. bo w takich wątkach następuje najczęściej zmasowana liczba bluzgów, na które trzeba reagować i przy okazji "wycinanki" o błąd łatwo
A wszystkim zwrócę uwagę na prace parlamentu, który zmierza do tego, by objąć moderatorów odpowiedzialnością za to co się dzieje na forach! Na razie jest dużo oporów, ale jak się czyta o tym, to widać, że wszystko możliwe. Wtedy nie będzie zmiłuj i za to co sobie ktoś pobazgrał w przypływie szału winien będzie moderator, bo nie usunął i nie zareagował.
Z tego co wiem, to kilka lat temu jeden z ówczesnych moderatorów czy administratorów już musiał się na policji tłumaczyć za bluzgi karalne na jednego z wiadomych radnych.
Ktoś sobie ulżył, a inny ma łazić po organach ścigania. Szanujmy się wzajemnie z łaski swojej!
Na zadymie można sobie ubrać kominiarkę, szalik, kaptur lub się inaczej zamaskować. Tu się nie da, po IP dziś można do każdego dotrzeć. Zwłaszcza do moderatora.
Dlatego jestem zwolennikiem pełnego zamordyzmu i dyktatury moderatorów na Forum !
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
z tego jak dla mnie SUPER
> PASIACKIEGO FORUM zrobi się rynsztok.
On tu jest już od dawna! Pamiętam to forum jeszcze w III lidze i ludzi którzy tu pisali! Nie da się w ogóle tego porównać z tym co jest teraz!!! Zaglądam tu teraz sporadycznie raz na pół roku i z niesmakiem opuszczam czym prędzej..... kiedys siedziałem tu non stop!!!!!!
a ja pozwolicie ze napisze tutaj bo nie mam gdzie. mysle ze fajnie by bylo gdyby zablokowany forumowicz od tego kto blokowal dostal prywatna wiadomosc z uzasadnieniem.
ja rozumiem, ze Potter napsul Wam troche krwi i ze jestescie wkurzeni. rozumiem ze to co robicie, robicie spolecznie dla nas ale smieszne jest dla mnie blokowanie mnie w DNIU MECZU za spam w jakims temacie.
dodatkowo oburza mnie fakt ze zablokowane sa rowniez prywatne wiadomosci, przez co nie moge odpisac zacnemu leszeczkowi i innym. nie wiem czy wiecie, moze jestem jedynym dla ktorego prywatne wiadomosci za wazna, czesto jedyną metodą kontaktu z ludzmi z forum.
U mnie to samo co u Santo.
Dostałem bana kompletnie nie wiadomo za co, bez uzasadnienia, z blokadą na privy.
Jak zwykle knur musiał się "wykazać" swoją nadgorliwością..... :/
Ten wątek wyleci za niedługi czas z forum bo nie wnosi nic a widzę że służy wylewaniu żali
na forum nie ma demokracji i tyle w tym temacie
teraz go przenoszę do HP bo nie ma dla niego miejsca w tym dziale
a na żale przypomnę Wam:
"2. Moderator nie jest Twoim wrogiem - moderator pełni swoją funkcję społecznie, nie zawsze musi natychmiast reagować, jak i nie zawsze musi się tłumaczyć z podjętej decyzji. "
Oraz to że pisanie na forum nie jest obowiązkiem...
tak na szybko bo zaraz nastepne konto zostanie zablokowane
[IMG]http://i56.tinypic.com/20911cn.jpg[/IMG]
nie mam mozliwosci kontaktu z adminem bo zadnego nie znam osobiscie a privy są zablokowane, wiec korzystam z drugiej opcji sprobowania innej nazwy po czym tez zostaje zablokowana. i co tak w kolo macieju?
ja rozumiem ze mozna zaslonic sie regulaminem ale co innego regulamin a co innego ludzka przyzwoitość.
ps. jeszcze co do skasowania tematu, to tez sie jeszcze nie zdarzylo w historii by lecial z HP temat ktory "nic nie wnosi". moze sie okazac ze moderatorzy i admin/i tez dokladaja swoją cegiełkę do merytorycznego upadku tego forum.
dobranoc
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1663869,1729423#msg-1729423
proszę Cię bardzo masz powód
a co do kasacji wątku jest chamski i obraża innych użytkowników (administratorów i moderatorów) więc jest niezgodny z regulaminem
Jeżeli ktoś zaprasza mnie do "siebie" i mówi na wstępie: u mnie się nie pali - to nie palę,
a jak zapalę w ukryciu, a gospodarz mnie przyłapie, to nie mam pretensji, że mnie wywali - proste.
Paliłem na hokeju prawie ramkę na mecz, na nowej hali ograniczam się do palenia w przerwach pod halą.
Na nowym stadionie przeżyłem szok, kiedy zabroniono mi palić na wolnym powietrzu, ale ponieważ jestem "gościem", palę tylko na "korytarzu".
Bo taki jest REGULAMIN !!!
Niech każdy użytkownik forum zastanowi się, czy czytał w ogóle Regulamin i czy go rozumie ?
Jeżeli tak, to taki temat nigdy by nie powstał.
WSZYSCY NA WIDZEW !!!
Precz z cenzurą ;)
[b]WSZYSCY NA WIDZEW CZAT HOOLIGANS[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)