jak dobrzy rzemieślnicy aktorzy grają w jakimś przedstawieniu i się miotają po scenie, to znaczy, że reżyser jest dupa. my takich w miarę rzemieślników mamy. a pan, panie Ulatowski jest reżyserem.
DOWIDZENIA
-
-
Panie Ulatowski - zostań Pan
Santo: trener nawazyl piwa niech je wypije. kontrakt obowiazuje jeszcze 1,5 roku niech go wypełni. jesli sie nie uda bedzie skonczony na rynku pracy a ja wierze ze nie jest tak zlym trenerem jak uwazacie.
Co ty chłopie za brednie wypisujesz. Trener naważył piwa a wypijemy je my wszyscy. Za półtora roku to z tym człowiekiem będziemy w 2 lidze. Tu jest różnica. Ty wierzysz a my jesteśmy pewni. Śmierć, kutas i zniszczenie Nas czeka z Ula, nic więcej.
Santo to już czworokąt jest ?
Klich+Cabaj+Ulatowski+Santo?
p.s. Tak , ja i inni nie mamy argumentów (popatrz na tabelę) i chcemy się tylko dop.ierdolić do Ciebie, żeby Ci na złość zrobić...
won trenerze z pasją -wy........!
istnieje dziwne przeswiadczenie wsrod nas ze mamy dobrych zawodnikow. a moze mamy chuj.owych? ja nie chce za wszelka cene bronic trenera. ja uwazam ze zmiana na tym stanowisku nic nie da. jesli mnie zapewnicie ze obraz gry sie zmieni o 180 stopni to jestem za zmianą ale w to nie wierze bo znowu beda tłumaczenia ze nie on kupil, nie on przygotowal. sranie w banie
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bylem juz ale wpadne skoro prosisz :)
zawiodłeś mnie, ja tu Cię na każdym kroku wychwalam, Twoją erudycję piłkarską, a Tyś się popłakał i uciekł z chata :D wstyd xD
CorN Napisał(a):
> [b]Byłam[/b] bardzo za Ulatowskim, [b]broniłem[/b] go
> długo... ale dałem mu ultimatum, żeby
> przynajmniej w tym meczu z Polonią się nie
> skompromitował... Zwalił wszystko i niech
> kulturalnie odejdzie bez napinki... Miał pan
> swoją sznase nie udało się, trzeba dać komuś
> innemu spróbować, może ta osoba więcej zrobi.
> Żegnam.
Przez wyniki ludzie dostają rozdwojenia jaźni. :D
SaNtO Napisał(a):
> istnieje dziwne przeswiadczenie wsrod nas ze mamy
> dobrych zawodnikow. a moze mamy @#$%&.owych?
haha, najlepsze, ze wpadłeś na chata i piszesz, że indywidualne błedy Suarta zdecydowały o jakiejś tam porażce, a bronisz trenera, na którego OSOBISTE ŻĄDANIE tego Suarta sprowadzono ;)
nie o to chodzi ze zmiana trenera cud sprawi Santo, o to ze ten trener zapowiadal walke o OSEMKE, a mamy 4 pkty po 10 meczach
Filipiak nie po to zwalnial Oresta aby druzyne na awans z 1 ligi za 2 lata miec zbudowana
Ulatowski jest przegrany i nic z tych chlopakow nie wydobedzie, bedzie tylko gorzej
Aston1906 Napisał(a):
indywidualne błedy Suarta zdecydowały o
> jakiejś tam porażce, a bronisz trenera, na
> którego OSOBISTE ŻĄDANIE tego Suarta
> sprowadzono ;)
Suart w sparingu zagrał dobrze na tyle słabej Cracovii ,co nie okazuje się trudne .
Jakie były inne opcje na bok obronny ?
Rząsa nie miał żadnych propozycji,a aktualnie to on jest odpowiedzialny wyszukiwanie nowych zawodników nie trener.
ulatowski woli, by wyrzucil do Filipiak, bo wtedey wezmie cala kase za kontrakt, czyli tak, jakby pracowal jeszcze 1,5 roku. jakby nastepca sie cudem utrzymal, to pewnie zazadalby sadowo premii za utrzymanie.
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> ulatowski woli, by wyrzucil do Filipiak, bo wtedey
> wezmie cala kase za kontrakt, czyli tak, jakby
> pracowal jeszcze 1,5 roku. jakby nastepca sie
> cudem utrzymal, to pewnie zazadalby sadowo premii
> za utrzymanie.
Jesteś pewien ,że ma taki dobry kontrakt? Czyżby znowu jakis geniusz w MKS się popisał i nie zawarł w kontrakcie klauzuli o możliwości rozwiązania kontraktu w sytuacji katastrofalnych wyników sportowych?
Przecież Wojciechowski co chwila wywala niemalże "na pysk" trenerów i raczej wielkiej kasy za to nie dopłaca...
Tak czy inaczej nowy trener powinien być w poniedziałek na Kablu aby mógł sobie poeksperymentować z Lechem.
Panie Ulatowski zostań Pan......dyrektorem cyrku...od 10 kolejek jesteś clownem, kiepskim clownem
PR PZPN
Panie Ulatowski zostań pan trenerem...Wisły!
Trener pierwszoligowca z Niecieczy Mirosław Hajdo po przegranym 0-2 spotkaniu ligowym z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski podał się do dymisji - poinformował portal sportowetempo.pl.
Hajdo objął stanowisko szkoleniowca w zespole z Małopolski 20 września.
Panie Ulatowski zostań pan........trenerem LKS Nieciecza .
Będzie dobrze, wspaniały fachowiec, z Bełchatowem tez na początku było nie tak aż cudownie zaczęli grać....i zaczną ..:)
No "[b]znawcy[/b]" :) dalej obrona Częstochowy ?
SaNtO Napisał(a):
> istnieje dziwne przeswiadczenie wsrod nas ze mamy
> dobrych zawodnikow. a moze mamy @#$%&.owych? ja
> nie chce za wszelka cene bronic trenera. ja uwazam
> ze zmiana na tym stanowisku nic nie da. jesli mnie
> zapewnicie ze obraz gry sie zmieni o 180 stopni to
> jestem za zmianą ale w to nie wierze bo znowu
> beda tłumaczenia ze nie on kupil, nie on
> przygotowal. sranie w banie
Przestań już chłopie pieprzyć. Nikt tu nie wymaga od Ulatowskiego cudów, ale z takimi zawodnikami jakich ma do dyspozycji to nawet ty uzbierałbyś więcej niż 4 pkt. To jest naprawdę sztuka przegrać 8 z 10-ciu spotkań w polskiej lidze. Taki wynik to mógłby osiągnąć trener grający juniorami, a nie trener mający do dyspozycji taki stan osobowy jakim dysponuje Ulatowski.
zac Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > istnieje dziwne przeswiadczenie wsrod nas ze
> mamy
> > dobrych zawodnikow. a moze mamy @#$%&.owych? ja
> > nie chce za wszelka cene bronic trenera. ja
> uwazam
> > ze zmiana na tym stanowisku nic nie da. jesli
> mnie
> > zapewnicie ze obraz gry sie zmieni o 180 stopni
> to
> > jestem za zmianą ale w to nie wierze bo znowu
> > beda tłumaczenia ze nie on kupil, nie on
> > przygotowal. sranie w banie
>
>
> Przestań już chłopie pieprzyć. Nikt tu nie
> wymaga od Ulatowskiego cudów, ale z takimi
> zawodnikami jakich ma do dyspozycji to nawet ty
> uzbierałbyś więcej niż 4 pkt. To jest
> naprawdę sztuka przegrać 8 z 10-ciu spotkań w
> polskiej lidze. Taki wynik to mógłby osiągnąć
> trener grający juniorami, a nie trener mający do
> dyspozycji taki stan osobowy jakim dysponuje
> Ulatowski.
Podpisuję się pod tym!W naszej lidze każdy może wygrać z każdym(oprócz nas).Trzeba się naprawdę starać,żeby mieć taki bilans jak my!Kasa jest,(teoretycznie)nieźli zawodnicy są.Tylko trenera nie ma...
proponuję zamknąć ten wątek ze śmiesznym tytułem :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)